Na jon Jó

Tusko Tosic

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 6., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 6., péntek 22:42
Mészöly te vagy az ?R.M.C.F írta:Afrikával az a baj,hogy az adottságok rendkivül jók,de a gondolati képességek,az intelligencia kevés....és ha nevetséges is,de szükséges a focihoz.Nekik ez nincsen meg. Buták.meg úgy az összes afrikai csapat,
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 6., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 6., péntek 22:40
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 22:36
Afrikával az a baj,hogy az adottságok rendkivül jók,de a gondolati képességek,az intelligencia kevés....és ha nevetséges is,de szükséges a focihoz.Nekik ez nincsen meg. Buták.meg úgy az összes afrikai csapat,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 22:36
esszük a belgacsokit amíg kitart, aztán beállunk a focizni akarók mögé..nekem ez a tervemR.M.C.F írta: fogalmam sincs...belgák. Feljövő foci,jó játékosok,de rutin nélkül nagy versenyt,sorozatot NEM lehet megnyerni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 22:34
fogalmam sincs...belgák. Feljövő foci,jó játékosok,de rutin nélkül nagy versenyt,sorozatot NEM lehet megnyerni.Portugálok?
Esetleg Horvátok? :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 22:34
na ne vicceljünk kéremKerlon írta: Kroos párját kell megtalálni, Rambesz, Schweini, Bender... Passz.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 6., péntek 22:33
Nekem ugyan ez van , így én minden meccsen drukkolok majd valakinekR.M.C.F írta:rmcf mely válogatottal fogsz szimaptizálni a VB-n?
Tök tudja mit csináljak......talán a belgák,de a drukker szeret olyannak drukkolni aki esélyes,a belgák nem azok.
Spanyolok nem,amig VDB az edző. Brazilokon nincs mit nézni ratyik. Franciák egyénileg jók,de csapatként mint csonka pici amikor táncol.
nem tudom.....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 6., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 6., péntek 22:33
Az olaszok meg digók, az argentinokat inkább hagyjuk, szóval nem is lehet kérdés, hogy németes leszelR.M.C.F írta:rmcf mely válogatottal fogsz szimaptizálni a VB-n?
Tök tudja mit csináljak......talán a belgák,de a drukker szeret olyannak drukkolni aki esélyes,a belgák nem azok.
Spanyolok nem,amig VDB az edző. Brazilokon nincs mit nézni ratyik. Franciák egyénileg jók,de csapatként mint csonka pici amikor táncol.
nem tudom.....
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 6., péntek 22:31
R.M.C.F írta:rmcf mely válogatottal fogsz szimaptizálni a VB-n?
nem tudom.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 22:29
rmcf mely válogatottal fogsz szimaptizálni a VB-n?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 6., péntek 22:29
Nem szoktad még meg, hogy vannak játékosok akik, akik bármit is csinálhatnak csak szart kapnak, és fordítva...Mike írta:de amikor barimeccsen szar azt meg kell jegyezni meg köpködni kell
na már a negyediket hozza össze nekik
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 6., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 6., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 22:24
de amikor barimeccsen szar azt meg kell jegyezni meg köpködni kelltorjack írta:németesként mondom, hogy a döglött kutyát nem érdekli, hogy barimeccsen mit művel. majd a vébén...
Jelenlévő fórumozók: 48 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem