hátha érdekel vkit:
ma reggel tekerek bringával munkába.
full egyenes kétsávos út, bal sáv balra, jobb sáv jobbra kanyarodik a végén. én a két sáv között megyek a vonalon, mert ugye balra akarok kanyarodni a végén.
balról faccopó taxis bekanyarodik a bal sávba pont elém, de már húzza is a kormányt jobbra - index nélkül - hogy megy át a jobb oldali sávba, hogy jobbra kanyarodjon a végén. befékezek, rábaszok egyet ököllel a jobb hátsó ablakára. kis cigány kiszáll, kezdi a mondókát, hogy takarodjak a járdára, miért nem tartok féktávolságot - közben kiszáll a másik dagadt kis fasz az anyósülésről -, meg a kurvaanyámat, mondom neki kisköcsög, ha indexeltél volna, hogy át akarsz menni a jobb oldali sávba, beengedlek, na itt bekattant mindkettő, anyósüléses arc már 2 centire van tőlem, már üvölti, hogy még egyszer meglát, elvágja a torkom, meg amúgyis egy LMP-s zsidó vagyok (

).
vigyorgok rá, mondom neki miért nem most vágod el, ha akkora a pofád? biztos akarod, hogy a cigányok jól seggbetegyenek majd a börtönben
közben mögöttünk meg mellettünk már gyűlnek az autók, járókelők, persze az idióta feltart mindenkit, már rég zöld volt.
mondom neki idióta, zöld a lámpa, üljél vissza szépen, mindkettőnek viszket a tenyere
többen már dudálnak, aki elmegy mellettünk, elküldi az anyjába a taxist

, nagy nehezen visszaszáll a két balfasz az autóba, balrakanyarodó sávból bevágnak a kanyar közepén a jobbrasávba és eltűnnek.
én meg megyek tovább.
rendszám megvan, főtaxi, ECW-645 ford focus, kérdés, hogy halálos fenyegetésért feljelentsem (3 év szabivesztés

) vagy megpróbáljam bevonatni az engedélyét a közlekedési felügyeletnél?
vagy hagyjam a fenébe, mert ha legközelebb meglát, megöl? vagy megkeres?