Én csak azt tudom, hogy kevesebb termékük van, és ami van az minőségi, de 2x annyiba is kerül...Remy írta:Kínaiban vettem már Realos cuccotGéci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai![]()
![]()
![]()
De ott nagyon kevés van, viszont Barás meg MU-s kurva sok.
OFF
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kínaiban vettem már Realos cuccotGéci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai![]()
![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennek más oka is van... Ameddig a Real Madrid évente kidob valami új dolgot pár dologból magasabb áron, addig a barca fossa kifele az ilyen olyan gagyi cuccokat szarért hugyért (már bocs), mert minőségben meg sem közelíti azokat a cikkeket amiket a Real kiad a kezéből...
Bementem múltkor a Footba Factoryba és kérdeztem a csajtól, hogy miért van tele minden barcás cuccal. Ha adidast is árulnak akkor hol vannak a Realos ruhák meg cikkek. Erre mondta a csaj, hogy azok kicsit el vannak dugva, mert azok magasabb kategóriát képviselnek...
Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hátha érdekel vkit:
ma reggel tekerek bringával munkába.
full egyenes kétsávos út, bal sáv balra, jobb sáv jobbra kanyarodik a végén. én a két sáv között megyek a vonalon, mert ugye balra akarok kanyarodni a végén.
balról faccopó taxis bekanyarodik a bal sávba pont elém, de már húzza is a kormányt jobbra - index nélkül - hogy megy át a jobb oldali sávba, hogy jobbra kanyarodjon a végén. befékezek, rábaszok egyet ököllel a jobb hátsó ablakára. kis cigány kiszáll, kezdi a mondókát, hogy takarodjak a járdára, miért nem tartok féktávolságot - közben kiszáll a másik dagadt kis fasz az anyósülésről -, meg a kurvaanyámat, mondom neki kisköcsög, ha indexeltél volna, hogy át akarsz menni a jobb oldali sávba, beengedlek, na itt bekattant mindkettő, anyósüléses arc már 2 centire van tőlem, már üvölti, hogy még egyszer meglát, elvágja a torkom, meg amúgyis egy LMP-s zsidó vagyok (
).
vigyorgok rá, mondom neki miért nem most vágod el, ha akkora a pofád? biztos akarod, hogy a cigányok jól seggbetegyenek majd a börtönben
közben mögöttünk meg mellettünk már gyűlnek az autók, járókelők, persze az idióta feltart mindenkit, már rég zöld volt.
mondom neki idióta, zöld a lámpa, üljél vissza szépen, mindkettőnek viszket a tenyere
többen már dudálnak, aki elmegy mellettünk, elküldi az anyjába a taxist
, nagy nehezen visszaszáll a két balfasz az autóba, balrakanyarodó sávból bevágnak a kanyar közepén a jobbrasávba és eltűnnek.
én meg megyek tovább.
rendszám megvan, főtaxi, ECW-645 ford focus, kérdés, hogy halálos fenyegetésért feljelentsem (3 év szabivesztés
) vagy megpróbáljam bevonatni az engedélyét a közlekedési felügyeletnél?
vagy hagyjam a fenébe, mert ha legközelebb meglát, megöl? vagy megkeres?
ma reggel tekerek bringával munkába.
full egyenes kétsávos út, bal sáv balra, jobb sáv jobbra kanyarodik a végén. én a két sáv között megyek a vonalon, mert ugye balra akarok kanyarodni a végén.
balról faccopó taxis bekanyarodik a bal sávba pont elém, de már húzza is a kormányt jobbra - index nélkül - hogy megy át a jobb oldali sávba, hogy jobbra kanyarodjon a végén. befékezek, rábaszok egyet ököllel a jobb hátsó ablakára. kis cigány kiszáll, kezdi a mondókát, hogy takarodjak a járdára, miért nem tartok féktávolságot - közben kiszáll a másik dagadt kis fasz az anyósülésről -, meg a kurvaanyámat, mondom neki kisköcsög, ha indexeltél volna, hogy át akarsz menni a jobb oldali sávba, beengedlek, na itt bekattant mindkettő, anyósüléses arc már 2 centire van tőlem, már üvölti, hogy még egyszer meglát, elvágja a torkom, meg amúgyis egy LMP-s zsidó vagyok (
vigyorgok rá, mondom neki miért nem most vágod el, ha akkora a pofád? biztos akarod, hogy a cigányok jól seggbetegyenek majd a börtönben
közben mögöttünk meg mellettünk már gyűlnek az autók, járókelők, persze az idióta feltart mindenkit, már rég zöld volt.
mondom neki idióta, zöld a lámpa, üljél vissza szépen, mindkettőnek viszket a tenyere
többen már dudálnak, aki elmegy mellettünk, elküldi az anyjába a taxist
én meg megyek tovább.
rendszám megvan, főtaxi, ECW-645 ford focus, kérdés, hogy halálos fenyegetésért feljelentsem (3 év szabivesztés
vagy hagyjam a fenébe, mert ha legközelebb meglát, megöl? vagy megkeres?

Nincs ebben semmi a meglepő. Az elmúlt években a Barcelona volt a divat. Az ő nevükkel lehet a legjobban sport cuccokat eladni
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mondanám, hogy meglepődtem ezen, de nem lenne igazRealRaúl77 írta:Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
Aztán volt egy olyan is, hogy Taktikai fejlődés az angol kezdetektől a 2014-es brazil vb-ig.. Na most.. ezzel nem kellett volna megvárni mondjuk a brazil vb-t? Vagy ha azt nem is, mert hogy sok minden nem változik, de legalább a '14-es évet.. Mert beleolvastam a végébe, arról áradoztak, hogy a Barca mekkora egy nagy csapat, és hogy milyen király, és hogy a nyelvedet hogy kell tartani, hogy tökéletesen tudd nyalni a seggét.. Majd az utolsó bekezdésben megemlítették kb, hogy a Bayern hazaküldte őket 7-0-lal tavaly, és ki tudja, meddig lesznek a csúcson, lehet hogy ők lesznek majd sokáig az egyeduralkodók, majdhogynem úgy beszéltek, mintha meg se lehetne őket verni...
És ezekből egész nagy példányszámban volt.
Real Madridról egy könyv se szólt, még egy vékonyka kis szar sem, hogy azért ők is léteznek..
Ezeken kívül volt 2 db Zlatanos, 2 db Pirlos, 3 db Pelés, és annyi Realos vonatkozás volt, hogy volt néhány darab (max 4-5) CR-es könyv.. ennyii..
Na mind1, csak felháborító..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
Aztán volt egy olyan is, hogy Taktikai fejlődés az angol kezdetektől a 2014-es brazil vb-ig.. Na most.. ezzel nem kellett volna megvárni mondjuk a brazil vb-t? Vagy ha azt nem is, mert hogy sok minden nem változik, de legalább a '14-es évet.. Mert beleolvastam a végébe, arról áradoztak, hogy a Barca mekkora egy nagy csapat, és hogy milyen király, és hogy a nyelvedet hogy kell tartani, hogy tökéletesen tudd nyalni a seggét.. Majd az utolsó bekezdésben megemlítették kb, hogy a Bayern hazaküldte őket 7-0-lal tavaly, és ki tudja, meddig lesznek a csúcson, lehet hogy ők lesznek majd sokáig az egyeduralkodók, majdhogynem úgy beszéltek, mintha meg se lehetne őket verni...
Real Madridról egy könyv se szólt, még egy vékonyka kis szar sem, hogy azért ők is léteznek..
Ezeken kívül volt 2 db Zlatanos, 2 db Pirlos, 3 db Pelés, és annyi Realos vonatkozás volt, hogy volt néhány darab (max 4-5) CR-es könyv.. ennyii..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Amikor megérkezik...Többen is érdeklődtek az utóbbi hetekben az R.M.C.F interjúról, mikorra várható?
A díjátadója után esetleg?
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj azokkal a cuccokkal,hogy olyan anyagból vannak,ha felhúzod,és megérint egy kellemes napsütés,rád ég.....ráolvad a poliészter a bőrödre,aztán tépkedheted magadról mintha gyantáznál.Anis írta:pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
:ĐAnis írta:pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.
Idén egyértelmű volt, Zíró kollégára nyomtam, korábban pedig a nagy öregekre + El Flaco is kapott (CS0ki is mindig ott volt a jelöltjeim között), amikor nagyon aktívan tolta. Magamra nem emlékszem, hogy szavaztam volna.
Üdv!MyStiQ írta:Mindig meg tudtok lepni...
Botrány.
Többen is érdeklődtek az utóbbi hetekben az R.M.C.F interjúról, mikorra várható?
A díjátadója után esetleg?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Mindig meg tudtok lepni...
Botrány.
Botrány.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
jó látni, bizonyDupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.Ferencváros írta:látod, ezért nem kapsz tőlem semmit.maximum egy argentin sálat
nem is lenne rossz ötlet, hogy ne csak gépen legyenek meg...csabi* írta:raisenstats.com
ahonnan a statok voltak, át lett alakítva és nem tudtam onnan már venni adatokat. (marca vagy as, már nem tudom)h3x0r írta:Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett vele
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
omgh3x0r írta:Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett veleKerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania.
hogyhogy nincs annyi lájk ezen, mint a trollfocin?
- h3x0r
Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett veleKerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania.
Érdemes lenne egy saját blogot indítania.Dupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem kell több olaj a tűzreDupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.