HozzászólásSzerző: MadMatt89 » 2014. június 6., péntek 21:25
Sziasztok! Még új vagyok itt, de bemutatkozásképpen had írjak egy keveset a klub és a köztem lévő kötelékről:
Először is, azóta szurkolok ennek a csodálatos klubnak, amikor is a a brazil Ronaldo ide igazolt. De az első emlékem egy apró Real Madrid - Feyenoord meccs, amiből túl sok emlékem már nincs meg, csak annyi, hogy először láttam játszani a máig két nagy kedvencemet: Figot és Zizout. Sajnos az ezt következő években nem sok babér termett a csapatnak európai szinten. Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok az oka :-) A 2013-14-es szezonnak persze most is nagy reményekkel futottam neki, azért is mert újra a csapat közelében volt Zidane, aki szerintem egyszer piszok nagy edző lesz (amire már talán nem is kell sokat várni). A BL-ben persze nem nagyon mertem nagyot álmodni, főleg a sok érkezőnek. Azonban ezt a szezont már Noémi nevű barátnőmmel kezdtem követni, persze ha rá tudtam venni, hogy nézzen velem meccset. De itt jön egy olyan dolog, amit még most sem hiszek el, lehet véletlen egybeesés, meg minden, de én nem hiszem. Tudni kell, hogy az egész szezonban olyan 15 körüli meccsre tudtam csak magam mellé ültetni. Ja és fontosnak érzem megemlíteni, hogy nem úgy kell elképzelni, hogy csak unottan ott nézni velem a meccset, hanem végig pörög, kommentál mindent, nevet mikor csúszkálnak a játékosok meg minden, és már elég sok mindenkit ismer is a csapatból. Szóval a körülbelül 15 meccsből, ezek olyan meccsek amiket elejétől a végégig végig néztünk, nem hogy nem kapott ki, még döntetlen sem született ezeken a meccseken, hanem minden egyes meccset megnyert a csapat. De komolyan, ha csak egy félidőt nézett velem bármi oknál fogva, persze, hogy nem nyertünk. De mikor ott ült velem végig, akkor valamilyen oknál fogva mindig nyertünk. Számomra hihetetlen. A Bayern elleni meccsekre már tudatosan magam mellé ültettem, és bejött. Aztán jött a döntő. A 92. percig azon járt az agyam, csak ne, hogy most szakadjon meg ez a sorozat, nem lehet, meg az is a fejemben járt, egy ilyen góllal nem lehet, nem szabad elnyerni a legrangosabb kupát klubszinten. De végül megtört a jég és a 93. percben jött az Isteni Ramos és kiegyenlített, és a hosszabbításban meg is nyertük a meccset. És lás csodát most is bejött, Noémi ezt a meccset is megnyerte nekem, vagy megnyerte nekünk? :-)