Senki nem vállalja be a 47ezres challenget velem?

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 3., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 3., kedd 20:52
ez még az, amiről még nem is beszéltünk, és ez is kulcs.embertípus
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 3., kedd 20:49
köszönöm szépenkredenc írta:A pályaudvartól 5 perc séta Újpest felé a Lehel tér,onnan indul a 14-es villamos,ami szintén arra megy. Ha esetleg gond lenne.___Samy___ írta: okés, köszi
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 3., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 3., kedd 20:32
...akkor az egy eléggé olcsó csaj lehetett.nekem egy csaj csinált így 4ezerért
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 3., kedd 20:26
amiket írsz, nagy részével egyetértek, de te inkább szerintem a hosszabb távú, az osztrák rokonos példából ítélve esetleg végleges letelepedésszerű munkavállalásról beszélsz.csababarca írta:...
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 3., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 3., kedd 19:59
sentry írta:Én MSc-re mennék ki, ráadásul nem egy ismerősöm volt már kint, van kit, tanulni/dolgozni.
Helyzetfüggő nyilván, lehet van kint egy gyárban ismerősöd,főnök,akkor el tudsz helyezkedni. De ha csak olyan ismerősöd van,aki egy étteremben pincér, akkor semmit sem ér az ismertség.'shutterisland írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 3., kedd 19:44
+1, nekem egy csaj csinált így 4ezerért egy tenyér felületnyi szöveget, azóta se haltam meg, szóval elég steril volt. Pedig előtte pelenkázta a gyerkőcöt.'shutterisland írta:simán.
sokkal gyorsabban halad, mint ahogy érzi az ember.
egyébként még annyi, hogy ha tényleg csak egy szót akarsz, felesleges szerintem szalonba menni, vannak nagyon ügyes és steril otthoni tetoválók is.
biztos vannak az ismeretségben megbízhatóak.
a legtöbb szalonos nem nagyon szereti 3000 alatt elővenni a gépet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 3., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 3., kedd 19:31
A pályaudvartól 5 perc séta Újpest felé a Lehel tér,onnan indul a 14-es villamos,ami szintén arra megy. Ha esetleg gond lenne.___Samy___ írta: okés, köszi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 3., kedd 19:27
okés, köszirevolver írta:persze, ezek csak általában 1-2 órás járat kimaradások. de itt: http://www.bkk.hu/bkk_info/ tudod nézni az aktuális helyzeteta pestiektől kérdezném, hogy közlekedik most a hármas metró? a vmelyik nap hallottam, hogy az egyik metró helyett pótlóbuszok mennek, de azt nem értettem, hogy melyik
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 3., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 3., kedd 19:03
Köszi a választ'shutterisland írta:
...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 3., kedd 19:02
minek akarnál eltakarni egy maori sleevet ?Ferencváros írta:Nem tudtam, hogy Divatba írjam, vagy ide, végül ide.
Van valakinek tetoválása? Gondolom már sokszor ki volt vesézve ez a téma, nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hova javasoljátok varratni, ahol könnyen takarható, de mégis látható? Csuklóra akartam, mert órát mindig hordok, de oda mindenki szerint buzis![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 3., kedd 19:00
viszel a művészhez valami grafikát, vagy együtt találjátok ki, ez tőled is függ.Egyébként shutter, mivel neked van egy csomó tetoválásod, el tudnád mondani, hogy az eleje, hogy működik? Elején valamivel felrajzolják, hogy megállapíthasd, hogy hogy nézne ki, vagy egyből varrják?
Illetve hol a legfájdalmasabb?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 3., kedd 18:49
Csak egy szót szeretnék, tehát azt nem nagyon lehet elb*szni'shutterisland írta:
az ábrától is függ, hogy hol néz ki jól.
a csukló meg szerintem egyáltalán nem buzis, most hogy focista példát mondjak, ramosé vagy puyolé sem az.
ahova a lányok szokták a "ribancrendszámot", na az egy srácnak eléggé az lenne.![]()
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 3., kedd 18:45
persze, ezek csak általában 1-2 órás járat kimaradások. de itt: http://www.bkk.hu/bkk_info/ tudod nézni az aktuális helyzeteta pestiektől kérdezném, hogy közlekedik most a hármas metró? a vmelyik nap hallottam, hogy az egyik metró helyett pótlóbuszok mennek, de azt nem értettem, hogy melyik
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 3., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 3., kedd 18:41
az ábrától is függ, hogy hol néz ki jól.Ferencváros írta:Nem tudtam, hogy Divatba írjam, vagy ide, végül ide.
Van valakinek tetoválása? Gondolom már sokszor ki volt vesézve ez a téma, nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hova javasoljátok varratni, ahol könnyen takarható, de mégis látható? Csuklóra akartam, mert órát mindig hordok, de oda mindenki szerint buzis![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem