OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
17...egyetertek Misztikkel. A kérdőívben kb 4-5 jött neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tegnap bedobta a semmiből az R9 témát is, mindenféle indok nélkül...csabi* írta:hehe okosan kampányol
bedob egy ilyen történetet, ő lesz az áldozat aztán mindenki rá szavaz
nem gyanús....
de sajnos a fórum nagy része szavazott már, ezek már túl későn jöttek
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bár ezek biztos cigányok voltak, de most az egyszer örülök neki@Sonny írta:http://index.hu/belfold/2014/06/06/megt ... udapesten/-Egyből te jutottál az eszembe.hehe írta:ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátran) megtalálom, biztos, hogy kárt teszek benne is meg az autójában is

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
http://index.hu/belfold/2014/06/06/megt ... udapesten/-Egyből te jutottál az eszembe.hehe írta:ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátran) megtalálom, biztos, hogy kárt teszek benne is meg az autójában is
- hehe
ha alkoholos állapotban (értsd: krvabátranpeti_madrid írta:Csak valami buli után nehogy hozzá ülj be, hogy "vigyéhaza faszi!"hehe írta:hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből-, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
ráadásul ugye 2 szava az 1 ellen.
a főtaxinál meg lehet teszek panaszt, de ezekből sose szokott semmi se lenni, ahogy ezeket ismerem, még olyan esetekben se, amikor konkrét balesetet is okoztak.
az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni![]()

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hát a 2000-es évek elejére nem emlékszem ilyen szempontból, kis töki voltam még..
De akkor is szar látni, hogy ez megy kb mindenhol. Mert kurva nagy ferdítés, aránytalan.
És egy igazi drukker azért helyén tudja kezelni a dolgot, bármilyen szimpatizánsról is legyen szó, de egy laikus, vagy egy divatdrukker ezt látja..... és.. és..
és az ilyen szüli azt, amikor a barátnőm megkérdezi, hogy a Real verte-e már meg a Barcát.. érős túlzással élve, majdnem ott lett vége egy amúgy remek kapcsolatnak... De jobban belegondolva szegény nem tehet róla, hogy ez a kérdés vetődik fel benne, hisz köze nincs a focihoz és ő csak azt tapasztalja, hogy mindenhonnan ez folyik... Aztán a spanyol kupa döntő, na meg a bl döntő azért helyretette nála is a dolgokat, mert végignézte velem mindkettőt
Most már tudja, hogy közel sem úgy van az, ahogy a nagyvilágban kering, és elmagyaráztam neki, hogy jó a barca, meg el kell ismerni őket, de azért túlzásokba sem kell esni. Az elmúlt években valóban ők (voltak?) a királyok, aztán majd jön más, talán épp mi.
De azért elkeserítő, na..
De akkor is szar látni, hogy ez megy kb mindenhol. Mert kurva nagy ferdítés, aránytalan.
És egy igazi drukker azért helyén tudja kezelni a dolgot, bármilyen szimpatizánsról is legyen szó, de egy laikus, vagy egy divatdrukker ezt látja..... és.. és..
és az ilyen szüli azt, amikor a barátnőm megkérdezi, hogy a Real verte-e már meg a Barcát.. érős túlzással élve, majdnem ott lett vége egy amúgy remek kapcsolatnak... De jobban belegondolva szegény nem tehet róla, hogy ez a kérdés vetődik fel benne, hisz köze nincs a focihoz és ő csak azt tapasztalja, hogy mindenhonnan ez folyik... Aztán a spanyol kupa döntő, na meg a bl döntő azért helyretette nála is a dolgokat, mert végignézte velem mindkettőt
De azért elkeserítő, na..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak valami buli után nehogy hozzá ülj be, hogy "vigyéhaza faszi!"hehe írta:hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből-, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
a főtaxinál meg lehet teszek panaszt, de ezekből sose szokott semmi se lenni, ahogy ezeket ismerem, még olyan esetekben se, amikor konkrét balesetet is okoztak.
az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sziasztok! (igen, ez egy kuncsorgós post lesz
)
Ha egy szavazatotokkal hozzásegítenétek ahhoz, hogy megnyerhessem a metropol fesztiválozója címet, azt megköszönném.
Ha a top 10-be bekerülök, onnan már a zsűri dönti el a végső győztest.
Itt lehet facebookon szavazni (Virág László), sajnos lájkolni kell a metropol facebook oldalát
Ha egy szavazatotokkal hozzásegítenétek ahhoz, hogy megnyerhessem a metropol fesztiválozója címet, azt megköszönném.
Ha a top 10-be bekerülök, onnan már a zsűri dönti el a végső győztest.
Itt lehet facebookon szavazni (Virág László), sajnos lájkolni kell a metropol facebook oldalát
.
- hehe
hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből
-, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én kb fél éve voltam vmi könyvesboltba, láttam olyat h a világ legjobb 50(?) csapata, vagy vmi hasonló...hát a borítón volt mindenféle címer...de RM az nem, vagy csak vak voltamRealRaúl77 írta:Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
de azér mikor beleolvastam megnyugodtam h legalább írnak rólunk is
na ekkor megnyugodott a lelkem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. június 6., péntek 11:48-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Hehe:
Tehetsz büntető feljelentést,de ezt csak akkor javaslom,ha a bámészkodók közül tudsz párat,aki tanúskodik arról,hogy valóban így történtek a dolgok,ahogy történtek (persze még ez sem garancia egyébként semmire). Esetleg,ha voltál olyan ügyes és vita közben bekapcsoltad a mobilodon a hangrögzítőt az is egy bizonyítási eszköz lehet. Ha nincs semmi, „csak” a szavad,akkor nem szerintem nem érdemes feljelentést tenni. Még,ha meg is indul a nyomozás az ügyben szembesíteni fognak a Taxi sofőrjével,aki nyilván az ellenkezőjét fogja állítani,annak,amit te mondtál és így más bizonyíték hiányában valószínű,hogy lezárják az ügyet és a nyomozást.
Ja és még annyit, hogy a Btk. különös része nem tartalmaz olyan tényállást, hogy halálos fenyegetés és nem 3 év szabadságvesztéssel büntethető a dolog. Ami a Te esetedben lehet:
Viszont mivel megvan a rendszám, keresd meg nyugodtan a munkaadóját és tegyél panaszt.
Tehetsz büntető feljelentést,de ezt csak akkor javaslom,ha a bámészkodók közül tudsz párat,aki tanúskodik arról,hogy valóban így történtek a dolgok,ahogy történtek (persze még ez sem garancia egyébként semmire). Esetleg,ha voltál olyan ügyes és vita közben bekapcsoltad a mobilodon a hangrögzítőt az is egy bizonyítási eszköz lehet. Ha nincs semmi, „csak” a szavad,akkor nem szerintem nem érdemes feljelentést tenni. Még,ha meg is indul a nyomozás az ügyben szembesíteni fognak a Taxi sofőrjével,aki nyilván az ellenkezőjét fogja állítani,annak,amit te mondtál és így más bizonyíték hiányában valószínű,hogy lezárják az ügyet és a nyomozást.
Ja és még annyit, hogy a Btk. különös része nem tartalmaz olyan tényállást, hogy halálos fenyegetés és nem 3 év szabadságvesztéssel büntethető a dolog. Ami a Te esetedben lehet:
Az ilyen esetekkel az a baj,hogy nagyon nehéz bizonyítani.Zaklatás 222. § (2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Viszont mivel megvan a rendszám, keresd meg nyugodtan a munkaadóját és tegyél panaszt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hehe, szerintem jelentsd fel a picsába.
Pont az ilyen gyökerek miatt vannak a balesetek, aztán még a kocsiból kiszállva is patkányok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha minden igaz a Lidl-ben Barcás sört lehet kapnicsababarca írta:
Másik: vidéki boltokban most Barcás-MU-s kávék mennek, de becsatlakozott a Realos kávés is...minden van,elképesztő.
Amúgy 2000es évek elején meg minden realos volt, pl Balatonon nem lehetett más fürdőlepedőt kapni,csak RM-es vagy MU-s volt, elvétve egy-egy interes,juvés, barcás...tendencia.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Taxis ritka állatfajta,fogalmuk nincs a kreszről,csak mennek,mintha császárok lennének, dudálnak,nyomnak le mindenkit, buszsávban garázdálkodnak, jobbról előzgetnek,nevetséges. Őket miért nem veszik ki a zsaruk a forgalomból? Bezzeg ha valaki véletlen elcsípi a záróvonalat,már nyomják fel a villogót-szirénát,és félreállítanak.hehe írta:...
Velem is volt már ilyen, Budapesten, bicajozok nyugodtan, a kerékpársávomban!!!! (múzeumkörút), és megtolt a marhája, mert a kis kombi szarjával nem fért el a kétsávosban,neki kellett az én fél méteres sávom is...mert jobbról el akart menni valami mellett idegesen.
Szerintem ha rendszám van, akkor tegyél panaszt,feljelentést,valamit, érezze az idióta,hogy egy kis senkiházi, és nulla hatalma van.
Másik: vidéki boltokban most Barcás-MU-s kávék mennek, de becsatlakozott a Realos kávés is...minden van,elképesztő.
Amúgy 2000es évek elején meg minden realos volt, pl Balatonon nem lehetett más fürdőlepedőt kapni,csak RM-es vagy MU-s volt, elvétve egy-egy interes,juvés, barcás...tendencia.
Gagyi mezek bazársoron,kínaikban ugyan ez, Zidane, Figo,Raul ömlesztve, elvétve volt egy-két más mez, Rivaldos barca-mez is alig alig, de azért volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én csak azt tudom, hogy kevesebb termékük van, és ami van az minőségi, de 2x annyiba is kerül...Remy írta:Kínaiban vettem már Realos cuccotGéci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai![]()
![]()
![]()
De ott nagyon kevés van, viszont Barás meg MU-s kurva sok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kínaiban vettem már Realos cuccotGéci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai![]()
![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots