HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 6., péntek 15:45
R.M.C.F írta:Még tart a felhajtóerő a sikerkorszak miatt....majd ahogy folyamatosan alacsonyabb szinten lesznek ez majd szépen visszaesik.
A bérek meg náluk az egyik legmagasabbak alapból is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 6., péntek 15:11
Akkor elnezest kerek a teljes Barcelona familiatol, en egy kimutatast lattam nemreg, tavaly vagy azelott, ahol (nem nagy ugyan, de) minusszal zart a Barca. Ugyanitt volt felsorolva peldaul hogy az Arsenal, a Bayern, azt hiszem a Juve es pl mi is profittal zartuk az evet a nagy csapatok kozul. Es ott is szobakerult hogy oriasi penzeket szornak ki berekre, es hogy mindenkeppen csokkenteniuk kellene. De akkor ezekszerint hibasak voltak az adatok, vagy nemtudom.CS0ki írta:Miért veszteségesek? Előző szezon végén 30 valahány milliós profit volt.(ami mondjuk szintén csak egy szám, sok egyéb dologtól függ egy klub pénzügyi helyzete.) 2012-ben meg közel 50 milliós profitjuk volt.Nem veletlenul vesztesegesek...
Volt olyan szövege is az elnöknek nemrég, hogy néha ők is költhetnek akár 120 milliót is egy átigazoási szezonban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 6., péntek 14:54
Miért veszteségesek? Előző szezon végén 30 valahány milliós profit volt.(ami mondjuk szintén csak egy szám, sok egyéb dologtól függ egy klub pénzügyi helyzete.) 2012-ben meg közel 50 milliós profitjuk volt.Nem veletlenul vesztesegesek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 6., péntek 14:13
Itt most arról van szó, hogy Fabregashoz képest inkább visszalépés. Senki se mondta, hogy rossz játékos.ikarus93 írta:Rakitic egy nagyon jó kis játékos, nem kell lenézni, simán elnézegetném Madridba is.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 6., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 13:33
ugyanarról volt szó.Régebben még arról papoltál, hogy amíg nem penderítjük ki a csapat felét nincs miről beszélni, szarból nem lesz vár stb.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 6., péntek 13:28
Nem veletlenul vesztesegesek... Tul magasak a berkoltsegek. Es itt nem csak a jatekosokra kell gondolni, hanem intezmenyi szinten. (jo nyilvan a nagyreszet a sokmilliok viszik el amit Messieknek letesznek.)petiamadridista írta:De azért gondolom Neymarból valami csak visszacsurgott.. Mondjuk ha a marketing bevételeiből a club semmit nem lát.. (hogy lehet ilyen szerződést kötni egy játékossal a 2010es években? ...)
ja hát igen, ott azért mintha jóval magasabbak lennének, mint Madridban.+ a játékosok fizetései.
Ez a Rakitic is 8 millió eurót tenne zsebre évente...
Ez a 8 milla bruttó vagy nettó??
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 13:23
Luis Enrique Martínez Garcíakelemen.istvan írta:Én le vagyok maradva.. egyáltalán ki a barca új edzője?
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. június 6., péntek 13:22
Régebben még arról papoltál, hogy amíg nem penderítjük ki a csapat felét nincs miről beszélni, szarból nem lesz vár stb.nem tudom mikor jut el az emberek agyáig, hogy nem a játékosok neve számít, hanem a stílus és felfogás, amiben játszanak. a játékosok neve és minősége az i-re teszi fel a pontot, de odáig el is kell jutni.
xDMeleg helyzet lesz.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 6., péntek 13:22
ja hát igen, ott azért mintha jóval magasabbak lennének, mint Madridban.+ a játékosok fizetései.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. június 6., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 13:15
+ a játékosok fizetései.h3x0r írta:Neymar.petiamadridista írta:Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 13:08
Neymar.petiamadridista írta:Mi visz el annyi pénzt, hogy most elvileg szűk legyen a zseb?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 6., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 6., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 6., péntek 12:58
Persze, ez egyértelmű, én sem igazán értem, hogy gondolják ezt ott fent... Rakitic tipikusan olyan játékos, aki a padra túl jó, de a kezdőbe kevés. Szerintem. Pogba, Silva szvsz jobb választás lett volna, de ők meg nem annyival jobbak Rakiticnál, mint amennyivel drágábbak lettek volna nála.Géci írta:Engem ezen az nevettet meg, hogy Cesc-t pótolják vele... Jó ez a Rakitic gyerek, de szerintem nincs egy Fabregas szinten, de mind1.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 12:45
és honnan szedik a pénzt?Remy írta:Nem, amint kiderül, hogy gáz van, akkor egyből ki kell őket zárni, mert ha tudni fogják, hogy a következő nyári átigazolási szezonban nem igazolhatnak senkit, akkor előre fognak gondolkodni, és olyanra is beruháznak, amire amúgy most nem.sonic írta:Ebben igazad van, vizont akkor ha kiderul hogy megis buntetes jar nekik akkor a kovetkezo nyari igazolasokbol zarjak ki oket ne a mostanibol, amiben mar tulajdonkeppen megvettek mindenkit akit akartak.Mert az azert vicces lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 6., péntek 12:25
Nem, amint kiderül, hogy gáz van, akkor egyből ki kell őket zárni, mert ha tudni fogják, hogy a következő nyári átigazolási szezonban nem igazolhatnak senkit, akkor előre fognak gondolkodni, és olyanra is beruháznak, amire amúgy most nem.sonic írta:Ebben igazad van, vizont akkor ha kiderul hogy megis buntetes jar nekik akkor a kovetkezo nyari igazolasokbol zarjak ki oket ne a mostanibol, amiben mar tulajdonkeppen megvettek mindenkit akit akartak.Mert az azert vicces lenne.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem