Mire ideér, már 33 éves lesz, biztos, hogy megéri idehozni? Legutóbbi szezonjában 29 meccsen 3 gólt lőtt (még Bajner is jobbBBarni írta:
Benjamin Lauth érkezhet

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 4., szerda 11:29
Mire ideér, már 33 éves lesz, biztos, hogy megéri idehozni? Legutóbbi szezonjában 29 meccsen 3 gólt lőtt (még Bajner is jobbBBarni írta:
Benjamin Lauth érkezhet
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 4., szerda 11:23
Igaz!Dollnál amúgy sem játszott volna,mert képtelen betartani taktikai utasításokat,ösztönből játszik, sajnos nem tud továbbfejlődni!Másrészről fegyelmezési gondok, hisztis a csávó, egyik edzésen nagyon durván összeveszett több játékossal is nem lehetett lenyugtatni, be kellett küldeni az öltözőbe, büntetést is kapott!Diallo állítólag szerződést bontott. Tudsz erről valamit bővebben BBarni? Talán megijedt a várhatóan érkező konkurenciától?![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 4., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 2., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. június 2., hétfő 13:02
Hát nem nagyon vagyok képbe a magyar edzőkkel-már, ha ugye csak magyar edzőkről beszélünk mondjuk most csak-de én pl. bírtam Tóth Bálint munkásságát itt Pápán(igen joggal mondhatod, hogy mégse látszik meg semmi belőle, de sajnos a háttér közbeszólt) na őt el tudnám képzelni úgymond egy nagyobb csapatnál aztán lehet tévedek és óriásit bukna.Am szerintem is az idő fogja eldönteni és mint mondtam lehet belőle egy nagyon jó edző magyar viszonylatba ha nem cserél fél évente csapatot mint az edzők 70%-a Magyarországon.portillo írta:A paksi idejéről én sem nagyon tudnék nyilatkozni, de előtte Kecskeméten bizonyított, meg azért a tavaszi bajnoki cím sem rossz kezdésnek, még ezzel a kerettel is. Mindenesetre az idő majd eldönti, remélem hagyják dolgozni, a környezet adott.
Te kit tartanál jobbnak?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 2., hétfő 12:59
a tervek valóban jók, már-már egy európai csapat benyomását kelti, és nem csak földrajzilag
nagyon kiváncsi leszek erre
Igen jók a tervek, utoljára 95-ben volt ekkora esélyünk, akkor elbasztuk, remélem most nem fogjuk!köszönöm a kielégítő választvalóban jól hangzik, reméljük sikerül is megvalósítani!
Kicsivel többet is....csütörtökön lehet ezzel kapcsolatban bejelentés!az valóban igaz h a stadion névhasználatáért vmelyik cég 4 milliárdot fizetne?
Én picivel többről tudok, olyan 2,5-3 millió euró körüli összeg ha jól tudom!Besicsről azt beszélik, hogy fix 1 millió euro a kivásárlási ára
Amikor idejött az első 1-2 hónap döcögősebb volt elég sokat hibázott,nem is értettük, hogy hogyan került néha Madridban az első keret közelébe felkészülési meccseken akár, de aztán ősz végére kezdett belejönni, tavasszal meg a védelem vezére!Higgadt,jól fejel, jó ütemérzéke van és jól passzol, sok pontos előreívelés van, sokszor ő rúgja szabadokat és a tiziket is, jó a rúgótechnikája!Pavloviccal remek párost alkotnak!Egyébként meg közvetlen jófej srác, én nagyon bírom!És már gyártja nekünk az utánpótlástAmùgy a fradistáktól kérdezném, hogy milyen volt Mateos első éve?
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 2., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. június 2., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 2., hétfő 12:14
Ezt kifejtenéd?peadani írta:Mind1, hogy kik mennek meg jönnek majd a Győrnél amíg Horváth Feri az edző ott sem lesz semmi.Prométheusz írta:ami biztos, hogy távozik Djodjevic, Stanisic, Nicorec. talán Takács. hallani, hogy Wolfe Fradi. sok erősítés nem várható, fiatal tehetségek kerülnek fel: Mervó, Farkas, Illés, talán Lenzsér. akit nagyon környékezünk az Priskin. Priska hazahozatala nagy erősítés lenne.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. június 2., hétfő 11:45
Mind1, hogy kik mennek meg jönnek majd a Győrnél amíg Horváth Feri az edző ott sem lesz semmi.Prométheusz írta:ami biztos, hogy távozik Djodjevic, Stanisic, Nicorec. talán Takács. hallani, hogy Wolfe Fradi. sok erősítés nem várható, fiatal tehetségek kerülnek fel: Mervó, Farkas, Illés, talán Lenzsér. akit nagyon környékezünk az Priskin. Priska hazahozatala nagy erősítés lenne.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 2., hétfő 11:29
istimester írta:Asszem. Mindenféleképpen.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 2., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 2., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. június 2., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. június 2., hétfő 7:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 1:33
annyit lehet tudni, hogy nem tartozik a 6-7 főfejes közé, mert nem mehetett be vmi megbeszélésre épp emiatt, mert oda csak azok mehettek be'shutterisland írta:bbarni : lehet, hogy már kérdezték, de ha publikus, akkor meg lehet kérdezni, hogy milyen szerepet töltesz be a klub körül ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 2., hétfő 0:30
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 1., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 1., vasárnap 23:01
Cél egy kb 30 fős keret kialakítása ami megállja a helyét Európában és a bajnokságot pedig megnyeri!Jövőre kimondott cél a bajnokság elérése!Az Európai csoportkör jelenleg nem kimondott cél, jó lenne persze, de kb 1 hónap alatt kellene összehozni egy keretet, úgyhogy a kezdőbe(!) várhatóan kb 4 játékos érkezik...ráadásul a végén már elég komoly európai csapatok jöhetnek szembe a csoportkörért az már részben szerencse!A cél most a play-off, ha bejutunk a csoportkörbe az plusz!Olyan játékosokat keresünk akiknek nincs meccshiányuk,gyorsak(fejben is),kombinatívak és több poszton is bevethetőek!Az elkövetkező hetekben szerintem eléggé fel fognak pörögni az események, mert kevés az idő!Jönni fog legalább 1-2 védő(ha Besicért befut egy komolyabb ajánlat akkor akár 2-3 is lehet) az eddigieken kívül(Nagy D.,Havojic)még legalább 2 kp, és legalább két csatár, persze ez még egyáltalán nincs kőbe vésve!Tárgyaltunk már Kinkkel,Radóval,Futáccsal,Bosnjakkal,Gerával és még másokkal is külföldről!Kevés próbajátékos lesz Dollék tavasszal rengeteg meccset néztek meg külföldön személyesen játékosok miatt, videó alapján illetve komoly erőnléti lemaradással nem fog jönni senki!Illetve így a biztos EL szereplés után szerintem biztos fog jönni valaki a Laziótól és/vagy a Norwichtól, nem fiatalok,nem a tapasztalatszerzés most a cél a klubok közötti mozgásban hanem inkább, a Lazio/Norwich számára feleslegessé vált játékosok "hirdetése" nálunk!Persze nem kell aggódni selejtet nem fogunk hozni,nem kötelező elhozni akit ők ajánlanak illetve biztos vagyok benne, hogy csak olyanokat fogunk hozni akikre a későbbiekben is van esély a végleges megszerzésre!(előnyös,reális opció)Szerintem a kapusposzton kívül mindenhova várható egy-egy nagyobb igazolás!érdeklődnék a fradistáktól (bbarni mondjuk), hogy milyen nagyobb igazolások várhatók a nyáron amitől erősödne a kezdő/keret. érdekel miben gondolkodnak arrafelé
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 1., vasárnap 22:16
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem