FIFA
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: FIFA
Hát, annyira nem sok változott a múltkorihoz képest. Ha Ronaldo tegyük fel csatár lesz, akkor :
De Gea
Dani Alves - Vertonghen - Badstuber/Vermaelen - Coentrao
W. Carvalho - Strootman
Diamanti/Candreva
Moura/Feghouli - Ronaldo - Neymar
Igazából nagyon kéne valami jó KTK, KK meg KH, de egyszerűen nem kapom őket. Annak ellenére mondjuk, hogy Carvalho KK poszton játszik KVK-ként, egy igazi beast. Remélem elkezdem majd kapni most már a hiányposztokra a játékosokat, mert balhátvéd és balszélső annyi jön mint a fene.
De Gea
Dani Alves - Vertonghen - Badstuber/Vermaelen - Coentrao
W. Carvalho - Strootman
Diamanti/Candreva
Moura/Feghouli - Ronaldo - Neymar
Igazából nagyon kéne valami jó KTK, KK meg KH, de egyszerűen nem kapom őket. Annak ellenére mondjuk, hogy Carvalho KK poszton játszik KVK-ként, egy igazi beast. Remélem elkezdem majd kapni most már a hiányposztokra a játékosokat, mert balhátvéd és balszélső annyi jön mint a fene.
tedd be CRt csatárnak. alakítsd át baltámadónak és még az összhangja se lesz gázosCaraway írta:Ezt nem hiszem el, megkaptam a balszélre Neymar mellé Ronaldot.![]()
![]()
![]()
Szerintetek most mi legyen? Valamelyiket kirakjam a jobb szélre, vagy mi? Nem akarom egyiket se a padon látni, de nem tudom mi tévő legyek..

milyen csapatod van most?

- Caraway
Ezt nem hiszem el, megkaptam a balszélre Neymar mellé Ronaldot.
Szerintetek most mi legyen? Valamelyiket kirakjam a jobb szélre, vagy mi? Nem akarom egyiket se a padon látni, de nem tudom mi tévő legyek..

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
A k*rva életbe már a fifával
Van akinek van ilyen h konzolon nem indul a VB-s játék ?? Azt írja h karcod a dvd ... Ez már a második dvd-t amit kiírattam magamnak és mind kettőnél ezt írta. De most tudtam játszani 3 meccset , aztán meccs közbe jött az üzenet ... És azóta nem indul . Mondjuk most már tényleg karcos ,mert kicsit felbaszott
De fasza,mert így nem fogják visszavenni se , ez meg már nem fog menni
Valakinek vmi ötlet ,mert a fasz kivan ,most tanulhatom a büntetőjogot ....

Valakinek vmi ötlet ,mert a fasz kivan ,most tanulhatom a büntetőjogot ....
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi még egyszer Remy a játékot! :Đ
Tényleg nagyon furcsa ez az egész, főleg, hogy legutóbb egy éve játszottam kb. a 13-mal, túlbonyolították szerintem az átigazolási rendszert. A Millwall csapatával kezdtem egyet, miután helyreraktam a dolgokat a Real Madridnál a sima beállításoknál, meglátom még, hogy mennyi időt szánok majd rá.
Tényleg nagyon furcsa ez az egész, főleg, hogy legutóbb egy éve játszottam kb. a 13-mal, túlbonyolították szerintem az átigazolási rendszert. A Millwall csapatával kezdtem egyet, miután helyreraktam a dolgokat a Real Madridnál a sima beállításoknál, meglátom még, hogy mennyi időt szánok majd rá.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Futheaden nezd meg hogy kinek nagy a potencialja,aztan az olcsobbakat probald leigazolniRemy írta:Ja, Martial biztos jó, csak nincs 10 millióm leigazolniMarci77 írta:Martial csatarnak,Ake vedonek ajanlott.![]()
Amúgy vagy én vagyok vak, vagy tényleg ennyire szar az átigazolási része a FIFA 14-nek? Nem lehet beállítani, hogy milyen szintű embert akarok, mennyi legyen a fizetése, esetleg az ára... Annyira körülményessé tették, hogy hihetetlen.

Az elejen en is utaltam,de kezdem megszokni,hogy ilyen kutatoval keressem a tehetsegeket a ligakban. De jobb volt az egyszerubb.
Engem az zavar,hogy nem tudom megkeresni a legjobb szabaduszokat. Mindig azzal bizniszeltem,hogy megvettem oket,majd par millas haszonnal tovabb

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Én már meguntam , fos az egész ...Remy írta:Deportivo Alavessel kezdtem el egy menedzser módot, és kéne csatár. 70 körüli, alacsony fizetéssel. De jöhetnek középpályások és hátvédek is.
Amúgy undorító a átigazolás ebben a fifa 14-ben.
http://www.fifafanatic.com/fifa-14-good ... e-players/
felül választhatsz h mit akarsz keresni , lehet nagy potenciálú fiatalokat is .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, Martial biztos jó, csak nincs 10 millióm leigazolniMarci77 írta:Martial csatarnak,Ake vedonek ajanlott.

Amúgy vagy én vagyok vak, vagy tényleg ennyire szar az átigazolási része a FIFA 14-nek? Nem lehet beállítani, hogy milyen szintű embert akarok, mennyi legyen a fizetése, esetleg az ára... Annyira körülményessé tették, hogy hihetetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Deportivo Alavessel kezdtem el egy menedzser módot, és kéne csatár. 70 körüli, alacsony fizetéssel. De jöhetnek középpályások és hátvédek is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
KH valahogy nekem sem akar jönni, így jobb híján drága Coentrao barátunk nyomja középen.
..és ha már mindenki megosztja a keretét (összhangot egyelőre nem figyelem annyira)
Begovic - Lahm, Coentrao, Bong - Capoue, A. Song - J. Navas, van Ginkel, Muriel - D. Costa, Jackson Martínez
)

..és ha már mindenki megosztja a keretét (összhangot egyelőre nem figyelem annyira)
Begovic - Lahm, Coentrao, Bong - Capoue, A. Song - J. Navas, van Ginkel, Muriel - D. Costa, Jackson Martínez
Én a kolumbiaiakat kapom sorban (bár ha dobna egy Falcao-t a gép...cart írta:Én már megkaptam a 3/4 bosnyák válogatottat

- balakal
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
- Kedvenc csapatod: Szpari
Ferni nekem a VB-döntő alatt gondolt egyet ez a csodajáték és lépett ki
A coinjaim elfogytak szóval lassan meg kéne nyerni a VB-t
Buffon
Maggio, Heitinga, Djourou, Criscito
Javi Martinez
Gerrard, Marchisio
Narsingh, Mandzukic, Ronaldo
Persze nyitottam vagy 25 pakkot, de normális középhátvéd csak nem akar jönni. Hiába van Kolo Touré, Dante, Dedé, Campagnaro, nem akarom velük szétbaszni a chemistryt.

A coinjaim elfogytak szóval lassan meg kéne nyerni a VB-t

Buffon
Maggio, Heitinga, Djourou, Criscito
Javi Martinez
Gerrard, Marchisio
Narsingh, Mandzukic, Ronaldo
Persze nyitottam vagy 25 pakkot, de normális középhátvéd csak nem akar jönni. Hiába van Kolo Touré, Dante, Dedé, Campagnaro, nem akarom velük szétbaszni a chemistryt.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En Osvaldot tudom ajanlani nyugodt szivvel. Remy a simaban OP,nem tudom hogy wc modban milyen.
Esetleg terj at 4-1-2-1-2re es akkor lehet 2 csatarod egyszerre
;)
Esetleg terj at 4-1-2-1-2re es akkor lehet 2 csatarod egyszerre

- Caraway
Na, a reggeli béna teamemből ez lett mostanra:
De Gea
G. Johnson - Vertonghen - Zouma - Rodríguez/Gibbs
Busquets - Candreva - W. Carvalho
A. Johnson/L. Moura - Huntelaar - Neymar
Van még csatárnak Huntin kívűl Etoo, Osvaldo, Remy. Szerintetek ki kéne játszatni?
Egyszerűen nem tudok dönteni, hogy ki legyen a kezdő. Egyelőre Huntelaar, de ő nem olyan gyors, pedig ez a 21 meccs 22 gól,7 gólpassz mutatója nagyon fasza.
De Gea
G. Johnson - Vertonghen - Zouma - Rodríguez/Gibbs
Busquets - Candreva - W. Carvalho
A. Johnson/L. Moura - Huntelaar - Neymar
Van még csatárnak Huntin kívűl Etoo, Osvaldo, Remy. Szerintetek ki kéne játszatni?
Egyszerűen nem tudok dönteni, hogy ki legyen a kezdő. Egyelőre Huntelaar, de ő nem olyan gyors, pedig ez a 21 meccs 22 gól,7 gólpassz mutatója nagyon fasza.
- Marci77
Na,letoltam egy egyszemélyes idényt (nagyon könnyen nyerhető).
6k-t és 3 pakkot kaptam.
Egyedüli említésre méltó Ribery (de legalább nagy név
)
jelenleg Weidenfeller-Srna,Mangala,Cahill,Aogo-Gündogan-Ribery,Herrmann-Cazorla-Emeghara,Osvaldo
Osvaldo nagyon állat
még van Kovacic és Dembele akiket sokat játszatok.
6k-t és 3 pakkot kaptam.
Egyedüli említésre méltó Ribery (de legalább nagy név

jelenleg Weidenfeller-Srna,Mangala,Cahill,Aogo-Gündogan-Ribery,Herrmann-Cazorla-Emeghara,Osvaldo
Osvaldo nagyon állat

úgy elég nehéz játszani, hogy hiába nyerem a meccseket kidob az UTból és BNFet kapok és kezdhetem elölről az egészet....
1.próbálkozás: Megnyertem a VB-t
2.próbálkozás: 6 ponttal kiestem a csoportból!!! (kösz EA)
3. próbálkozás: Negyeddöntőt megnyertem 5-3ra, kidobott a "Sajnáljuk, de hiba történt FIFa 14 Ultimate Teamhez való kapcsolódáskor. Most visszakerülsz a FIFA 14 főmenübe." szöveggel... se zseton meccs után, se pack és hiába nyertem kezdhettem elölről az egészet a csoportból....
4. próbálkozás: Nyolcaddöntőt megnyertem hosszabbításban, örülök a fejemnek, már azon gondolkozok, hogy vajon ki lesz az 1 játékosos packban és jött megint a szöveg "Sajnáljuk, de hiba történt FIFa 14 Ultimate Teamhez való kapcsolódáskor. Most visszakerülsz a FIFA 14 főmenübe." BNF, se pénz, se pack....
Tehát idáig csak az EA miatt estem ki, ki még egyszer nem ejtettek ki....
szánalmas bakker.... játszhatatlan bazzeg, pedig a meccseket tényleg élvezem, de ez... no comment....
végre vmi jó ötlet az EAtől... és ingyenes... és persze játszhatatlan is...
1.próbálkozás: Megnyertem a VB-t
2.próbálkozás: 6 ponttal kiestem a csoportból!!! (kösz EA)
3. próbálkozás: Negyeddöntőt megnyertem 5-3ra, kidobott a "Sajnáljuk, de hiba történt FIFa 14 Ultimate Teamhez való kapcsolódáskor. Most visszakerülsz a FIFA 14 főmenübe." szöveggel... se zseton meccs után, se pack és hiába nyertem kezdhettem elölről az egészet a csoportból....
4. próbálkozás: Nyolcaddöntőt megnyertem hosszabbításban, örülök a fejemnek, már azon gondolkozok, hogy vajon ki lesz az 1 játékosos packban és jött megint a szöveg "Sajnáljuk, de hiba történt FIFa 14 Ultimate Teamhez való kapcsolódáskor. Most visszakerülsz a FIFA 14 főmenübe." BNF, se pénz, se pack....
Tehát idáig csak az EA miatt estem ki, ki még egyszer nem ejtettek ki....

szánalmas bakker.... játszhatatlan bazzeg, pedig a meccseket tényleg élvezem, de ez... no comment....
végre vmi jó ötlet az EAtől... és ingyenes... és persze játszhatatlan is...
sima UTban is előjön ez... ha vége a meccsnek mi a fene történhet bakker? szakadjon mg meccsközben, de ez bakker...Marci77 írta:Tenyleg volt vmi gond. Vagyis le voltak/vannak terhelve a szerverek.
- Marci77
Tenyleg volt vmi gond. Vagyis le voltak/vannak terhelve a szerverek.
Sokratis most Med-Med, Kos Med-HighMarci77 írta:Sokratis es Kos statjait leirnad?Mert emlekeim szerint simaban a gorog High/Med mig Kosnak a tamadoja nem High. Azaz nem lenne jobb Sokratis szelre ?
Benteket meg le ne csereld ha olyan mint simaban
de direkt van kint Koscielny, sajnos nem elég erős, ezért van kint szélen, meg nembaj ,ha nem megy fel a szélsőhátvéd annyit, stabilabb a védelem

Sagnán kívül még mindig nincs jobbhátvédem, ő meg gyenge sztem....
kapusom még mindig a 78as Foster, szerencsére egész jól véd, de jobb lenne egy komolyabb kapus...
azóta amúgy kaptam egy Schweinsteigert, aki nagyon kellett már a csapatba meg Jordi Alba is jól jött

amúgy van már Gomezem, Klosém, Mandzukicom, de maradt Benteke a csapatban

Benteke
Hazard-Giovinco-Bystrov
Matuidi-Schweinsteiger
Alba-Chiellini- Sokratis.Koscielny
Foster...
kellene egy jó KTK középre, egy JK, mert Silva lassú, Bystrov meg nem túl képzett, bár beadogatni jó illetve jobbhátvéd és kapus.... és rengeteg pakkot nyitottam már, elképesztő, hogy senkit nem ad arra a posztokra.....
ja amúgy másodjára kiestem a csoportból 6 PONTTAL

majd harmadjára Negyeddöntőt megnyerem 5-3ra és miután vége a meccsnek és a meccs utáni menüben kéne mennem bedobja, hogy "Sajnáljuk, de hiba történt FIFa 14 Ultimate Teamhez való kapcsolódáskor. Most visszakerülsz a FIFA 14 főmenübe" és BNF, se pack se pénz és hiába nyertem a negyeddöntőt kezdhetem elölről az egészet a csoportmeccsekkel... másfél óra játék kuka....
van erről az állítólagos hibáról véleményem... sztem nincs is ilyen és az EA szivat minket, hogy kevesebb zsetont kellejen kiadnia....

Én már megkaptam a 3/4 bosnyák válogatottat