és ha még Khediráért is fizetne valaki egy 25-30-at...ziro4vr írta:ja és persze sírva nevetek azon a csapaton akire rásóztuk moratat komoly összegért

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 4., szerda 15:17
és ha még Khediráért is fizetne valaki egy 25-30-at...ziro4vr írta:ja és persze sírva nevetek azon a csapaton akire rásóztuk moratat komoly összegért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 4., szerda 15:01
Igen, Marcelora céloztam, mivel máshol is lehet olvasni mennyire nem bírod a brazilokat, így tényleg pusztán azt érzem, hogy azért adnád csak el, mert nem bírod. Ugyanekkor ezt nem tudom hova tenni. Írtam ilyet? Vagy esetleg valaki más? Lemaradtam erről, de nyugodtan lehet idézni.realistahuni írta: Igen, megint a Marcelo téma. Gondolom az az objektív, aki szerint Marcelo kirobbanthatatlan a kezdőből, mert az utóbbi 2 évben kifogástalanul játszott és rengeteg adott a csapatnak, mint például CR, vagy Modric. Akinek meg más a véleménye az nem számít, megértettem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 4., szerda 14:52
Vettünk már olyanokat akik kitűntek és olyanokat is akik nem. Olyanokat is akik korábban nagyobb csapatban játszottak, olyanokat is akik nem. Minden kategóriában vannak olyanok akik beváltak és vannak akik nem. Csak arra akartam reflektálni ezzel, hogy ezek a szempontok nem igazán mérvadóak mindig.Érdekes módon mindkét név ott virít az aláírásodban az eladandók listáján.
Igen, megint a Marcelo téma. Gondolom az az objektív, aki szerint Marcelo kirobbanthatatlan a kezdőből, mert az utóbbi 2 évben kifogástalanul játszott és rengeteg adott a csapatnak, mint például CR, vagy Modric. Akinek meg más a véleménye az nem számít, megértettem.azt már észrevettem, hogy az objektivitás hiányzik az írásaidból, mikor az igazolásokról van szó
Nem tudom, benne van a kockázat, mint mindenki másba, mint Illaraba, Gagoba, Canalesbe is. De én nem értek ehhez, nem vagyok lomini, aki mindig megmondja a tutit. Ezt a játékosmegfigyelőinknek kellene jobban vágni.de te komolyan úgy gondolod, hogy ez a srác fogja a jövő Realjának a megoldását jelenteni?(tényleg csak érdeklődöm)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 4., szerda 14:50
Hát itt nem ez szerepel.h3x0r írta:Szerintem ezt mindeni tudja
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 4., szerda 14:46
Szerintem ezt mindeni tudjanmate írta:De mit akartok még mindig Xabi posztjával? Modric fogja azt betölteni, egy komplexebb játékos kell nekünk még, mint pl. Vidal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 4., szerda 14:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 4., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 4., szerda 14:22
Érdekes módon mindkét név ott virít az aláírásodban az eladandók listáján.realistahuni írta: Még jó, hogy Illara kitűnt a Sociedadból.
Még jó, hogy Khedira kitűnt a Stuttgartból.
Oh wait...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 4., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 4., szerda 14:05
Igaz, egy reszuk csak bevaliktucsoki írta:realistahuni jól beszél, vegyünk meg minden fiatalt!
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 4., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 4., szerda 13:54
Oké.Igazából az derül ki a videóból, hogyha van területe, akkor meglódul, aztán szevasz.
Igazából nem tudom, hogy miért kéne megvennünk egy olyan játékost, aki egy szutyok olasz közép csapatból nem bír igazán kitűnni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 4., szerda 13:50
Csak érdekességképpen: Pogba becsült piaci ára 45 millió euró, a fiatal horvátot 3x kevesebbre tartják. Ha mégse értenéd, nem a számokon van a hangsúly, ahogy az előbb sem csak a "megélt derbiken" volt.Mike írta:nem mondom h jobb DM-nél, mer sose láttam még játszani, de ez az indoklás a csapatok neveit leszámítva egy az egybe illene a Khedira-Pogba összehasonlításnál istucsoki írta:Ébresztő! azért DM relatíve mondhatni, kiforrott játékos, rutinos, jól ismeri a társakat (sorolhatnánk..), míg a fiatal horvát gyerek maximum egy Inter - Milan derbit élt meg, és pályafutásának legfontosabb évei következnek. Hogy lehetne már jobb...![]()
szoval csak annyit akartam, h nem jelent ez semmit...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 4., szerda 13:47
Őőő Di Maria nem ez dettóban? Van hely akkor tolja neki, mint süket az ólajtónak. Mai dinamikus fociban jó ez, de ebből a Kovacicból hiányzik a "pimaszság". Az pedig az ő posztjára kell, nem elég futni föl-alá, mint a marha. Ennyiben jobb Di Maria jelenleg, a latin véréből adódóan. Benne van a csel, a váratlan. Persze ezzel együtt a faszságait is el kell viselni, amikor 4 ember közé beviszi.Kerlon írta:Igazából az derül ki a videóból, hogyha van területe, akkor meglódul, aztán szevasz. RH-nál most ő a bálvány, lassan egy hónapja nyomatja Kovacicot.Igazából nem tudom, hogy miért kéne megvennünk egy olyan játékost, aki egy szutyok olasz közép csapatból nem bír igazán kitűnni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 4., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 4., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 4., szerda 13:33
Van hasonlóság, szerintem, ha nem is sok. Pl. mindkettő gyakran hátramegy egészen a felezőig, elkéri, testcsel, 1v1, aztán adja tovább. Én azt mondom jó kis univerzális kp-s lesz Kovacicból és nagyon bánnám ha nem hozzánk jönne.A közös nevező max annyi, hogy horvát mindegyik, egyébként teljesen más stílus. Di Maria mellé jöhetne, de a probléma még mindig Khedira szerepköre, amire gyakorlatilag nincs rendes játékosunk.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 4., szerda 13:21
nem mondom h jobb DM-nél, mer sose láttam még játszani, de ez az indoklás a csapatok neveit leszámítva egy az egybe illene a Khedira-Pogba összehasonlításnál istucsoki írta:Ébresztő! azért DM relatíve mondhatni, kiforrott játékos, rutinos, jól ismeri a társakat (sorolhatnánk..), míg a fiatal horvát gyerek maximum egy Inter - Milan derbit élt meg, és pályafutásának legfontosabb évei következnek. Hogy lehetne már jobb...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 4., szerda 13:18
A közös nevező max annyi, hogy horvát mindegyik, egyébként teljesen más stílus. Di Maria mellé jöhetne, de a probléma még mindig Khedira szerepköre, amire gyakorlatilag nincs rendes játékosunk.wZoLee7 írta:Modric utódjának jó lenne
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem