Illik azért odaírni ilyenkor, hogy a következő évadról van szó. Szóval AKI NEM SZERETNÉ TUDNI A HANNIBAL MÁSODIK ÉVADJÁNAK VÉGÉN TÖRTÉNŐ ESEMÉNYEK KIMENETELÉT A HARMADIK ÉVAD KEZDETÉIG, AZ NE OLVASSA EL A SPOILERT!!!TheBull6 írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.
A producer aki niliatkozott továbbá elmondta, hogy Abigal tuti meghal, Alana és Jack helyzetéről nem mondott el semmit, annyit, hogy vagy meghal mindkettő, vagy mindkettő életben marad, de annak a lehetőségén is gondolkoznak, hogy csak egy jut a halálra. Mind1 is, nagyon egyik sem fog hiányozni. Nem ismerem az eredeti sztorit, de a sorozat után valahogy nem is akarom, ennél csak rosszabb lehet.
Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták
főleg így, hogy ekkora potenciál volt a évadzárónak hála még benne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Neten olvastam, hogy Will biztosan túl éli és a következő évadban fény derül arra, hogy igazából miért is ment Hannibál házához, segíteni megszabadulni Jacktől, vagy elüldözni Hannibált. Én az elsőre szavazom.

Star-Crossed
Nem tudom ezt a sorozatot ki nézte, most sikerült megnéznem az utolsó két részt, eddig nem tudtam a vizsgák miatt rendesen nézni, ha valaki nézte szívesen meghallgatnám a véleményét róla. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy elkaszálták

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én is rávettem az ősöket hogy nézzék a Dextert és a Breaking Badet, mindkettőt le is darálták szépen

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pár napja fejeztem be én is, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Őszzel kihozzák az ügyvéd karaktere..tucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
és a........
TWD.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az igenpeti_madrid írta:Anyámat is rávettem egyszer, hogy nézze meg az első részt, hát annyira megtetszett neki, hogy még aznap lepörgette a teljes 1. évadotAztán totál ráfüggött, még néha ma is fel szokta emlegetni, hogy milyen kurva jó sorozat volt. Most speciel a GoT-tal van így, meg a Mad Mennel, totál rájuk van függve

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sírhant művek
Ez az én sorozatom. Egyre jobban imádom
Ez az én sorozatom. Egyre jobban imádom

"And my heart will leave you never."
Most végeztem a fináléval. Csillagos ötös, aki nem nézi nézze, sürgősen!!!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Rohadt jó sorozat, talán a legjobb, amit életemben néztem. Anyámat is rávettem egyszer, hogy nézze meg az első részt, hát annyira megtetszett neki, hogy még aznap lepörgette a teljes 1. évadottucsoki írta:Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
Ui: aki bespoilerezik azt elintézem

Breaking Bad függő lettem. Csak tudnám miért nem néztem eddig.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem nem annyira egyértelmű, hogy ki éli túl..Will biztosan, Jack meg attól függ szerintem, mennyire ér majd rá a színész, aztán attól függően Jack/Alana..de remélem előbbi, utóbbi végtelenül idegesítő. dokinő a végén meg továbbra is wtf a számomra
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem nem annyira egyértelmű, hogy ki éli túl..Will biztosan, Jack meg attól függ szerintem, mennyire ér majd rá a színész, aztán attól függően Jack/Alana..de remélem előbbi, utóbbi végtelenül idegesítő. dokinő a végén meg továbbra is wtf a számomra
Nem illik.
GoT...izé, Hannibal
Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az utolsó két részt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztabüdöskurvaéletbe.
Verger sztoriját eléggé átalakították, de egy pillanatig sem zavart - ahogy eteti az arcával a kutyákat, majd megeszi a saját orrát, óhóhóhóhhóriási.
Az évadzáróról: rettenetesen hangulatos rész. Engem Abigail egyáltalán nem lepett meg, végig mondogattam az évad során, hogy tuti nem halt meg - de méltó módon hozták vissza. Az utolsó 10-12 perc olyan szinten zseniális és hangulatos, hogy arra szavakat nem találok, mestermunka minden tekintetben (remélem a zenéje elérhető lesz valahol...). Ahogyan az egész sorozat is, 1-2 résztől eltekintve. Epekedve várom a harmadik évadot, kíváncsi leszek, ebből a mészárlásból mit hoznak ki.
Hogy ki éli túl: Will és Crawford nyilván, többinek kampec. Így viszont eléggé átírták a Vörös Sárkány elejét is, bár nem tudom, hogy a könyv ugyanúgy kezdődik-e, ahogyan a film.
Szóval Hannibal. Tökéletes sorozat.
Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az utolsó két részt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztabüdöskurvaéletbe.

Az évadzáróról: rettenetesen hangulatos rész. Engem Abigail egyáltalán nem lepett meg, végig mondogattam az évad során, hogy tuti nem halt meg - de méltó módon hozták vissza. Az utolsó 10-12 perc olyan szinten zseniális és hangulatos, hogy arra szavakat nem találok, mestermunka minden tekintetben (remélem a zenéje elérhető lesz valahol...). Ahogyan az egész sorozat is, 1-2 résztől eltekintve. Epekedve várom a harmadik évadot, kíváncsi leszek, ebből a mészárlásból mit hoznak ki.
Hogy ki éli túl: Will és Crawford nyilván, többinek kampec. Így viszont eléggé átírták a Vörös Sárkány elejét is, bár nem tudom, hogy a könyv ugyanúgy kezdődik-e, ahogyan a film.
Szóval Hannibal. Tökéletes sorozat.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
így rezegni egy szaros sorozaton/könyvön, szánalmas
úgyis mindenki meghal.

úgyis mindenki meghal.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Elismerem én is a hibámat, sajnálom, legközelebb nem írok semmit sehova, aztán le van tudva a dolog...

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szoval Jon Snow halalaBoky írta:9es rész promo spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egész 9es rész a falnál fog játszódni.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom Robint kiküldik meghalni valahova a csába, aztán ketten uralkodnak... Egész kacér volt már a végén Sansa és ugye Baelisht is kihúzta a szarból. Lesz itt döngetés még köztük azt mondom.messideco írta:Got, más kérdéskör:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelhető, hogy a makulátlanokról fentartott mítosz nem annyira valós? Oké, hogy kasztráltak, de amint láthattuk ők is emberi lények, érzésekkel, vágyakkal.Ebből még származhat Daenerysnek hátránya? Amúgy hülye k.va a fent említett úrnő, egyik kedvenc karakteremmel szúrt ki... Nem szurkolok neki egyáltalán. Baelish-Sansa kapcsolat mire fog kiterjedni szerintetek?

MyStiQ írta:Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára.VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
9es rész promo spoilerrafael23 írta:GoT 4x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála![]()
)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egész 9es rész a falnál fog játszódni.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Got, más kérdéskör:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelhető, hogy a makulátlanokról fentartott mítosz nem annyira valós? Oké, hogy kasztráltak, de amint láthattuk ők is emberi lények, érzésekkel, vágyakkal.Ebből még származhat Daenerysnek hátránya? Amúgy hülye k.va a fent említett úrnő, egyik kedvenc karakteremmel szúrt ki... Nem szurkolok neki egyáltalán. Baelish-Sansa kapcsolat mire fog kiterjedni szerintetek?
"And my heart will leave you never."
Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára.VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.

- rafael23
GoT 4x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála
)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála