Én most éppen a Juventust olvastam, hogy 25ért megvennék.Caraway írta:Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
indykaila News @indykaila
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azért ne hidd el minden szavát, ő aztán minden pletykát összehord twitteren.GT37 írta:Anis.![]()
![]()
Breaking News: Romelu Lukaku has told Chelsea that he wants to leave & Spurs have made further contact within last 24 hours.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Anis.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az idei hátvédsorba még Lipták is erősítés lett volna.sucre írta:Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Bízzunk benne. Mondjuk kicsit félek tőle, egyelőre nemnagyon tud védekezni, de támadásban hatalmas.Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Mostani, friss, ropogós:
Unai Emery: "Alberto Moreno is player we wanted to keep, but in some situations economic conditions are favourable for the club."
- GT37
Akkor ennyit Morenóról. Jó igazolás, sucre.
Viszont... Tottenham have apparently enquired about Swansea duo Ben Davies and Wilfried Bony as Swansea express interest in Nacer Chadli.
Nem is rossz ötlet. Bony-nak örülnék, Davies ugyan nem Shaw-szint, de még így is jó megoldást jelenthet a balhátvéd posztjára (ráadásul viszonylag olcsó is lenne). Chadlit simán beáldoznám ezért a két játékosért.
(szerk.: Respekt a Poolnak, elég szépen bekezdtek az átigazolási piacon, látszik, hogy van koncepció, és nem dilettáns emberekkel van tele a vezetőség. Követhetnénk a példájukat.)

Viszont... Tottenham have apparently enquired about Swansea duo Ben Davies and Wilfried Bony as Swansea express interest in Nacer Chadli.
Nem is rossz ötlet. Bony-nak örülnék, Davies ugyan nem Shaw-szint, de még így is jó megoldást jelenthet a balhátvéd posztjára (ráadásul viszonylag olcsó is lenne). Chadlit simán beáldoznám ezért a két játékosért.
(szerk.: Respekt a Poolnak, elég szépen bekezdtek az átigazolási piacon, látszik, hogy van koncepció, és nem dilettáns emberekkel van tele a vezetőség. Követhetnénk a példájukat.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. június 5., csütörtök 22:17-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Nos, Emre Can után úgy néz ki, Moreno is meglesz.
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO 56m
Liverpool closing in on signing of Sevilla defender Alberto Moreno. Busy start in transfer window for Liverpool. #LFC
Utána jöhet Lallana / alternatívája, meg Lovren.
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO 56m
Liverpool closing in on signing of Sevilla defender Alberto Moreno. Busy start in transfer window for Liverpool. #LFC
Utána jöhet Lallana / alternatívája, meg Lovren.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, kell a hosszú pad, mert akármi közbe jöhet. De ha mindenki egészséges lesz?BBarni írta:Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....
Az alap kezdő elvileg Cazorla-Özil-Walcott. Padra ott van Podolski, Rosicky, Chamberlain, Gnabry.
Mondjuk el fér, nem arról van szó, csak Chamberlain-t is egyre többet kéne nyomni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Igen nekem is fura, bár nem tudom ott milyen teljesítményt nyújtott!55 millió euróért ment oda ha jól emlékszem most meg kb 30-at kapnának...Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...

Hát azért egy szélső nem ártana...Walcott kb júliusban kezdheti el az edzéseket, így a két szélre maradt Oxi(aki néha középen játszik),Cazolra(aki szintén) és Gnabry....Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.
Nem semmi ez a Wenger, hogy "csak" TKP-okban tud gondolkodni....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mindig azt hittem róla, hogy előbb-utóbb a chelsea-ben fog kikötni..egyébként jól jöhetne az ágyúsoknak, de szerintem nem megy oda
Nem illik.
Nehezen tudom elképzelni, hogy kevesebb mint a feléért elengednék ahhoz képest, amennyiért vették...BBarni írta:Állítólag a Zenit elfogadta az Arsenal 26 millió fontos ajánlatát Hulkért és még a VB előtt meg lesz az orvosi is!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor ha igaz a hír Walcott-nak lőttek, Chamberlain-nel meg jól kitolnak.Csabi írta:ő mindig szélen játszott.
Nem semmi ez a Wenger, hogy "csak" TKP-okban tud gondolkodni....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
úristen lehet, hogy még lesz az emberből valami. nagy kedvencem volt a portóban, kegyetlen miket leművelt. de elbaszta a pénz miatt a karrierjét. remélem még visszajön belőle. ő mindig szélen játszott.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Állítólag a Zenit elfogadta az Arsenal 26 millió fontos ajánlatát Hulkért és még a VB előtt meg lesz az orvosi is!Nagyon rég nem láttam játszani, nem tudom mennyire lenne erősítés szélen játszana vagy középen?
Közben az Arsenal nem él Fabregas visszavásárlási opciójával mert nem akarnak arra a posztra igazolni!Sagna pedig megy a Citybe!

Közben az Arsenal nem él Fabregas visszavásárlási opciójával mert nem akarnak arra a posztra igazolni!Sagna pedig megy a Citybe!

- GT37
Ahhoz képest, hogy Moreno fél lábbal már Liverpoolban van, elvileg teszünk egy kísérletet a leigazolására: 14 millió euró + Soldado és Capoue kölcsönbe. Sok reményt nem fűzök az üzlethez, de hátha... Jó lenne a Moreno-Shaw páros egyikét megszerezni a balosra, mert a Rose-Fryers-Naughton hármas nem volt életbiztosítás idén.
Nagyon adom.ziro4vr írta:Mourinho érdemeit, tudását nem lehet vitatni, de a személyiségének van egy olyan aspektusa, ami egy bizonyos határig, pontig előny, de utána hátránnyá válik, és ezt nem tudja kontrollálni, vagy csak egyszerűen nem kompatibilis bizonyos elemekkel. A madridi öltözővel meg közeggel nem volt kompatibilis.
Jövőre felépíthet egy bl/pl bajnok csapatot, de nekem az az érzésem most, nevezzük jóslatnak, hogy nem fog összejönni
so funny I can't stop laughingAnis írta:"Nobody want to become a chick." by Paulo Coelho
senki nem akar a Tottenhambe igazolni!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mourinho érdemeit, tudását nem lehet vitatni, de a személyiségének van egy olyan aspektusa, ami egy bizonyos határig, pontig előny, de utána hátránnyá válik, és ezt nem tudja kontrollálni, vagy csak egyszerűen nem kompatibilis bizonyos elemekkel. A madridi öltözővel meg közeggel nem volt kompatibilis.
Jövőre felépíthet egy bl/pl bajnok csapatot, de nekem az az érzésem most, nevezzük jóslatnak, hogy nem fog összejönni
Nem illik.
Erre kitérve egy pár sor erejéig:Anis írta:sztem az Inter abszolút nem volt az. ott csak egy Milito, Eto'o, Sneijder trió volt akik nagyobb névnek és a jobb focisták közé tartoztak szerintem (technikásságra értem), a többi hozta amit kellett védekezett ezek helyett is. a meglévő anyagból dolgozott!hehe írta:utána minden csapatánál világválogatottakat kapott ajándékba,
Porto: A béna portugál válogatott max. felével és teljesen átlagos játékosokkal nyerte meg az UEFA kupát és BL-t egymás után. Costina, Nuno, Capucho, Nuno Valente - akkori kezdő játékosok, manapság a keretbe aligha férnének be. Derlei, C. Alberto, stb. a Porto előtt semmi emlékezeteset nem nyújtottak, ő hozta ki belőlük a maximumot.
Ezt ha gondolod részletezem még jobban.
Inter: Ibra deal-ből származó ~70 millióból vette meg az Eto-Milito-Sneijder-Motta-Pandev ötöst és nyerte meg velük a BL-t (és triplázott), egy lúzer Interrel, ami nemzetközi szinten súlytalan volt hosszú évek óta.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Új csapat épül, 13-14-ben már meg lett kezdve az átalakítás. nagyon fiatal a csapat. meg lehet nézni a BL győztes csapat és a 13-14es csapat átlagéletkorát. aztán még a köv idényé még fiatalabb lesz Cole és Lamp kiválásával. Amúgy meg A PSG elleni meccsen ott volt a tűz a játékosokban és az edzőben is! Ott átjött minden. de menet közben is a Pool, City és a többi nagycsapatok sorban leverése közben is. most épp a kiscsapatok ellen nem ment, de ez megváltozhat a köv idényre.ziro4vr írta:Eza happy one imidzs, a boldogsag, hazateres, vidamsag blabla, szoval valahogy nem ereztem iden a gyilkos osztont, a mindent elsopro vagyat, a mourinhoizmust..persze voltak szokasos balhei, de valahogy nyugodtnak, poffeszkedonek tunik nekem, aki tudja, vagy csak hiszi, hogy azt csinal amit akar, raer. Persze a keret nem volt raszabva, iden nagyjabol ez meglesz, ha nem hoz mar eredmenyeket, trofeakat, erdekes lehet a helyzete.
Valencia ugyan úgy BL és EL mentes csapat, mint a MU BL mentes. oda se fog senki sem menni (nagyobb név). AtMa esetleg, de nem hinném. ahogy már írtam Eto'o lelép, Ba esetleg marad 3.nak (vagy megy pénzért, 15m?), marad Torres akit simán bele lehetne vonni a Costa bizniszbe. Lukaku meg marad costával London kék felén. két teljesen más fajta csatár, kell ez a legtöbb csapatba.Realista24 írta:Az Atma azon dolgozik, hogy megszerezzék Lukakut a londoniaktól. De a Valencia is érdeklődik, 25 milláról beszélnek.
sztem az Inter abszolút nem volt az. ott csak egy Milito, Eto'o, Sneijder trió volt akik nagyobb névnek és a jobb focisták közé tartoztak szerintem (technikásságra értem), a többi hozta amit kellett védekezett ezek helyett is. a meglévő anyagból dolgozott!hehe írta:utána minden csapatánál világválogatottakat kapott ajándékba,
+1, jó kérdés!tucsoki írta:OFF a kérdés, de témához kapcsolódik: létezik olyan játékos/edző aki a távozása után (és nem levezetni ment..) nem lett egyből egy undorító (és vagy) gyenge képességű?
"Nobody want to become a chick." by Paulo Coelho
senki nem akar a Tottenhambe igazolni!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
OFF a kérdés, de témához kapcsolódik: létezik olyan játékos/edző aki a távozása után (és nem levezetni ment..) nem lett egyből egy undorító (és vagy) gyenge képességű?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
elég ide egy stat is: 5 elérhető kupából nulla, azaz zéró lett megnyerve.