intelligensen játszik, rövidpasszos játékban kifejezetten ügyes. sosem lesz világ legjobbja, vagy ilyesmi, de ügyes kis playa. a chelsea nélküle 1 jó tottenham szint, semmi több.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 3., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 22:01
nehogymár csak khedira verhesse át a focivilágotR.M.C.F írta: de az szemét dolog,ez átverés.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 3., kedd 22:01
R.M.C.F írta:
Akkor mennyi khedira? 120?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:59
ziro4vr írta:most komolyan..el lehetne ezt játszatni évente: felhozunk valami 20 év körüli gyereket, ilyen elchék ellen betesszük az utolsó tizesre, rúgatnak vele pár gólt, aztán mehet 20+ért valamelyik hülyénekR.M.C.F írta: hááát....ha moratáért képes valaki 28 adni,akkor beteg ez a világ baxki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 21:58
most komolyan..el lehetne ezt játszatni évente: felhozunk valami 20 év körüli gyereket, ilyen elchék ellen betesszük az utolsó tizesre, rúgatnak vele pár gólt, aztán mehet 20+ért valamelyik hülyénekR.M.C.F írta: hááát....ha moratáért képes valaki 28 adni,akkor beteg ez a világ baxki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:57
ikarus93 írta:Hazard 75 millió?
és akkor Reus meg 40 millió? (szerintem reus sokkal jobb mint hazard)
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 3., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 3., kedd 21:55
Aztán csodálkozunk, hogy mi megy a piacon...Realista24 írta:Na, Hazard, PSG, első ajánlat, 75 milla![]()
![]()
Fizetése 10 milla fölött lesz, ötödik évben 15 is lehet![]()
Köszönöm, többet nem jövök.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:52
ziro4vr írta:Mourinhoék helyében Hazard, Oscar=150 misis pakk, plusz egy csomag s budget koccintós
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 3., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 21:49
ja. úgy mint naniR.M.C.F írta:Realista24 írta:Na, Hazard, PSG, első ajánlat, 75 milla![]()
![]()
Mit látnak ennyire benne? Ezt nem tudom megérteni.......egyszerűen nem értem,még olyan is volt itt kommentben hogy CR utódja,és hamar utoléri,
max békaügetésben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:49
Realista24 írta:Na, Hazard, PSG, első ajánlat, 75 milla![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:39
revolver írta:első képen Lamela ára 30 millió font, a második képen 30 millió euró..hiteltelen az egészSpurs: Bale árából ezt vették
és ezek a játékosok ÍGY teljesítettek
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 3., kedd 21:29
első képen Lamela ára 30 millió font, a második képen 30 millió euró..hiteltelen az egészSpurs: Bale árából ezt vették
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 21:21
Anis írta:Yaya Touré 13-14
Ő és Suarez nagyon kimagaslottak gólokban és teljesítményben is!
Spurs: Bale árából ezt vették
Lampard rekordok
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 3., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 3., kedd 19:16
Lehet egyedül vagyok vele, de nekem Townsend játéka is tetszett. Ha sokat játszik jövőre, biztosan fog még fejlődni. Én inkább a Sigurdson-Chadli-Soldado-Kaboul vonalat takarítanám el, de tüstént.GT37 írta:Én is így látom, ha végre felépült, akkor egy hosszú előszezon, egy alapos felkészülés után alapemberként számolnék vele jövőre Pochettino helyében. Lamela-Eriksen-Lallana... Ez lenne nálam a tökéletes hármas a csatár mögé, ha 4-2-3-1-et fogunk játszani. Csak hát Lallanát nem lesz könnyű elhozni.Kerlon írta:Lamela max abból a szempontból, hogy a félszezont kihagyta, amúgy az 12 meccs 1 gól 4 gólpassz annyira nem vészes. Jövőre még sokat érhet nekik, ha beillesztik rendesen a csapatba.![]()
Soldado tényleg nagy flop volt, ő mehet az Atléticóba, ha valóban vinni akarják, Chadli nekem csalódás volt, de kiegészítő embernek maradhat, Paulinhóval komolyan számolnék jövőre is, Chiriches és Capoue dettó, remélhetőleg utóbbi kettőnek több szerencséje lesz azokkal a fránya sérülésekkel.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem