HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 0:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 6., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 5., csütörtök 20:21
LOL.R.M.C.F írta:Anthony írta:Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
Hátul megveszik Marquinhost Piqé mellé, máris megvannak.
A kp-n nem tudom mit akarnak, de oda is vesznek egy Koke-t vagy mittudomén kit.
LE jó kis edző szerintem, nem egy Tata Martino..
Kapuba is bárkit vesznek a Valdes-Pinto duótól csak jobb lehet..
Akkor majd cserélj alsógatyát. Minden évben ha vesznek valakit akkor megy a sárga a nadrágba,mintha xavi,iniesta és messi fiatalodna.....ezen múlik,a többi mellékes. Vehetnek bárkit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 5., csütörtök 20:17
Anthony írta:Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
Hátul megveszik Marquinhost Piqé mellé, máris megvannak.
A kp-n nem tudom mit akarnak, de oda is vesznek egy Koke-t vagy mittudomén kit.
LE jó kis edző szerintem, nem egy Tata Martino..
Kapuba is bárkit vesznek a Valdes-Pinto duótól csak jobb lehet..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 5., csütörtök 20:08
Amég nem adják el Messit, vagy nem lesz más szerepköre, addig hiába félni.Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 20:01
ez is mutatja, milyen mélyről jöttünk fel. ha nem vigyáznak, ős is odakerülhetnekPrométheusz írta: azért ezzel a fossal oda vissza elraktak a bajnokságban bennünket még mindig...
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 5., csütörtök 19:49
azért ezzel a fossal oda vissza elraktak a bajnokságban bennünket még mindig...dzsi91 írta:volt ott már Ibra Henry Villa és most Neymar... és egyik se tudta/tudja azt azt hozni amit valójában tud... amíg ezt a fost játszák és amíg Messi ott van semmi félni valónk nemlenne még ha a fiatal éves R9et +Pelét vinnék oda...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 5., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:29
Van alapja, persze, de azért nem kis sarkítás ez.doncsontos írta:sarkítva kicsit ugyan
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 5., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:13
Igen, ez tényleg nevetséges, de én az ilyen ás ehhez hasonlókra gondoltam:ziro4vr írta:Csak vicces, ahogyan a sikerkorszakuk lezárult, és most úgy viselkednek, mintha mindig is hasonló korszakok jellemezték volna a klubjukat, és kapkodva próbálnak rögtön visszajutni a csúcsra. Ez pedig hibákhoz fog vezetni, rossz döntésekhez, amiket meg fognak szívni a jövőben.
dzsi91 írta:amíg ezt a fost játszák és amíg Messi ott van semmi félni valónk nemlenne még ha a fiatal éves R9et +Pelét vinnék oda...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 19:04
Csak vicces, ahogyan a sikerkorszakuk lezárult, és most úgy viselkednek, mintha mindig is hasonló korszakok jellemezték volna a klubjukat, és kapkodva próbálnak rögtön visszajutni a csúcsra. Ez pedig hibákhoz fog vezetni, rossz döntésekhez, amiket meg fognak szívni a jövőben.M1Ö írta:Azért hihetetlen, hogy milyen lekezelően tudtok páran írni a Barca-ról meg Messi-ről. Vagy mondjuk úgy inkább, hogy túl optimisták vagytok?![]()
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. június 5., csütörtök 19:01
szerintem maga az fc barcelona nevetséges még maguk se tudják kit akarnak.Csabi írta:azért ez a katalán média is brutálisan nevetséges. csak rámegyek a sport főoldalára, hajtom lefelé az oldalt és
rakitic már a barcaé
reusszal megegyeztek
ismét napirendben van pisczek
mathieu
koke
marquinhosról tárgyalnak
müller
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 5., csütörtök 19:00
könyörgöm kezdje el írni vki.Csabi írta:azért ez a katalán média is brutálisan nevetséges. csak rámegyek a sport főoldalára, hajtom lefelé az oldalt és
rakitic már a barcaé
reusszal megegyeztek
ismét napirendben van pisczek
mathieu
koke
marquinhosról tárgyalnak
müller
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 5., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 5., csütörtök 18:35
mondtam, hogy képességekben. agilisebb, szerintem jobban cselez, jobb összjátékban. az meg lehet, hogy nem volt vezér, de azért a Citynek nyert 1 bajnoki címet a 276. percben. agüero ha top formában és motivált is, akkor szerintem egyértelműen jobb, mint villa, de nem feltétlen kell egyetértened ezzel.fejtsd ki, hogy miben veri Villát és ne azt vedd figyelembe, hogy Villa mit mutatott a lábtörése óta, hanem az előző 3-7 évét. Közel sincs hozzá Agüero, egy csapatában nem volt még igazán vezér, Villa meg volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 5., csütörtök 18:21
fejtsd ki, hogy miben veri Villát és ne azt vedd figyelembe, hogy Villa mit mutatott a lábtörése óta, hanem az előző 3-7 évét. Közel sincs hozzá Agüero, egy csapatában nem volt még igazán vezér, Villa meg volt.ateeemadrid írta:hát azért ezzel vitatkoznék. szerintem agüero bőven veri képességekben villát, de ez szubjektív.rip printscreenén örülnék neki, rendkívül túlsztárolt az argentin, közel sincs olyan jó, mint Villa volt, mikor megvették.
vele az a baj, hogy van amikor van kedve játszani, van amikor nincs. nem beszélve arról, hogy kurva sokat sérült. ja, meg totál felesleges a barcába.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 5., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 5., csütörtök 17:43
hát azért ezzel vitatkoznék. szerintem agüero bőven veri képességekben villát, de ez szubjektív.rip printscreenén örülnék neki, rendkívül túlsztárolt az argentin, közel sincs olyan jó, mint Villa volt, mikor megvették.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem