Ezek teljesen elfogadható érvek.___Samy___ írta:tényleg nem rossz gyerek ez a bale, de hehével kell egyetértenem, egyszerűen nem ilyen jellegű játékosra lenne már szükségünk
egyszer nem láttam még tőle egy szép kényszerítőt, egy fineszes, könnyed cselt, mindent erőből, izomból old meg
többségében az van, hogy megszerzi a labdát és fut vele, nem az hogy van előtte egy felállt védelem, és akkor nyom be egy cselt, hanem nekik megy, ha van helye
piszok jó rúgótechnikája meg fizikuma van, de nem erre a játékstílusra van szükségünk
persze ha még mindig ezt a kontrafocit akarjuk tolni, akkor abba jó, de remélem, hogy erről már leszálltunk
Ugyanakkor ebben az esetben Isco remek vétel lenne, szerintem fokozatosan fejlődik, a Realnak nagyon fontos láncszeme lehetne, ráadásul annyira nem is lenne vészesen drága.
Bedobtam már Mata nevét, őt tényleg nem értem, miért nem akarják visszavinni Pérezék, kivételesen jó játékos lett.
Nagyon kevés olyan van, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel.egy real madridba technikás!, okos, fineszes, gyors, robbanékony játékosokat akarok, minél kevesebb hibával.

Azt kéne észrevenni, hogy az egyéni képességek mellett egyre nagyobb teret nyer a csapatmunka. A tegnapi döntő erre remek példa volt. Lüktetett az iram, keményen letámadtak, egyből tették a zsugát. Mindenki beállt a sorba. CR-től csak az el clásicókon lehetett azt látni, hogy folyamatosan visszazár védekezni, küzd ezerrel. Tegnap szinte mindenkitől lehetett látni olyan 50 méteres sprinteket, aminek csak annyi volt a szerepe, hogy területet nyisson egy mögötte érkező embernek. Ilyet mikor fogunk látni egy átlagos "világklasszistól"? Soha...
Pont ezért volt olyan jó idén a BVB és a Bayern, mert elfelejtették, hogy ki sztár, ki nem, mindenkit egyenlőként kezeltek, mindenki ugyanúgy küzdött az egész szezonban. Nem voltak olyan sztárallűrök, hogy XY-nak nem kell védekeznie, koncentráljon erre vagy arra. Mindenki minden meccsen nyúljon ki a pályán, ez számított, és ezért voltak csapatként annyira erősek. És mindezt úgy, hogy egyénileg azért annyira nem nagy sztárok, Javi Martinezt tavaly itt fikázta mindenki, hogy baromi kevés, Reus is kevés lenne egy más csapatban minden bizonnyal. De ha mindenki küzd a másikért is, akkor neki is könnyebb dolga lesz. A "falábú" Müller a Bayern idei sikereinek egyik legfontosabb szereplője volt. Érdekelne, hogy ki vetné fel az ő leigazolását errefelé. Valszeg senki.
Hát hogyne. Sőt, mellécsapják Piszczeket és Schmelzert is, nem?Egyébként meg Hummels jó védő, jó megoldásokkal, van esze is, viszont nem egy gyorsvonat(mint mondjuk Varane). Baromi lassúnak látom. Ha Suboticot is hoznák vele párban

Lehetne rotálni, ha Özil nincs formában, akkor Isco kezd. Meglenne az egészséges versenyszellem.Az ő posztjára van két játékosunk, Modric simán veri mindenben Iscot, de Özil is csak az egyoldalúságával van elmaradva, passzjátékban pl. jobb.