GoT S4E9
A falas szál nálam is a legunalmasabb, bár Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha Stannisék tényleg megérkeznek, és nem telik ismét két évadba, akkor felpöröghetnek az események

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 10., kedd 8:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 10., kedd 2:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 10., kedd 2:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. június 10., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 9., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. június 9., hétfő 11:59
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 9., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 9., hétfő 11:02
szilamer írta:GoT 4x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Epic rész volt, monduk kicsit hiányoltam a többi részt is, de nagyon adta. NEm tudom Jon mire vállalkozik, fogalmam sincs mit akar ott kint csinánli, szerintem az idei évadból már ki sem derül.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 9., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 6., péntek 18:09
hát ez hatalmas
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 18:33
Ha te mondodVanillaSky írta:Még az évadot sem élte meg.ENLISTEDTalán valamikor a netre kerül a néhány le nem adott rész.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 5., csütörtök 18:16
Még az évadot sem élte meg.ENLISTED
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 18:14
hisz' most nem Arrow-csávót írtam! sőőt, odaírtam a keresztnevét istubatibi írta:Valamit nem fogsz kinőni soha Réj.![]()
neked. más meg szereti az ilyesmiket.torjack írta:egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.
Nekem is van jópár CW sorozat amit nem nézek, de azért van pár jobb is köztük, amiket érdemes nézni. mondjuk a "this fall" (őszi) kínálatból csak a Flash az ami érdekel. a többi stroy és szereplők alapján nem tűnik érdekesnek.TheBull6 írta:CW-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb CW-s "ökörséget" ahogy torjack mondja, az első részek után általában ki szoktam szűrni, leginkább az alapján, hogy milyen a szereplőfelhozatal, 1-2 rész elég ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az adott emberke irritálni fog-e.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 17:47
KösziAnis írta: én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 5., csütörtök 12:56
egyik szarabb mint a másik, tipikus cw ökörség.Anis írta:én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszáltákfőleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 5., csütörtök 12:50
Anis írta:Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse!
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 12:38
én csak fogom nézni. de ha ez tetszett és még nem láttad volna, ott a hasonló szisztémára épülő The Tomorrow People sorozat is. csak sajnos ha jól tudom az sem éli meg a köv évadot. Az egyik főszereplője pedig az Arrow Oliverjének öccse! + ott van még a The 100 is, de az folytatva lesz a 2.évaddal, az is sci-fis sorozat.TheBull6 írta:Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszáltákfőleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 5., csütörtök 7:40
Illik azért odaírni ilyenkor, hogy a következő évadról van szó. Szóval AKI NEM SZERETNÉ TUDNI A HANNIBAL MÁSODIK ÉVADJÁNAK VÉGÉN TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEK KIMENETELÉT A HARMADIK ÉVAD KEZDETÉIG, AZ NE OLVASSA EL A SPOILERT!!!TheBull6 írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 5., csütörtök 2:04
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem