Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 6., péntek 1:00

Meg is lett a hibás, az AMD catalyst hülyeség okozta a problémát. Amiből kb. 3-at telepítettem egy hülye slimdrivers nevű illesztőprogram kereső ajánlására. Gondolom ez okozta a hibát.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 6., péntek 0:54

tucsoki írta:
volt írta:Sürgős segítségre lenne szükségem. A notebookom-at bekapcsolom, szépen el is indulna, csak hát fekete marad a képernyő. Addig hibátlanul megy a képernyő is amíg ki írja ,h a Windows indítása, de utána sötét marad. Csökkentett módban elindul rendesen. Pont ma raktam újra a windowsot, illesztőprogramok telepítésekor ütött be ez a hiba és nem tudom mi lehet ez.
Csökkentett módban le kellene szedni az illesztőprogramokat, valószínűleg valamelyiknek köszönhető a galiba. Érdemes lenne a legfrissebbeket letölteni. (A legoptimálisabb az lenne, ha formáznál, és újratelepítenéd a windows-t, majd a legfrissebb illesztők...)
Csak most nincs kéznél windows CD-m.
Rákötöttem a TV-re HDMI kábelen keresztül és így a rendes módban is működik. Nem értem. Leszedem az illesztőprogramokat, hátha.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 6., péntek 0:50

volt írta:Sürgős segítségre lenne szükségem. A notebookom-at bekapcsolom, szépen el is indulna, csak hát fekete marad a képernyő. Addig hibátlanul megy a képernyő is amíg ki írja ,h a Windows indítása, de utána sötét marad. Csökkentett módban elindul rendesen. Pont ma raktam újra a windowsot, illesztőprogramok telepítésekor ütött be ez a hiba és nem tudom mi lehet ez.
Csökkentett módban le kellene szedni az illesztőprogramokat, valószínűleg valamelyiknek köszönhető a galiba. Érdemes lenne a legfrissebbeket letölteni. (A legoptimálisabb az lenne, ha formáznál, és újratelepítenéd a windows-t, majd a legfrissebb illesztők...)

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 6., péntek 0:44

Sürgős segítségre lenne szükségem. A notebookom-at bekapcsolom, szépen el is indulna, csak hát fekete marad a képernyő. Addig hibátlanul megy a képernyő is amíg ki írja ,h a Windows indítása, de utána sötét marad. Csökkentett módban elindul rendesen. Pont ma raktam újra a windowsot, illesztőprogramok telepítésekor ütött be ez a hiba és nem tudom mi lehet ez.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 30., péntek 10:26

Nekem Samsung tv-m van és nagyon csípem, de biztos, hogy nincs sok különbség a kettő között. Viszont ne Mediaban vedd meg szerintem, nézz körül neten, tuti van olcsóbban egy kisebb üzletben.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 10:18

Babinho írta:http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SA ... langId=-19
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/LG ... langId=-19

bocsi, így már jó!
Szóval nem tudom mi lehet a különbség, én nagyon a samsung felé hajlok, de hátha vannak itt okosabbak a témában akik tudnak segíteni! A mediaban előbbit ajánlották...
Nagy kulonbseg valoban nincs. Szerintem azt vedd meg, amelyiknek a kepernyoje eloben jobban nez ki.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. május 30., péntek 9:36

http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SA ... langId=-19
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/LG ... langId=-19

bocsi, így már jó!
Szóval nem tudom mi lehet a különbség, én nagyon a samsung felé hajlok, de hátha vannak itt okosabbak a témában akik tudnak segíteni! A mediaban előbbit ajánlották...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 0:12

Nincs kiválasztva termék.
Nem választott ki terméket az összehasonlításhoz.

Linkeld be kulon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. május 30., péntek 0:10

http://www.mediamarkt.hu/webapp/wcs/sto ... langId=-19
vélemények? :hmmm:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 21:59

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact-5753.php
kivágod a méreteit újságból és megtudod.

add el saját magad, többet kapsz érte.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. május 18., vasárnap 20:58

Most akarok telefont cserélni, kérdéseim a következők:

- az xperia z1compact méreteiben mihez hasonlít? remélem a z1nél valamivel kisebb :D
- most xperia j-m van, a telenorban beszámítják esetleg, vagy valahol adjam el inkább?

dub21
Kedvenc csapatod: Vasas; Real Madrid

HozzászólásSzerző: dub21 » 2014. május 15., csütörtök 16:08

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy dgen.exe nevű fájl 100%-on pörgeti a cpu-t. Mit tudnék ez ellen tenni? Google-n próbáltam utána nézni, hogy mit lehetne tenni, de nem találtam használható dolgot.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 11., vasárnap 12:53

A segítségeteket szeretném kérni: kedvesem laptopján napok óta többször feltűnik a felirat, hogy egy adott ip-címről megpróbálnak behatolni a gépére. A kérdésem, kérésem abban állna, hogy mit lehet ez ellen tenni? Távoli asztali hozzáférés ki van kapcsolva, tűzfal be, vírusirtója van, van esetleg olyan lehetőség, amivel az ilyen esetek megelőzhetők, kiküszöbölhetők? (win 7-es op. rendszer van a gépén)
Előre is köszönöm a segítséget!
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. május 3., szombat 14:11

Munki_ írta:sziasztok, szeretnék egy új telefont. :mrgreen: nem akarok hozzá érteni, szóval tőmondatokban összefoglalnám:

csináljon szép képet,
lehessen rajta zenét hallgatni,
tudjak vele telefonálni,
és rötyi közben játsszak.

ennyi, nem sok, nekem tökéletesen megfelel, ha csak ennyire képes, de ezekben legyen jó. nyilván a zene és telefonálás alap dolog, de a pacek fényképezés fontos, mert azt használnám ezerrel. 30-as vagyok, és nem szívesen váltanék tarifát, mert túl jó a mostani, szóval nem bánnám, ha elérhető lenne náluk. :) ár abból a szempontból mindegy, h 100%, h részletre venném, de ne legyen vmi aranykeretes fulldzsukel teló, tudjátok jocikáék a csillanósra ugranak. szóval azért ne szálljon el a fizetésem egy telefonra. :)

nagyon köszi!

de amúgy, ha tudtok 30-40 körül jó fényképezőgépet, akkor lehet inkább azt veszek, ezt a roncsot pedig megtartom. :mrgreen:

Asus PadFone 2?

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. május 3., szombat 13:29

LG G2
köszi, de ez elég húzós most árban. lehet sokat akartam kevés pénzért. :) vagy megyek alkudozni.

jó fényképezőgép 30-40 körül? :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 29., kedd 19:14

Munki_ írta:sziasztok, szeretnék egy új telefont. :mrgreen:
T-mobile LG G2 Ha most vennék telefont 100%, hogy ilyet vennék. iPhone 5S is nagyon fain teló, de legalább dupla ennyibe kerül, annyit meg nem ér. Részletre, előfizuval szerintem nagyon jó árban megszerezhető a G2 és kurva jó telefon.

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. április 28., hétfő 14:15

sziasztok, szeretnék egy új telefont. :mrgreen: nem akarok hozzá érteni, szóval tőmondatokban összefoglalnám:

csináljon szép képet,
lehessen rajta zenét hallgatni,
tudjak vele telefonálni,
és rötyi közben játsszak.

ennyi, nem sok, nekem tökéletesen megfelel, ha csak ennyire képes, de ezekben legyen jó. nyilván a zene és telefonálás alap dolog, de a pacek fényképezés fontos, mert azt használnám ezerrel. 30-as vagyok, és nem szívesen váltanék tarifát, mert túl jó a mostani, szóval nem bánnám, ha elérhető lenne náluk. :) ár abból a szempontból mindegy, h 100%, h részletre venném, de ne legyen vmi aranykeretes fulldzsukel teló, tudjátok jocikáék a csillanósra ugranak. szóval azért ne szálljon el a fizetésem egy telefonra. :)

nagyon köszi!

de amúgy, ha tudtok 30-40 körül jó fényképezőgépet, akkor lehet inkább azt veszek, ezt a roncsot pedig megtartom. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. április 26., szombat 10:19

közben már megtaláltam, de köszi :)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. április 25., péntek 17:23

___Samy___ írta:hogyan tudom beállítani androidos telón a mobilnet megosztást?
Samsung S3 minin úgy van, hogy : Beállítások(vezeték nélküli és hálózati)-->Egyéb beállítások-->Internetmegosztás

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. április 25., péntek 13:29

hogyan tudom beállítani androidos telón a mobilnet megosztást?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: