HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 20:52
Realista24 írta:Én próbáltam megmagyarázni, hogy tévedtem, és csak figyelmetlen voltam. De repült az 50%-os büntetés.mivel a NAV alapvetően azt feltételezi egy adóhiány esetén,hogy Te mint adózó,a hiányt figyelmetlenségből,tévedésből nem fizetted meg,vagy nem vallottad be.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 20:44
Én próbáltam megmagyarázni, hogy tévedtem, és csak figyelmetlen voltam. De repült az 50%-os büntetés.mivel a NAV alapvetően azt feltételezi egy adóhiány esetén,hogy Te mint adózó,a hiányt figyelmetlenségből,tévedésből nem fizetted meg,vagy nem vallottad be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 20:43
Realista24 írta:Állítólag megállapították a Barca bűnösségét Neymar ügyét illetően, és hiába fizették be a 13,5 millát, azt csak a vizsgálat megkezdése után tették, így nem mentesíti őket. Rosellnek meg kell jelennie a bíróság előtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 15:03
Már nem Rosell az elnökMike írta:jajj remélem nem csukják le, a végén még vmi normális elnökük lenne...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 14:42
Tudom hogy ez egy nagy kacsa ... de amugy lehetséges lenne egy ilyen ?Realista24 írta:Jaj, de finomat olvastam.
Lesz szavazás arról, hogy a Barcelona elhagyja-e a spanyol bajnokságot-e vagy sem? A szavazás eredményétől függően meg fogják vizsgálni a függetlenedés lehetőségét és esetleg áttegyék a székhelyüket a francia!! bajnokságba!![]()
Még a végén szimpatikus lenne a spanyol válogatott
Ha leigazolják Agüerot akkor nagyon nagyot fogok nevetniGT37 írta:A Sport szerint Agüero átigazolási kérelmet nyújthat be a City-nek... És elég esélyes, hogy Bartomeuék érzik, hogy nem annyira biztos az állásuk, ezért egy sztárigazolással akarják visszanyerni a sociók bizalmát, ahelyett, hogy a valóban fontos igazolásokkal foglalkoznának. Kedvelem Kun játékát, de egyrészről sérülékeny és drága is lenne, másrészről pedig ha mindenáron támadót akarunk igazolni, akkor inkább egy olyan típusú játékost hozzunk, mint Reus. Müller remélhetőleg csak kacsa, vele semmivel sem lennénk előrébb, Suárez pedig elérhetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 14:00
Messi nem akar a PSG-be igazolni, inkább viszi a csapatotMike írta:és kik szavaznak? Egész spanyolhon, vagy katalónia népe?
remélem jó sok buta ember él arrafelé![]()
lehet ezt is Messi kezdeményezte, ott még van esélye gólkirálynak lenni
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 3., kedd 14:00
Thiago Silva meg Luiz agyonrúgják az első adandó alkalommal, vagy Zlatan rálép, mert olyan magasból nem látja a gyereketMike írta:és kik szavaznak? Egész spanyolhon, vagy katalónia népe?
remélem jó sok buta ember él arrafelé![]()
lehet ezt is Messi kezdeményezte, ott még van esélye gólkirálynak lenni
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 13:59
mert akkor a franciáknál játszanának?Még a végén szimpatikus lenne a spanyol válogatott
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 3., kedd 13:51
Tudomásom szerint 60 millah3x0r írta:Mekkora osszegrol van szo?Realista24 írta:Paulo Futre "Koke a Barcába? Ha kifizetik a vételárat, akkor nincs mit tenni."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 13:50
60 milla.h3x0r írta:Mekkora osszegrol van szo?Realista24 írta:Paulo Futre "Koke a Barcába? Ha kifizetik a vételárat, akkor nincs mit tenni."
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 3., kedd 13:49
Mekkora osszegrol van szo?Realista24 írta:Paulo Futre "Koke a Barcába? Ha kifizetik a vételárat, akkor nincs mit tenni."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 13:47
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem