HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. június 6., péntek 9:57
De tényleg, nem úgy volt ? Vagy lemaradtam valamiről ...sonic írta:Ahhoz kepest hogy ugy volt hogy jovo nyarig nem igazolhatnak..........![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 6., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 6:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 6., péntek 6:02
Jobban varom a katalánok igazolásait mint a miénketh3x0r írta:8 millios fizetes?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 6., péntek 1:07
Láttuk mind mit műveltek a bl döntő után, nem csak a szurkolóik, még Cruyff is vergődött egy sort ... semmi okunk nincs finomkodni...M1Ö írta:Azért hihetetlen, hogy milyen lekezelően tudtok páran írni a Barca-ról meg Messi-ről. Vagy mondjuk úgy inkább, hogy túl optimisták vagytok?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 6., péntek 0:55
jaja és ez mind azért volt mert annyira jók, nem azért mert az első meccsen épülőben voltunk a visszavágón pedig 10 ember játszott 12 ellen... a legfontosabb meccsen ami kupát ért el lettek picsázva, a szar focijukkal egy fejes gólra futotta a semmiből, közük nem volt a meccshez.. de papíron nyilván szépen mutat erre hegyezhetik a répát, ősszel úgy el lesznek kenve azt se tudják majd mimerrehányméter...Prométheusz írta:azért ezzel a fossal oda vissza elraktak a bajnokságban bennünket még mindig...dzsi91 írta:volt ott már Ibra Henry Villa és most Neymar... és egyik se tudta/tudja azt azt hozni amit valójában tud... amíg ezt a fost játszák és amíg Messi ott van semmi félni valónk nemlenne még ha a fiatal éves R9et +Pelét vinnék oda...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 6., péntek 0:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 6., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 5., csütörtök 20:21
LOL.R.M.C.F írta:Anthony írta:Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
Hátul megveszik Marquinhost Piqé mellé, máris megvannak.
A kp-n nem tudom mit akarnak, de oda is vesznek egy Koke-t vagy mittudomén kit.
LE jó kis edző szerintem, nem egy Tata Martino..
Kapuba is bárkit vesznek a Valdes-Pinto duótól csak jobb lehet..
Akkor majd cserélj alsógatyát. Minden évben ha vesznek valakit akkor megy a sárga a nadrágba,mintha xavi,iniesta és messi fiatalodna.....ezen múlik,a többi mellékes. Vehetnek bárkit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 5., csütörtök 20:17
Anthony írta:Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
Hátul megveszik Marquinhost Piqé mellé, máris megvannak.
A kp-n nem tudom mit akarnak, de oda is vesznek egy Koke-t vagy mittudomén kit.
LE jó kis edző szerintem, nem egy Tata Martino..
Kapuba is bárkit vesznek a Valdes-Pinto duótól csak jobb lehet..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 5., csütörtök 20:08
Amég nem adják el Messit, vagy nem lesz más szerepköre, addig hiába félni.Azért ha összeáll a Neymar - Agüero - Messi trió, attól én azért félnék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 20:01
ez is mutatja, milyen mélyről jöttünk fel. ha nem vigyáznak, ős is odakerülhetnekPrométheusz írta: azért ezzel a fossal oda vissza elraktak a bajnokságban bennünket még mindig...
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 5., csütörtök 19:49
azért ezzel a fossal oda vissza elraktak a bajnokságban bennünket még mindig...dzsi91 írta:volt ott már Ibra Henry Villa és most Neymar... és egyik se tudta/tudja azt azt hozni amit valójában tud... amíg ezt a fost játszák és amíg Messi ott van semmi félni valónk nemlenne még ha a fiatal éves R9et +Pelét vinnék oda...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 5., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:29
Van alapja, persze, de azért nem kis sarkítás ez.doncsontos írta:sarkítva kicsit ugyan
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 5., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 5., csütörtök 19:13
Igen, ez tényleg nevetséges, de én az ilyen ás ehhez hasonlókra gondoltam:ziro4vr írta:Csak vicces, ahogyan a sikerkorszakuk lezárult, és most úgy viselkednek, mintha mindig is hasonló korszakok jellemezték volna a klubjukat, és kapkodva próbálnak rögtön visszajutni a csúcsra. Ez pedig hibákhoz fog vezetni, rossz döntésekhez, amiket meg fognak szívni a jövőben.
dzsi91 írta:amíg ezt a fost játszák és amíg Messi ott van semmi félni valónk nemlenne még ha a fiatal éves R9et +Pelét vinnék oda...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem