Értesz hozzá, különc stílusban adod elő, nekem is szimpatikus. Főleg, hogy erre vevők sokan.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.
Hátha a szimpátia dönt akkor miért én voltam éveken át az év fórumozója?![]()

OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szimpatia + félelemR.M.C.F írta:Kerlon írta:Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.
Hátha a szimpátia dönt akkor miért én voltam éveken át az év fórumozója?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.
Hátha a szimpátia dönt akkor miért én voltam éveken át az év fórumozója?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy ötlet volt, azt hittük jó, rosszul sült el. Bulinak vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A csakazertis Anis szavazatok miatt volt, de mindegy. Nektek semmi nem jo soha. Törlöm. Aztán osszeadom a kérdőíves szavazatokat.AdamTaylor írta:Realista24 írta:Kitöltötte 1100 ember a kérdőívet es jott ra 4 szavazat. Most meg 18 a 120bol
nem értem a meglepődést...ha látják az emberek hogy kire szavaz a többi akkor teljesen el tud torzulni az egész. birkamód követik egymást. gondolom nem kell bemutatni murphyt senkinek, ami el tud romlani az úgyis elromlik. viszont így újraindítva ugyanazokkal a feltételekkel már ti is elkomolytalankodjátok. és közbe megy az ellenbeszélés...miért nem mondjátok meg hogy kire szavazzunk? jó amúgy tök jogos hogy anis ellen beszéltek (mert ugye elvileg ez egy színvonalas fórum), de akkor minek kell odatenni? igazságosak vagyunk mert odatesszük, de cserébe ne szavazzatok rá. dafuq?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Realista24 írta:Kitöltötte 1100 ember a kérdőívet es jott ra 4 szavazat. Most meg 18 a 120bol
nem értem a meglepődést...ha látják az emberek hogy kire szavaz a többi akkor teljesen el tud torzulni az egész. birkamód követik egymást. gondolom nem kell bemutatni murphyt senkinek, ami el tud romlani az úgyis elromlik. viszont így újraindítva ugyanazokkal a feltételekkel már ti is elkomolytalankodjátok. és közbe megy az ellenbeszélés...miért nem mondjátok meg hogy kire szavazzunk? jó amúgy tök jogos hogy anis ellen beszéltek (mert ugye elvileg ez egy színvonalas fórum), de akkor minek kell odatenni? igazságosak vagyunk mert odatesszük, de cserébe ne szavazzatok rá. dafuq?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Be is verek egy egri bölényvért este a nagy versenyre......hajrá,én leadtam a voksom a tutira.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szavazzatok csak Anisra nyugodtan. Az Év fórumozója általában úgyis a Szamárpadban köt ki...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a legtöbben szerintem nem trollkodtunk amikor anis-ra szvaztunk, ez olyan mint az az ember aki a DK-re szavaz, cskaazértis (gyurcsány)

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
ezt a szavazást ki lehet dobni a 'csába, mocsokra 22 voks érkezett eddig

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tenyleg sokkal tobb a gagyi Barcas,MUs cucc. En is elkepedve nezem neha. De hat az utobbi evekben jobban is mentek a karltalanos cuccok.(ertsetek ezt a gagyikra,nem a rendes mezekre)
Azert en most elfogadnek egy full gagyi Raulos vagy Zidaneos mezt is
Azert en most elfogadnek egy full gagyi Raulos vagy Zidaneos mezt is

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Lenne időm, egész nap nyomnám a szavazatokat mocsira.Huni írta: kicsit? fészen tízpercenként küldözgeted nekem ezt
már van 5 szavazatod
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az Anisra?mocsok írta:jövőre remélem már emlékezni se fogunk erre a névre.
lesz másik

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ateeemadrid
ha tudtam volna, hogy így felidegesíted magad rajta, akkor rászavazok.mocsok írta:édesisten.
gratulálok nektek. 6 oldal rájzenről megint.
adjátok alá a lovat. örüljön csak a fejének, hogy mekkora király. szépen mentheti le a print szkríneket aztán linkelgeti.
na mindegy, én is rászavazok, mert kurvavicces.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

na majd jövőre.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
raisen megint összeszedett 50 szavazatból 5-öt. félnaponta azért ne indítsátok újra a szavazást, így semmi értelme.