OFF
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: OFF
sztem nem kell új szavazás, pont az lenne komolytalan. Minden szavazásnál vannak trollok, de azér mer nem az nyer akit akarunk még nem kell újat kiírni.
amúgy is RMCF behúzza, az meg senkit nem érdekel h ki a második, harmadik...
na látom már mind1
amúgy is RMCF behúzza, az meg senkit nem érdekel h ki a második, harmadik...
na látom már mind1
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

befolyásolja az eddig majd őket.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nezzuk újra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az lesz. Kaptok meg egy esélyt. Akinek nem inge...csabi* írta:ne lehetne kiírni újra a szavazást ? trollmentesen ? egyébkén én hehére nyomtam
az a baj, hogy meg el,is hiszi hogy király fórumozó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd torlom a 'csaba, tobbet meg nem lesz szavazás rá.
pont ezért hoztam be ide, mert azt hittem normálisan tudjatok csinálni. Tévedtem.
pont ezért hoztam be ide, mert azt hittem normálisan tudjatok csinálni. Tévedtem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudom, hogy ez miért vicces.... ha ez a 18 ember normálisan szavaz lehet full más lenne az állás, erre eltrollkodják....El Sie7e írta:18Realista24 írta:17...egyetertek Misztikkel. A kérdőívben kb 4-5 jött neki.csakazértis Anis :Đ
és Réj mindjárt utoléri hehét....
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
18Realista24 írta:17...egyetertek Misztikkel. A kérdőívben kb 4-5 jött neki.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
17...egyetertek Misztikkel. A kérdőívben kb 4-5 jött neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tegnap bedobta a semmiből az R9 témát is, mindenféle indok nélkül...csabi* írta:hehe okosan kampányol
bedob egy ilyen történetet, ő lesz az áldozat aztán mindenki rá szavaz

nem gyanús....

de sajnos a fórum nagy része szavazott már, ezek már túl későn jöttek

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bár ezek biztos cigányok voltak, de most az egyszer örülök neki@Sonny írta:http://index.hu/belfold/2014/06/06/megt ... udapesten/-Egyből te jutottál az eszembe.hehe írta:ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátran) megtalálom, biztos, hogy kárt teszek benne is meg az autójában is

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
http://index.hu/belfold/2014/06/06/megt ... udapesten/-Egyből te jutottál az eszembe.hehe írta:ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátran) megtalálom, biztos, hogy kárt teszek benne is meg az autójában is

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátranpeti_madrid írta:Csak valami buli után nehogy hozzá ülj be, hogy "vigyéhaza faszi!"hehe írta:hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből-, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
ráadásul ugye 2 szava az 1 ellen.
a főtaxinál meg lehet teszek panaszt, de ezekből sose szokott semmi se lenni, ahogy ezeket ismerem, még olyan esetekben se, amikor konkrét balesetet is okoztak.
az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni![]()

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hát a 2000-es évek elejére nem emlékszem ilyen szempontból, kis töki voltam még..
De akkor is szar látni, hogy ez megy kb mindenhol. Mert kurva nagy ferdítés, aránytalan.
És egy igazi drukker azért helyén tudja kezelni a dolgot, bármilyen szimpatizánsról is legyen szó, de egy laikus, vagy egy divatdrukker ezt látja..... és.. és..
és az ilyen szüli azt, amikor a barátnőm megkérdezi, hogy a Real verte-e már meg a Barcát.. érős túlzással élve, majdnem ott lett vége egy amúgy remek kapcsolatnak... De jobban belegondolva szegény nem tehet róla, hogy ez a kérdés vetődik fel benne, hisz köze nincs a focihoz és ő csak azt tapasztalja, hogy mindenhonnan ez folyik... Aztán a spanyol kupa döntő, na meg a bl döntő azért helyretette nála is a dolgokat, mert végignézte velem mindkettőt
Most már tudja, hogy közel sem úgy van az, ahogy a nagyvilágban kering, és elmagyaráztam neki, hogy jó a barca, meg el kell ismerni őket, de azért túlzásokba sem kell esni. Az elmúlt években valóban ők (voltak?) a királyok, aztán majd jön más, talán épp mi.
De azért elkeserítő, na..
De akkor is szar látni, hogy ez megy kb mindenhol. Mert kurva nagy ferdítés, aránytalan.
És egy igazi drukker azért helyén tudja kezelni a dolgot, bármilyen szimpatizánsról is legyen szó, de egy laikus, vagy egy divatdrukker ezt látja..... és.. és..
és az ilyen szüli azt, amikor a barátnőm megkérdezi, hogy a Real verte-e már meg a Barcát.. érős túlzással élve, majdnem ott lett vége egy amúgy remek kapcsolatnak... De jobban belegondolva szegény nem tehet róla, hogy ez a kérdés vetődik fel benne, hisz köze nincs a focihoz és ő csak azt tapasztalja, hogy mindenhonnan ez folyik... Aztán a spanyol kupa döntő, na meg a bl döntő azért helyretette nála is a dolgokat, mert végignézte velem mindkettőt

De azért elkeserítő, na..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak valami buli után nehogy hozzá ülj be, hogy "vigyéhaza faszi!"hehe írta:hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből-, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
ráadásul ugye 2 szava az 1 ellen.
a főtaxinál meg lehet teszek panaszt, de ezekből sose szokott semmi se lenni, ahogy ezeket ismerem, még olyan esetekben se, amikor konkrét balesetet is okoztak.
az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni