Mennyei futball
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Mennyei futball
igazából nem a korral van baj, hanem az lesz a kérdés hogy mennyire motivált. Csak levezetni jön, vagy még vannak komolyabb céljai. Ha az utóbbi akkor még 35 évesen is húzóembere lehet egy magyar csapatnak
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért Bönig és Leo sem fiatal, mégis a csapat húzóemberei.besteve7 írta:Egy 32 éves játékosról beszélünk
Illetve ha egy Mészáros 33 évesen a bajnokcsapat gerince tud lenni, szerintem a némettel sem lesznek gondok. Persze kérdéses, hogy tényleg jön-e.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Csábító ajánlat nem is tudom...esetleg egy Khedira-Morata csomagban benne lennék!Nem kell egy jó Khedira nektek Barni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk ez nem kis összeg.BBarni írta:
Utána érdeklődtem, állítólag 5 millió euró körül van a kivásárlási ára ha igazak a hírek...
Mondjuk ennyiért Casemirot is odaadnám
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem láttam még róla összefoglalót, de egész korrekten játszik a gyerek, sőt!
Szerintem ha a saját érdekeit és fejlődését nézi, akkor egyértelműen hiba lenne a mennyeiben maradni. De hát ha a vb-n is ilyen játékot mutat, akkor lesz pár ajánlata az biztos.
Nem kell egy jó Khedira nektek Barni?
Szerintem ha a saját érdekeit és fejlődését nézi, akkor egyértelműen hiba lenne a mennyeiben maradni. De hát ha a vb-n is ilyen játékot mutat, akkor lesz pár ajánlata az biztos.
Nem kell egy jó Khedira nektek Barni?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tuti leveszi majd messit csakazértis, hogy legyen min csámcsogni a trollfocinak.
-
BBarni
Egyrészt fingunk sincs milyen fizetést fog kapni,(Bönig is a német2-ből jött és nem keres sokat), másrészt egy ilyen csatárra azt mondani, hogy csak lehet, hogy erősítés lesz az szerintem nevetséges!Egy olyan bajnokságról beszélünk ahol Adamo Coulibaly az egyik legjobb csatár volt és ő honnan is jött és milyen mutatókkal?Vagy mondhatnám, hogy ahol egy Torghelle a jobbak között van ott egy stabil német2-es játékos nem biztos, hogy erősítés?Miért mit mutat kifelé a vezetőség?Konkrétan eddig semmit nem mondtak, hogy mi lesz majd a cél az EL-ben(amúgy a play-off),a bajnokság megnyerése a cél jövőre!Jelenleg ráadásul van 1 csatárunk, Böde(na jó meg Ugrai és Péter Antal, de őket hagyjuk még), állítólag jövőre átállhatunk 2 csatáros játékra ami azt jelenti, hogy legalább 3-4 fasza csatár kellene....szóval én örülnék neki ha jönne!Egy 32 éves játékosról beszélünk, aki mint a statisztikáid is mutatják hát eléggé leszálló ágban van, még az NB1 ben lehet, hangsúlyozom, lehet, hogy előrelépést jelentene, de egy EL ben nem hiszem, és azért a fizuért amit 1-2 év alatt zsebre tesz jobb igazolást várnék, ha tényleg olyan reményeket táplál a vezetőség, amiket kifelé mutatnak.
Ettől függetlenül drukkolok a Fradinak is, hogy minél tovább jussanak a európai porondon.
A drukkolást meg köszönjük!
Utána érdeklődtem, állítólag 5 millió euró körül van a kivásárlási ára ha igazak a hírek...Valamit kéne csinálni Besic szerződésével, mert simán az egekbe szökhet az ára. Ha pedig jó pénzt kap érte a Fradi, akkor 2-3 játékost is tudna venni Besic árából. Ezt nem szabadna elbaszni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valamit kéne csinálni Besic szerződésével, mert simán az egekbe szökhet az ára. Ha pedig jó pénzt kap érte a Fradi, akkor 2-3 játékost is tudna venni Besic árából. Ezt nem szabadna elbaszni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Egy 32 éves játékosról beszélünk, aki mint a statisztikáid is mutatják hát eléggé leszálló ágban van, még az NB1 ben lehet, hangsúlyozom, lehet, hogy előrelépést jelentene, de egy EL ben nem hiszem, és azért a fizuért amit 1-2 év alatt zsebre tesz jobb igazolást várnék, ha tényleg olyan reményeket táplál a vezetőség, amiket kifelé mutatnak.
Ettől függetlenül drukkolok a Fradinak is, hogy minél tovább jussanak a európai porondon.
-
BBarni
Igen, de ő a német másodosztályban játszik, a mostani éve valóban nem sikerült túl jól, de a 12/13-mas bajnokságban 13 gól/3 gólpassz, 11/12-ben 13 gól/10 gólpassz, 10/11-ben meg 16 gól/ 4 gólpassz szerintem ez nem rossz!
Azt senki se várja, hogy most majd az El miatt német,angol,olasz első osztályból fogunk igazolni...
Besic meg nagyon durván tolta az elefántok elleni meccsen...

A Mexico elleni meccset is végigjátszotta....
Azt senki se várja, hogy most majd az El miatt német,angol,olasz első osztályból fogunk igazolni...
Miért is?Na pont az ilyen igazolások meg húzások miatt nem kedvelem a jelenlegi Fradit, mert ne mondja nekem senki, hogy ilyen kiöregedett sztárokkal fognak az EL ben hőstettet végigvinni.
Besic meg nagyon durván tolta az elefántok elleni meccsen...
A Mexico elleni meccset is végigjátszotta....
És ismét, lenyűgözött Besic, ő volt a legjobbunk eddig. Szerintem nem volt egy rossz passza sem az első félidőben.
- Besic kiváló volt mindig, mikor láttam. Remekül bánik a labdával, gyors és okosan passzol. Remekel védekező középpályásként, és ezen a poszton nagy gondjaink voltak. Ha csak egy játékos igazol át máshova a csapatunkból a VB után, az ő lesz.
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Bár ingyen, de gondolom nem kevés pénzt akar majd zsebre tenni a kis szolgálataiért. Na pont az ilyen igazolások meg húzások miatt nem kedvelem a jelenlegi Fradit, mert ne mondja nekem senki, hogy ilyen kiöregedett sztárokkal fognak az EL ben hőstettet végigvinni.Remy írta:Mire ideér, már 33 éves lesz, biztos, hogy megéri idehozni? Legutóbbi szezonjában 29 meccsen 3 gólt lőtt (még Bajner is jobb ) Bár ingyen jönne...
- Remy
- Kapcsolat:
Mire ideér, már 33 éves lesz, biztos, hogy megéri idehozni? Legutóbbi szezonjában 29 meccsen 3 gólt lőtt (még Bajner is jobbBBarni írta:
Benjamin Lauth érkezhet
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
BBarni
Igaz!Dollnál amúgy sem játszott volna,mert képtelen betartani taktikai utasításokat,ösztönből játszik, sajnos nem tud továbbfejlődni!Másrészről fegyelmezési gondok, hisztis a csávó, egyik edzésen nagyon durván összeveszett több játékossal is nem lehetett lenyugtatni, be kellett küldeni az öltözőbe, büntetést is kapott!Diallo állítólag szerződést bontott. Tudsz erről valamit bővebben BBarni? Talán megijedt a várhatóan érkező konkurenciától?![]()
Benjamin Lauth érkezhet
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Diallo állítólag szerződést bontott. Tudsz erről valamit bővebben BBarni? Talán megijedt a várhatóan érkező konkurenciától?
Azt hittem ennél több van benne és képes megküzdeni a helyéért...
Azt hittem ennél több van benne és képes megküzdeni a helyéért...
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát nem nagyon vagyok képbe a magyar edzőkkel-már, ha ugye csak magyar edzőkről beszélünk mondjuk most csak-de én pl. bírtam Tóth Bálint munkásságát itt Pápán(igen joggal mondhatod, hogy mégse látszik meg semmi belőle, de sajnos a háttér közbeszólt) na őt el tudnám képzelni úgymond egy nagyobb csapatnál aztán lehet tévedek és óriásit bukna.Am szerintem is az idő fogja eldönteni és mint mondtam lehet belőle egy nagyon jó edző magyar viszonylatba ha nem cserél fél évente csapatot mint az edzők 70%-a Magyarországon.portillo írta:A paksi idejéről én sem nagyon tudnék nyilatkozni, de előtte Kecskeméten bizonyított, meg azért a tavaszi bajnoki cím sem rossz kezdésnek, még ezzel a kerettel is. Mindenesetre az idő majd eldönti, remélem hagyják dolgozni, a környezet adott.
Te kit tartanál jobbnak?
-
BBarni
a tervek valóban jók, már-már egy európai csapat benyomását kelti, és nem csak földrajzilag
nagyon kiváncsi leszek erre
Igen jók a tervek, utoljára 95-ben volt ekkora esélyünk, akkor elbasztuk, remélem most nem fogjuk!köszönöm a kielégítő választvalóban jól hangzik, reméljük sikerül is megvalósítani!
Kicsivel többet is....csütörtökön lehet ezzel kapcsolatban bejelentés!az valóban igaz h a stadion névhasználatáért vmelyik cég 4 milliárdot fizetne?
Én picivel többről tudok, olyan 2,5-3 millió euró körüli összeg ha jól tudom!Besicsről azt beszélik, hogy fix 1 millió euro a kivásárlási ára
Amikor idejött az első 1-2 hónap döcögősebb volt elég sokat hibázott,nem is értettük, hogy hogyan került néha Madridban az első keret közelébe felkészülési meccseken akár, de aztán ősz végére kezdett belejönni, tavasszal meg a védelem vezére!Higgadt,jól fejel, jó ütemérzéke van és jól passzol, sok pontos előreívelés van, sokszor ő rúgja szabadokat és a tiziket is, jó a rúgótechnikája!Pavloviccal remek párost alkotnak!Egyébként meg közvetlen jófej srác, én nagyon bírom!És már gyártja nekünk az utánpótlástAmùgy a fradistáktól kérdezném, hogy milyen volt Mateos első éve?
Horváth Feri nem rossz edző, magyarok közül talán a legjobb, de ez nem nagy dicséret!Viszont fiatal még tapasztalatlan ezért az EL-ben tőlük sem várok sokat!Illetve most követi el azt a hibát amit Doll csinált Dortmundban....
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
A paksi idejéről én sem nagyon tudnék nyilatkozni, de előtte Kecskeméten bizonyított, meg azért a tavaszi bajnoki cím sem rossz kezdésnek, még ezzel a kerettel is. Mindenesetre az idő majd eldönti, remélem hagyják dolgozni, a környezet adott.
Te kit tartanál jobbnak?
Te kit tartanál jobbnak?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Személyes vélemény de azért a Győrnek elég jó kerete van azért egy hozzá hasonló edző SZERINTEM ugyanezt meg tudta volna csinálni.Azért azt meg kell említenem amikor a Paks edzője volt akkor nem követtem szóval nem tudom ott milyen foci volt és milyen eredménnyel, de kétség kívül lehet belőle magyar viszonylatban egy jó edző ettől függetlenül SZERINTEM, ha a Győr szeretne valamit mondjuk nemzetközi szinten akkor nála jobb edző kell a csapat élére.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Ezt kifejtenéd?peadani írta:Mind1, hogy kik mennek meg jönnek majd a Győrnél amíg Horváth Feri az edző ott sem lesz semmi.Prométheusz írta:ami biztos, hogy távozik Djodjevic, Stanisic, Nicorec. talán Takács. hallani, hogy Wolfe Fradi. sok erősítés nem várható, fiatal tehetségek kerülnek fel: Mervó, Farkas, Illés, talán Lenzsér. akit nagyon környékezünk az Priskin. Priska hazahozatala nagy erősítés lenne.
Nem követem túlzottan a magyar bajnokságot, de szerintem jelenleg az egyik legtehetségesebb magyar edző.
Szégyen a kukás, de hasznos.