Vidalnak is ugyanugy orulni fogok öreg

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 6., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 6., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 6., péntek 16:51
Hát persze ha egészséges lenne, de a Sanitas elintézi hogy a teszt vizsgálatoktól kidőljőn még 6 hónapra.numberone1 írta:Gundogannak jobban orulnek mint Vidalnak(vele is jol jarunk) abbol a szempontbol, h ha Gundogan egeszseges lenne akkor olcsobban fajna egy hasonlo
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 6., péntek 16:50
szóval inkább igazoljunk egy játékost, aki nem játszott 1 éve, és kérdéses, hogy egyáltalán valaha még fog-e, csak mert spórolunk rajta 20 milliót? jó érv öregnumberone1 írta:Gundogannak jobban orulnek mint Vidalnak(vele is jol jarunk) abbol a szempontbol, h ha Gundogan egeszseges lenne akkor olcsobban fajna egy hasonlo(v ugyanaz) a poszt ugyanolyan jo jatekos es akkor mellette meg Pogba is erkezhetne. Igy valszeg csak Vidal lesz... nem valoszinu, h elengedi a Juve mindkettot.
Pedig milyen kp lenne Pogba-Vidal(Gundogan)-Modric![]()
Remelem a Cole-s hir csak kacsa, balhatvedben Marcelo moge hozzuk Morenot,Rodriguezt v tartsuk meg Coentraot.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 6., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 6., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. június 6., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. június 6., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 9:32
azért én reménykedem h télleg lesz olyan barom angol csapat amelyik letesz 40et a hercegértrevolver írta:Idén nyáron szerintem komoly bevétel nem várható, Morata egy 15-20 között elmegy, aztán Casemiro meg 5-10 millió vagy inkább kölcsön.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 6., péntek 9:24
A neve miatt. Sokkal kevesebben olvasnák ezeket az írásokat, ha nem lenne ott a Barca, szóval már csak pusztán marketing szempontból beleírják mindbe...@Sonny írta: Én csak azt nem értem,hogy a Barca mitől a 3. legesélyesebb.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 6., péntek 9:04
Én csak azt nem értem,hogy a Barca mitől a 3. legesélyesebb.sonic írta:Na! Mi tortent? Talalt a Bayern uj edzot?A fogadóirodák szerint nem a Real Madrid a legesélyesebb a jövő évi Bajnokok Ligája végső győzelmére. A hír szerint az első helyen, 4,9-es szorzóval a Bayern München áll, majd a Real Madrid következik (5,12), a dobogó harmadik fokára pedig a Barcelona került (6,5). Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 6., péntek 8:12
Na! Mi tortent? Talalt a Bayern uj edzot?A fogadóirodák szerint nem a Real Madrid a legesélyesebb a jövő évi Bajnokok Ligája végső győzelmére. A hír szerint az első helyen, 4,9-es szorzóval a Bayern München áll, majd a Real Madrid következik (5,12), a dobogó harmadik fokára pedig a Barcelona került (6,5). Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 6:56
Multkor en is nezegettem a keretet es tenyleg durva, hogy a regiek kozul mar csak Casillas (1999), Ramos (2005), Marcelo (2007) es Pepe (2007) maradtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 6:04
Azt írtak, hogy kb 15 Milla korul lesz a profit.Mondjuk a bevétel egy dolog, a kiadás számai nélkül sokat nem ér.Viszont az El Confidencial szerint a klub idei bevétele több mint 530 millió ami ismét rekord...
Zsozsó van...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 0:08
Multkor en is nezegettem a keretet es tenyleg durva, hogy a regiek kozul mar csak Casillas (1999), Ramos (2005), Marcelo (2007) es Pepe (2007) maradtak. A 2009-esekbol is 4-en maradtak (Ronaldo, Benzema, Xabi, Arbeloa), pedig 9-en voltak (Kaka, Albiol, Granero, Lass, Adan + ugye a jelenlegi 4-es).CS0ki írta:..
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 5., csütörtök 23:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 5., csütörtök 23:40
Akkor Benzema el lesz adva jövőre. Nincs ezzel semmi gond. A profi foci rég nem arról szól, hogy a leigazol serdülő játékosnak egy csapatban kell megöregednie. A mostani csapatból 5 év múlva könnyen lehet, hogy csak Ramos meg Carvajal lesz itt. Bennük 99%-ig biztos vagyok, de senki másban nem. Talán még Jesé, de csak ha olyan ütembe fejlődik, hogy kezdő lehet. Nyilván örülnék, ha még Varane is itt lenne jó sokáig, meg Isco, de náluk már kisebb az esély. De kicsit elkanyarodtam.Ezt a LS/KB csatárpáros lehet hogy robbantani fog, de rövid időn belül egyik elvágyódik majd, mert egyszerre csak 1 játszhat (CR-Bale alap, 3 kp alap, marad 1 hely).
Mondjuk a bevétel egy dolog, a kiadás számai nélkül sokat nem ér.Viszont az El Confidencial szerint a klub idei bevétele több mint 530 millió ami ismét rekord...
Zsozsó van...
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 23:35
szerintem ez a két csapat más szituban van. Bár nálam egyértelműen Suarez lenne az első és Benz csak csere, de azt meg nem lehet megcsinálni. Korábban nagyon jó lett volna illetve menet közben simán megcsináltam volna véglegesre a Benz+Adebayor párost (utóbbi padra, főleg meccsek végére bedobni amikor ég a ház). Chelseaben egyrészt van egy plusz ligakupa is, másrészt pedig az a két játékos (Lukaku, Costa) is kiegészítik egymást más stílusuk és testfelépítésük miatt - bőven meglenne a lehetőség mindkettő számára akár még mindkettőt kezdetve is alkalomadtán - ma meg 3. (pl kupameccseken). míg Benz és Suarez nálam hasonló stílus (visszajár mindkettő, osztogat mindkettő, stb).M1Ö írta:Nem kötözködés ként, de a Chelsea-be meg el tudnál viselni egy Costa-Lukaku-Ba triót egy posztra.
Mikor előbbi kettő kezdő szint, akárhogy fiatal még Lukaku. Pluszba még Ba is ott lenne.
aztán csak reméljük, hogy a VB-n nem lesz senki sem offos. utána meg a legtöbbjük menjen csak pihizni amíg csak a helyzet megengedi.revolver írta: idén is elfogytunk a végére, jövőre sokkal több meccs és vb után leszünk
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 5., csütörtök 23:31
Viszont az El Confidencial szerint a klub idei bevétele több mint 530 millió ami ismét rekord...revolver írta:Idén nyáron szerintem komoly bevétel nem várható, Morata egy 15-20 között elmegy, aztán Casemiro meg 5-10 millió vagy inkább kölcsön. A többi meg maradjon különben létszámban nem leszünk meg, idén is elfogytunk a végére, jövőre sokkal több meccs és vb után leszünk
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 5., csütörtök 23:00
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem