HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 3., kedd 22:20
A Chelsea azért nincsen ANNYIRA rákényszerülve a pénzre. Szó volt róla, hogy Abramovic nyereségessé akarja tenni a klubot - ami ha jól emlékszem már jó úton halad. Kapásból Luiz, Lamp és ACole trió fizuja is hetente több 100.000 euró, itt is lehet spórolni. illetve Luiz 50 millióját is megértem, hogy meghúzták, sztem elképesztő jó üzlet volt egy olyan játékosért aki sehol sem kiemelkedő, csak mindkét posztján jó.
A látottak alapján (válogatottat nem nézek) Oscart ha akarja még továbbra is a PSG akkor simán adnám nekik oda. tavaly nem volt rossz, de idénre kipukkadt. persze lehet ez egy 2.éves szindróma, de ha jönne érte egy 50+ milliós ajánlat azon nyomban adnám el. még így is van egy jó kis Schürrle, Salah, Hazard, Willian pakk illetve Ramires is tud itt játszani, illetve ha kellene Moses megtartható a kölcsönből visszajőve (padra jó) + Hazard öccse is van még mint opció, és sztem cseppet sem rosszabb, mint Oscar.
Hazard meg sztem maradni fog.
Amúgy korábban már valaki feltette ezt a (talán költői) kérdést, de nemrég kapott a PSG egy 60 millás büntit és pár játékossal kevesebbet nevezhet a BL-re. akkor most ez mi a fakk amit művelnek továbbra is? most vertek egy 50 millát csak egy játékosra és folytatják tovább. mire jó ez? ennyire brazilosodni akarnak? (Marquinhos, Silva, Maxwell, Lucas, már Luiz, Motta is eredetileg brazil, akarják Oscart, egyelőre még Alex is ott van bár a szerződése lejárt).
Cesc-nek meg elvileg 2016-ig van "csak" szerződése (igaz Moratának meg 2015ig).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!