gratulálok nektek. 6 oldal rájzenről megint.
adjátok alá a lovat. örüljön csak a fejének, hogy mekkora király. szépen mentheti le a print szkríneket aztán linkelgeti.
na mindegy, én is rászavazok, mert kurvavicces.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. június 6., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 6., péntek 16:17
habi, csak nem tudtátok, hogy hogy kell kivenni.Realista24 írta:Kodo, apróbb intelligencia teszt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. június 6., péntek 16:06
de az első pont emiatt vált tárgytalanná, akkor a másodikba miért írtátok bele?Realista24 írta:Mert érkezett ra szavazat, es korrektek akartunk lenni. De minek?poronty írta:Nem szeretnék kötekedni, de amennyiben normális szavazást szeretnétek, minek van ott rájzen az opciók között?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 16:05
és nem érkezne szavazat...ziro4vr írta:ahol csak rá lehetne szavazni
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 6., péntek 16:05
szerintem ő nem panaszkodhat, kábé a hatodik újraregét éli, én már permabannoltam volnaMike írta: Meg Réj is mondhatja majd (gondolom menyire érdekel majd titeket)h csak azér nem szavaznak most rá mer leszóltátok őket, és még a szavazófülkében is rettegésben élnek
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 16:04
Ezért pedig ne lepődj meg ha warnt kapszporonty írta:Hát nem tudom...én kiszedném Rájzent csinálnék egy normális szavazást, aztán pár nap múlva egyet a trolloknak, ahol lehet szavazni L.Miki-re, Géci-re, Rájzen-re, Matt-re meg hasonlókra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 16:03
vagy egy szavazást, ahol csak rá lehetne szavazni, vagy melyik a legemlékezetesebb Anis-statisztikád?poronty írta:Hát nem tudom...én kiszedném Rájzent csinálnék egy normális szavazást, aztán pár nap múlva egyet a trolloknak, ahol lehet szavazni L.Miki-re, Géci-re, Rájzen-re, Matt-re meg hasonlókra.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. június 6., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 16:01
érdekes, persze, én is fogtam a fejem mikor láttam, de ez mindig benne vanRealista24 írta:de azert nem erdekes? Kitöltötte 1100 ember a kérdőívet es jott ra 4 szavazat. Most meg 18 a 120bol
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 6., péntek 16:01
az egész szavazás struktúráját megváltoztatta.R.M.C.F írta:![]()
![]()
azért ez most kicsit "barcás" volt....vezetek,érted , megyek a decima felé.....
![]()
erre megfúrják
![]()
![]()
![]()
befolyásolja az eddig majd őket.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 6., péntek 16:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 15:58
Mert érkezett ra szavazat, es korrektek akartunk lenni. De minek?poronty írta:Nem szeretnék kötekedni, de amennyiben normális szavazást szeretnétek, minek van ott rájzen az opciók között?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. június 6., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 15:44
Véleményre vagyunk kiváncsiak, nem trollkodasra. Arra ott a fbMike írta:sztem nem kell új szavazás, pont az lenne komolytalan. Minden szavazásnál vannak trollok, de azér mer nem az nyer akit akarunk még nem kell újat kiírni.
amúgy is RMCF behúzza, az meg senkit nem érdekel h ki a második, harmadik...
na látom már mind1
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 15:43
Mint az Atletico, mar a kezukben ereztek a BL trofeat es jott RamosR.M.C.F írta:![]()
![]()
azért ez most kicsit "barcás" volt....vezetek,érted , megyek a decima felé.....
![]()
erre megfúrják
![]()
![]()
![]()
befolyásolja az eddig majd őket.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 15:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem