kicsit? fészen tízpercenként küldözgeted nekem eztmocsok írta:de, egy kicsit az is elkeserít.
már van 5 szavazatod
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. június 6., péntek 17:01
kicsit? fészen tízpercenként küldözgeted nekem eztmocsok írta:de, egy kicsit az is elkeserít.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 6., péntek 17:00
ha tudtam volna, hogy így felidegesíted magad rajta, akkor rászavazok.mocsok írta:édesisten.
gratulálok nektek. 6 oldal rájzenről megint.
adjátok alá a lovat. örüljön csak a fejének, hogy mekkora király. szépen mentheti le a print szkríneket aztán linkelgeti.
na mindegy, én is rászavazok, mert kurvavicces.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 6., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. június 6., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. június 6., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 6., péntek 16:17
habi, csak nem tudtátok, hogy hogy kell kivenni.Realista24 írta:Kodo, apróbb intelligencia teszt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. június 6., péntek 16:06
de az első pont emiatt vált tárgytalanná, akkor a másodikba miért írtátok bele?Realista24 írta:Mert érkezett ra szavazat, es korrektek akartunk lenni. De minek?poronty írta:Nem szeretnék kötekedni, de amennyiben normális szavazást szeretnétek, minek van ott rájzen az opciók között?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 16:05
és nem érkezne szavazat...ziro4vr írta:ahol csak rá lehetne szavazni
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 6., péntek 16:05
szerintem ő nem panaszkodhat, kábé a hatodik újraregét éli, én már permabannoltam volnaMike írta: Meg Réj is mondhatja majd (gondolom menyire érdekel majd titeket)h csak azér nem szavaznak most rá mer leszóltátok őket, és még a szavazófülkében is rettegésben élnek
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 16:04
Ezért pedig ne lepődj meg ha warnt kapszporonty írta:Hát nem tudom...én kiszedném Rájzent csinálnék egy normális szavazást, aztán pár nap múlva egyet a trolloknak, ahol lehet szavazni L.Miki-re, Géci-re, Rájzen-re, Matt-re meg hasonlókra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 16:03
vagy egy szavazást, ahol csak rá lehetne szavazni, vagy melyik a legemlékezetesebb Anis-statisztikád?poronty írta:Hát nem tudom...én kiszedném Rájzent csinálnék egy normális szavazást, aztán pár nap múlva egyet a trolloknak, ahol lehet szavazni L.Miki-re, Géci-re, Rájzen-re, Matt-re meg hasonlókra.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. június 6., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 16:01
érdekes, persze, én is fogtam a fejem mikor láttam, de ez mindig benne vanRealista24 írta:de azert nem erdekes? Kitöltötte 1100 ember a kérdőívet es jott ra 4 szavazat. Most meg 18 a 120bol
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 6., péntek 16:01
az egész szavazás struktúráját megváltoztatta.R.M.C.F írta:![]()
![]()
azért ez most kicsit "barcás" volt....vezetek,érted , megyek a decima felé.....
![]()
erre megfúrják
![]()
![]()
![]()
befolyásolja az eddig majd őket.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 6., péntek 16:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 15:58
Mert érkezett ra szavazat, es korrektek akartunk lenni. De minek?poronty írta:Nem szeretnék kötekedni, de amennyiben normális szavazást szeretnétek, minek van ott rájzen az opciók között?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. június 6., péntek 15:56
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem