neeeeeeeee most mi leszGéci írta:Az Atletico leigazolta a Getafe kapusát Moyát.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 4., szerda 16:48
neeeeeeeee most mi leszGéci írta:Az Atletico leigazolta a Getafe kapusát Moyát.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 4., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 3., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 20:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 14:13
csak a szokásos 5-6. hely környékeRealista24 írta:Costa állítólag közölte az Atmával, hogy a Chelseabe akar igazolni.
Filipe Luis meg szeretné, ha megemelnék a fizetését, a háromszorosára
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 3., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 3., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 3., kedd 0:19
Tudja,hogy innen mar csak lejjebb lesz veluk. Igy en megertem hogy egy csucsszezon utan dobbant. VBn meg alkothatnak ha tudnak,aztan johet a levezetes.DavieS írta:Villa hogy-hogy lelép a matracosoktól?![]()
![]()
Elég jó választásnak nézett ki, eredményes is volt, erre 1 év után dobbant..
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 3., kedd 0:17
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 2., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 2., hétfő 16:18
Ez alapján azt hittem Manchester City'shutterisland írta:hát kellemes levezető éveket kívánok neki.Villa a Marcának adott interjújában bejelentette, hogy az MLS-ben, a New York City focicsapatánál folytatja!
Forrás: marca.com
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 2., hétfő 15:18
hát kellemes levezető éveket kívánok neki.Villa a Marcának adott interjújában bejelentette, hogy az MLS-ben, a New York City focicsapatánál folytatja!
Forrás: marca.com
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 6:41
nem is csak a tudása zéró. ...hanem nagyon nehéz vele együtt dolgozni. ritka rossz természet.BBeno írta:én úgy tudom nem az eredmények miatt tették ki schustert (mert amúgy behozta ezt a keretet a 11. helyre és télen is jól erősített) hanem mert voltak játékosok akikkel nem volt jóban de még fontosabb szempont hogy a frankfurt hetek óta kerülgeti őt, valszeg oda fog igazolni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 31., szombat 21:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 30., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 30., péntek 6:49
ez nem meglepetés senkinek sem.ericco írta:Közben a Malága útilaput kötött Schuster talpára.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 29., csütörtök 14:50
FIlipe Luist a Chelsea-vel boronálták most épp össze. Costa-Luis és ingyen Thiago pakk menne oda 50 millióért. sztem az év üzlete lenne ha a Luizért kapott 50-ből megvennék ezt a párost és ingyen Thiagot (padra simán jó, keret bővítésének és ha jól tudom exChelsea-s).h3x0r írta:2. Ha Filipe Luis megy, akkor a szintén brazil Guilherme Siqueira lehet a helyettese. A Granadával kell megegyezni az idén a Benficában játszó balhátvéddel.
Egy spanyol rádió értesülései szerint David Villa jövőre ismét a Valencia játékosa lesz. Más hírek szerint Amerikába szerződik.h3x0r írta:3. Villa lehet, hogy az Egyesült Államokba tart, a New York Cityhez. Ez a csapat a New York Cosmos helyi riválisa, ahol a hírek szerint Raúl játszani fog.
Suso+20at nagyon nem ér Moreno. vagy Suso-ért egy az egyben vagy a 20 millióért. Realban is elnézném, de nagyon remélem, amit korábban híreztek, hogy Perezék elégedettek Coentraoval és CR is "megmondta" hogy maradjon.h3x0r írta:5. A Liverpool megindult Alberto Moreno (Sevilla) irányába. Az idén Almeríában kölcsönben szerepelt szélső, Suso, plusz 20 millió eurót kínálnak a védőért. Tavaly 14,5-ért nem adták el a Napolinak. Moreno biztos távozik a Sevillából, a kérdés, hogy hová. A Real Madrid is képben van, Moreno pedig legszívesebben oda menne.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem