ő az év árulója, esetleg az év magyar Tottenham szurkolója, bár utóbbiban biztos nagy a konkurenciaferni írta:GT hol van a listáról?olyan jó lenne az eurobarcával egy közös Év Fórumozója... úgyis GT itt már többet van, mint odaát... :Đ
OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem illik.
GT hol van a listáról?
olyan jó lenne az eurobarcával egy közös Év Fórumozója... úgyis GT itt már többet van, mint odaát... :Đ
A kérdőíven én is Anisra nyomtam.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
trollok, trollok mindenholRealista24 írta: Hopp, közben Anis négy szavazat
valaki nyomjon már kerlonra is, hát nem igaz, hogy réj többet kapott nála

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Alap, tisztaban vagyok vele.Zsombor írta:Üdv itt!
Csak figyelj, hogy az nba-s fórummal ellentétben itt van moderálás, és viszonylag szigorúnak mondható, a gnómozás meg hasonlók itt nem adják annyira.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem baj az, csak updateld a kedvenceidZsombor írta:Üdv itt!
Csak figyelj, hogy az nba-s fórummal ellentétben itt van moderálás, és viszonylag szigorúnak mondható, a gnómozás meg hasonlók itt nem adják annyira.
Hopp, közben Anis négy szavazat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Üdv itt!
A$AP?Bencze írta:Magyarorszag legnagyobb kosaras forumarol paran ismerhettek,
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
R.M.C.F-re szavaztam, de az allas alapjan dzsi91-re kellett volna voksolnom.
Megragadom az alkalmat, hogy gyorsan bemutatkozzak, ahogy latom az a topic megszunt mar. A nyolcadik ota tartom magam Real drukkernek (8 evesen unnepeltem azt a gyozelmet), de napi rendszeresseggel csak a madridista letrehozasa ota foglalkozom a csapattal. Korabban regeltem egy masik nevvel aminek sajnos elfelejtettem a jelszavat, bar csak egyszer szoltam hozza a megy a meccs temahoz.
Magyarorszag legnagyobb kosaras forumarol paran ismerhettek, (hehe
), de sajnos az ottani tuskokkal meguntam az allando vitat, ezert gondoltam vegre csatlakozom az igazi szakertokhoz itt!
Megragadom az alkalmat, hogy gyorsan bemutatkozzak, ahogy latom az a topic megszunt mar. A nyolcadik ota tartom magam Real drukkernek (8 evesen unnepeltem azt a gyozelmet), de napi rendszeresseggel csak a madridista letrehozasa ota foglalkozom a csapattal. Korabban regeltem egy masik nevvel aminek sajnos elfelejtettem a jelszavat, bar csak egyszer szoltam hozza a megy a meccs temahoz.
Magyarorszag legnagyobb kosaras forumarol paran ismerhettek, (hehe
- ziro4vr
pedig jó buli lenne, bár anis statisztikai gyűjteményei nem tudom kibírnák e az estéthehe írta:kapsz egy sallert meg egy vírust emailben.ziro4vr írta:az első öt ingyenes kocsmatúra kuponokat kap a szerkesztőktőlugye?
Nem illik.
- ziro4vr
én a kérdőívben rá szavaztam, asszem pont egy kivételesen mámoros állapotomban töltöttem kisentry írta:Szerintem anisnak kéne nyerni, és utána kiosztani a nyertesnek egy permanens bant.![]()
![]()
![]()
Trololo![]()
Amúgy nézem, hogy volt valaki, aki rá szavazott.És nem én voltam az!
Nem illik.