De nem hinnem hogy ezek utan lepnenk az ügyében.RealRaúl77 írta:Meg nyilván nem fogja kijelenteni, hogy Pogba kell neki, ha meg akarja venni.
Túlságosan egybecseng Marotta szavaival. Vidal eladó ha menni akar, Pogba nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 4., szerda 8:20
De nem hinnem hogy ezek utan lepnenk az ügyében.RealRaúl77 írta:Meg nyilván nem fogja kijelenteni, hogy Pogba kell neki, ha meg akarja venni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 4., szerda 8:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 4., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 4., szerda 8:00
én meg azt mondom, hogy jönni fog.Realista24 írta:Perez azt mondta, hogy sem Kun, sem Pogba nem fog jönni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 4., szerda 7:55
Ez így reggel rosszul esett...Realista24 írta:Perez azt mondta, hogy sem Kun, sem Pogba nem fog jönni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 4., szerda 7:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 3., kedd 21:02
hehe írta:marcelot eladjuk, sikerül "megszabadulni" egy olyan kreativitástól támadásban, amit alig páran tudnak a világon. nagyon beszűkül a repertoár, magunkat szopatjuk, akkor inkább maradjon minden így, ha ez az ára.
Spanyol pletykák szerint a Real Madrid B-terve a középpálya megerősítésére az Inter 20 éves horvát válogatott játékosa, Kovacic.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 3., kedd 20:53
Moratát sem értem. minek a Juveba akar menni (már ha ez igaz)? az egy dolog hogy szerintem alapból hülyeség olaszba menni, de itt egy szem Benzema van előtte, amott meg a 19 gólos Tevez és a 16 gólos Llorente páros illetve Vucinic és Kvajjarella páros (már ha maradnak). szóval nem értem. menne inkább a Wolfsburgba. neki is és a klubnak is jó lenne - már ha igaz a 28 millió.csabi87 írta:Jaja én is azt nézem,hogy már Marcelo kellene nekik.Szerintem biztos maradni fog.Még Coentraot is csak úgy adnám el,ha biztos hogy jönne Vidal vagy Pogba. Morata mehet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 20:36
Realista24 írta:Nem tudom, okoskodni meg nem akarok...nagyon![]()
Ahogy a tendencia mutatja, mindenki megkapja a fizetésemelését, ahogy rászolgált, korábban DM, most Ramos is kap új szerződést, CR, stb.
Varane úgy még nem tett le semmit az asztalra (ne értsétek félre, imádom a srácot). Eddig volt egy fél szezonja Mounál, ami nagyjából hibátlan volt, illetve idén is talán egy fél(?) a sérülése miatt. Felépült, támogatta a csapat mindenben, BL döntőn szerepet kapott, hímes tojásként kezelik.
Ha valóban a Real a mindene, akkor tényleg mindegy mi a kivásárlási ára, maradni fog. Ha meg ennek ellenére elmegy, akkor egyrészt csalódni fogok benne, másrészt nem is baj, mert ne legyen itt egy olyan játékos, aki csak azért marad, mert itt többet fizetnek, mint máshol. Mert játéklehetőséget fog kapni, nem keveset.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 3., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. június 3., kedd 16:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 3., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 3., kedd 12:48
Te is tudod, hogy a szerződés feltételeinek javításához nem kell annak feltétlenül lejárniaRealista24 írta:De nem áll előtte, 2017-ig van szerződése. Szóval, ha ezért mondta, akkor ez bizony fenyegetőzés.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 12:44
az oké hogy még jópár évig érvényes a szerződés, de gondolom a vezetőség nem akarja a jelenlegi formában megtartaniRealista24 írta: De nem áll előtte, 2017-ig van szerződése. Szóval, ha ezért mondta, akkor ez bizony fenyegetőzés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 3., kedd 12:40
Egy bolond százat csinál. :+)ericco írta:Nem értem, hogy miért gondoljátok abból a nyilatkozatból azt, hogy Varane távozni akar. Egy teljesen agyonhasznált sablonnyilatkozattal elterelte az újságíró kérdését. Mondhatta volna azt is, hogy örökre a Realban akarok játszani, de a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnéktubatibi írta:Bárcsak így lenne, ez azt jelentené, hogy Varane is maradni akar és Pogbat is ráveszik, hogy jöjjön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 12:35
De nem áll előtte, 2017-ig van szerződése. Szóval, ha ezért mondta, akkor ez bizony fenyegetőzés.Mike írta:mondjuk ha nem éppen síkhülye ő és a menedzsere sem, akkor ebben van vmi...ericco írta:a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnék
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 12:34
mondjuk ha nem éppen síkhülye ő és a menedzsere sem, akkor ebben van vmi...ericco írta:a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnék
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem