ziro4vr írta:Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
elég ide egy stat is: 5 elérhető kupából nulla, azaz zéró lett megnyerve.

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 5., csütörtök 13:58
ziro4vr írta:Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 5., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 13:37
Akkor megyek is, mielott kivegez par joliranyzott statisztikaval.Realista24 írta: És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 13:34
És most jön Anis, és előhozza a szokásos storyt, jön Mourinho második éve!ziro4vr írta:Eza happy one imidzs, a boldogsag, hazateres, vidamsag blabla, szoval valahogy nem ereztem iden a gyilkos osztont, a mindent elsopro vagyat, a mourinhoizmust..persze voltak szokasos balhei, de valahogy nyugodtnak, poffeszkedonek tunik nekem, aki tudja, vagy csak hiszi, hogy azt csinal amit akar, raer. Persze a keret nem volt raszabva, iden nagyjabol ez meglesz, ha nem hoz mar eredmenyeket, trofeakat, erdekes lehet a helyzete.Realista24 írta: True story.
Én ezen a véleményen vagyok év eleje óta. Még egy ilyen év Mourinho neve mellett, aztán Abrapapa megint elkattank
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 13:32
Eza happy one imidzs, a boldogsag, hazateres, vidamsag blabla, szoval valahogy nem ereztem iden a gyilkos osztont, a mindent elsopro vagyat, a mourinhoizmust..persze voltak szokasos balhei, de valahogy nyugodtnak, poffeszkedonek tunik nekem, aki tudja, vagy csak hiszi, hogy azt csinal amit akar, raer. Persze a keret nem volt raszabva, iden nagyjabol ez meglesz, ha nem hoz mar eredmenyeket, trofeakat, erdekes lehet a helyzete.Realista24 írta: True story.
Én ezen a véleményen vagyok év eleje óta. Még egy ilyen év Mourinho neve mellett, aztán Abrapapa megint elkattank
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 13:27
True story.Aztan mourinhot is kitakaritjak es jon simeone
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 5., csütörtök 13:26
A Fradinál ma komoly bejelentésre készülnektubatibi írta:Most akkor Cesc hova fog igazolni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 13:23
Aztan mourinhot is kitakaritjak es jon simeonesentry írta:Ebből Cescnek Chelsea lesz. Mou takarított, most visz az új "kutyáit". Remélem Khedira lesz a következő.![]()
Én Hazardnak 1-2 évet jövendölök a Chelseaban Mouval karöltve, azalatt kinyírják egymást.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 5., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 13:18
Ott mar ozil a jani, minek fabregascsabi* írta:akkor a 'senal nem pálya neki ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 5., csütörtök 13:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 13:12
Még a MU is teper, csak hát hiába az eurómilliók, ha nincs BL. Bár lehet van az a pénz. Főleg, ha Mou tényleg úgy dönt, hogy inkább Koke, mint Fabre.Londonba
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 5., csütörtök 13:03
LondonbaRealista24 írta:Angliába :Đtubatibi írta:Most akkor Cesc hova fog igazolni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 12:54
Angliába :Đtubatibi írta:Most akkor Cesc hova fog igazolni?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 5., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. június 5., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 5., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 12:38
Van 15re visszavasarlasi joga a BM-nek, nem? En ugy hallottam.Realista24 írta:Hivatalos, Emre Can 12 milláért a Poolé, amiből 2 milliót a München kap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 4., szerda 21:59
Mert olyan hatalmas nagy kulonbseg van az Everton es a Spurs kozottAnis írta:mert az Evertonban nem első számú csatár? WBA-ból feljebb lépett az Evertonba. látható is volt a fejlődés részéről is és a csapatok közti különbség, célok is. viszont egy Everton-->Spurs az inkább visszafejlődés. előrefele Angliában csak Chelsea, City, Pool lenne. Costa ÉS Bony: mindkettő nem fog menni, csak egyikük.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem