Géci írta:Volt olyan hír, hogy ha Costa megy a Chelseaba akkor Lukaku megy kölcsöbe az Atleticoba. Ezek szerint ennek se volt sok valóság tartalma...

abszolút semmi. 0%
mivel még talán maga hehe is elismerte, hogy a mai világban és még jó pár évre visszamenőleg is gagyi a csatárválaszték, így talán enyhén szólva is durva volt amit Drogábról írt(ál). azért az eséseken és a futáson kívól tudott ő még egyet s mást. Ahogy írtam már korábban mivel a csúcson lévő R9-et nem láttam, így nekem Didier a Nr 1 csatár. Viszont amúgy is szerintem a bő elitben van az utóbbi éveket nézve, mondjuk 2006-tól nézve. (Ibra, Cavani, Falcao, Suarez, Drogba, kb ennyi. meg még egy RVN aki kifele ment).
ziro4vr írta:szerintem Lukaku nem marad a chelseaben
Szerintem meg igen! Semmi oka elmennie. Eto'o dobbant, Ba/Torres is megy, alapember lehet ott ahol akart lenni. Maga is megmondta hogy nagyon szívesen maradna már a Chelsea-ben és megmutatni mire képes.
GT37 írta:Akkor Lukaku barátom jöhet a Lane-re.

ez vicc akart lenni gondolom. Everton jobb mint a Spurs. Chelsea jobb mint a Spurs. minek menne egy rosszabb csapatba, mint ahol van és ahol lesz?

amúgy meg megy majd a Lane-re, majd lő pár gólt a Spursnek!