ezt a barcat szopattuk az elmult evben ugy, h mi tobb sebbol vereztunk("B" csapattal)hehe írta: az a baj, hogy kemény lesz ez a barca így...![]()
mi meg több sebből vérzünk több téren

Neymarral nem fog megoldodni a csapatvedekezes.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 19:03
ezt a barcat szopattuk az elmult evben ugy, h mi tobb sebbol vereztunk("B" csapattal)hehe írta: az a baj, hogy kemény lesz ez a barca így...![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 19:03
visszavesznek egy hummelst (mer ugye saját nevelés), meg vmi fiatalt meg beépítenek. és készoroszisti írta:Nem lett keményebb a barca ... Ugyanúgy Tito az edzőjük és ugyanúgy nincs normális védőjük és ugyan úgy gynege lesz a védekezésük ...hehe írta:abba meg már bele se megyek, hogy bale tipikusan az az izomzat, amire ha még több tömeget és izmot pakolsz, akkor tele lesz húzódásokkal, szakadásokkal, már most sem egy életbiztosítás, mert koppra van húzva a gyerek, ahogy nézem, de ismerve a madridot, nem vok túl bizakodó.
az a baj, hogy kemény lesz ez a barca így...![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 26., vasárnap 19:01
Nem lett keményebb a barca ... Ugyanúgy Tito az edzőjük és ugyanúgy nincs normális védőjük és ugyan úgy gynege lesz a védekezésük ...hehe írta:abba meg már bele se megyek, hogy bale tipikusan az az izomzat, amire ha még több tömeget és izmot pakolsz, akkor tele lesz húzódásokkal, szakadásokkal, már most sem egy életbiztosítás, mert koppra van húzva a gyerek, ahogy nézem, de ismerve a madridot, nem vok túl bizakodó.
az a baj, hogy kemény lesz ez a barca így...![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 18:55
azert az se felejtsuk el, h az EL-ben is o vitta a csapatot azert ott eleg sok bekkelos csapat volt, nem ertem ezt a felelmet a kis es kozepcsapatok ellen. A kp legyen megerositve akkor nem lesz gond.R.M.C.F írta:.......
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 18:54
de én már nem akarok bekkelős kontrafocit látni, ahol futunk mint a bolondok, mert másban nem vagyunk jók!!Az igaz hogy nem egy latinos cselszövő,de olyan erő van benne,olyan dinamika,olyan alapvető kitűnő készségek amivel lekörözi a többieket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 18:50
morientes írta:Na azért na....ez a manus megveszi a labdát,befúrja magát a föld alá majd a kapu előtt kibújik és úgy beszakítja hogy a kapus elmezavart szenved.elhiszem én hogy jó futballista,de ez azért kicsit barokkos túlzás....nem Christian Baleről beszélünk,aki fekete maszkba beröppen a labdával a kapuba...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 18:48
Amíg elmaradnak a nemzetközi sikerek, addig nincs is nagyon miről beszélniNem tudom ki mit gondol Neymarról, de ez így többszörös veszteség. Főleg presztízs oldalról...félek a jövőtől...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 18:46
igen, csak ha nem elég finoman bánik a bogyóval, megint vettünk egy átlagos arcot elképesztő fizikummal...R.M.C.F írta:hehe írta:na most látom, hogy hivatalos, neymar to barca.
vegyesek az érzéseim, meglátjuk mi lesz ebből az egészből.
pereztől sajnos nem lehet várni már az extrát, úgy látszik.
remélem zidane javít vmit a helyzeten, sztem bale leveri a lécet a latinos fociban.
ronaldora is mondtak sok mindent,aztán megbaxta a vala**gukat úgy hogy a nadrágot sem tudták visszahúzni.
Bale jó.....nagyon jó...de ami miatt kedvelem,az a töretlen fejlődés amin átment az elmúlt években.....honnan hová ment.....és még sok van benne. Nem a vajpuha cselek a védjegyei ez tény,de a vadló szerintem egyet nem tud csak profin a fociban,védeni.....
ez a manus megveszi a labdát,befúrja magát a föld alá majd a kapu előtt kibújik és úgy beszakítja hogy a kapus elmezavart szenved.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 26., vasárnap 18:45
Na azért na....ez a manus megveszi a labdát,befúrja magát a föld alá majd a kapu előtt kibújik és úgy beszakítja hogy a kapus elmezavart szenved.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 26., vasárnap 18:41
Ennek a klubnak már megvan a presztízse. Ettol nemkell félni, nem egy Neymar fogja megnovelni a presztízsét, annál ez sokkal nagyobb klub. Hanem a csapatsikerek, kupák novelték ennek a klubnak a presztízsét, es fogják is novelni. Azt pedig azzal soha nemfogja elérni, ha sztárokat vesz, de nicns meg az osszhang. Pont ezért vesztett a presztízsébol valamennyit, merthogy a CSAPAT nemvolt kellokeppen kialakitva, osszevissza igazoltunk, hiába sztárokat, ha nem lett nagy eredménye. Kellenek a sztárok, de nem CSAK sztárok. Nembiztos hogy egy Neymarral elorebb lettunk volna, ugyebar ket kakas nemfer meg egy helyen. De ezt mar talán sose tudjuk meg.pavel írta:Nem tudom ki mit gondol Neymarról, de ez így többszörös veszteség. Főleg presztízs oldalról...félek a jövőtől...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 18:39
hehe írta:na most látom, hogy hivatalos, neymar to barca.
vegyesek az érzéseim, meglátjuk mi lesz ebből az egészből.
pereztől sajnos nem lehet várni már az extrát, úgy látszik.
remélem zidane javít vmit a helyzeten, sztem bale leveri a lécet a latinos fociban.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 26., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 18:32
Én megvárnám az átigazolási szezont az idegeskedéssel. Még jobban is kijöhetünk mint katalán barátaink. Bár sajnos félő, hogy sok lesz ez így egy nyári átigazolásra. Elvileg Carvajal,1 csatár, 1 szélső és legalább 2 kp kellene, hogy ne legyenek nagyok az aggodalmaink.pavel írta:Nem tudom ki mit gondol Neymarról, de ez így többszörös veszteség. Főleg presztízs oldalról...félek a jövőtől...
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 26., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 18:12
a színész Bale-re gondoltCasso írta:Mivan?szabazs írta:Bale szerintem is megérne egy nagyobb összeget, elég fiatal és borzasztó tehetséges. Ezt bizonyította már a Batman mozikban is, A harcosért pedig teljesen jogos volt az Oscar, bár én igazán A tökéletes trükkben kedveltem meg.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 18:07
Mivan?szabazs írta:Bale szerintem is megérne egy nagyobb összeget, elég fiatal és borzasztó tehetséges. Ezt bizonyította már a Batman mozikban is, A harcosért pedig teljesen jogos volt az Oscar, bár én igazán A tökéletes trükkben kedveltem meg.
HozzászólásSzerző: szabazs » 2013. május 26., vasárnap 18:05
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem