mondjuk ha nem éppen síkhülye ő és a menedzsere sem, akkor ebben van vmi...ericco írta:a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnék

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 3., kedd 12:34
mondjuk ha nem éppen síkhülye ő és a menedzsere sem, akkor ebben van vmi...ericco írta:a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnék
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 12:30
Nem.!kedd, 12:03 A legfrissebb hírek szerint a Juventus a tegnapi tárgyalások során nem Coentraóról tárgyaltak még Morata mellett, hanem Marcelóról, akit szeretnének belevonni a nyár talán egyik legnagyobb játékostranszferébe. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 3., kedd 11:58
Nem értem, hogy miért gondoljátok abból a nyilatkozatból azt, hogy Varane távozni akar. Egy teljesen agyonhasznált sablonnyilatkozattal elterelte az újságíró kérdését. Mondhatta volna azt is, hogy örökre a Realban akarok játszani, de a helyében ezt én sem jelentettem volna ezt így ki, ha épp szerződéshosszabbítás, fizetésemelés előtt állnéktubatibi írta:Bárcsak így lenne, ez azt jelentené, hogy Varane is maradni akar és Pogbat is ráveszik, hogy jöjjön.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 11:47
Akkor idén nyáron is elég sok pénzt kellene elköltenünk.CS0ki írta:Én lassan úgy vagyok, hogy ne tököljünk, hozzuk el Vidalt meg Pogbat is!![]()
Pedig muszáj lesz valakit igazolni mert sajnos létszámban sem nagyon vagyunk meg. Morata és Casemiro szinte biztos hogy távozik. Jesé sérült... Isco meg szinte egymaga lenne 3 posztra... és ha esetleg bejön egy komolyabb sérülés akkor a szezonunknak nagyon könnyen vége lehet. Amugy érdekesség kép... Pizzaro egy évvel meghosszabbította a szerződését a BM-nél... Ugye most igazolták le Lewat plusz még ott van Mandzukic is. 3 ember egy posztra---Realista24 írta:És szerintem itt jön képbe az, hogy nem igazolunk nagy nevet előre. Kezdünk egy Isco-Benzema párossal, mert Isco nem fog odaférni középre, aztán majd télen Jesé is képbe került. Ha így lesz, az egyrészt nagyot szólhat, másrészt baromi veszélyes.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 3., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 3., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 3., kedd 11:31
Bárcsak így lenne, ez azt jelentené, hogy Varane is maradni akar és Pogbat is ráveszik, hogy jöjjön.Realista24 írta:és Karim akarod mondaniVarane és Pogba elkezdte a "háborút" Pogbáért. Mindkét játékos szeretné meggyőzni Pogba-t hogy igazoljon Madridba és öltözzön ő is fehér mezbe.![]()
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 3., kedd 11:27
Lemaradt egy tizedesvessző? Ha valaki 10-et ad érte,akkor ahogy mondani szokás,magam pakolok be neki. 28 milliót azonnal el kell fogadni,mielőtt kijózanodik a Wolfsburg elnöke.kedd, 10:38 Mint arról beszámoltunk, Morata egyértelműsítette szándékát, azonban a Marca szerint egy komoly ajánlat érkezett érte Németországból. A lap szerint Wolfsburg csapata 28 millió eurót fizetne a játékosért. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 3., kedd 11:23
Ezt meg konkrétan nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen...kedd, 10:38 Mint arról beszámoltunk, Morata egyértelműsítette szándékát, azonban a Marca szerint egy komoly ajánlat érkezett érte Németországból. A lap szerint Wolfsburg csapata 28 millió eurót fizetne a játékosért. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 11:20
Bocs a dupláért de ahogy én olvasgattam nekem a következők jöttek le az idei nyárról:Realista24 írta:Én továbbra is tartom, hogy Khediránál jobb kiegészítő embert, padra nem találnánk, így én nem küldeném el mindenáron. 35 milla fölött már igen, de alatta semmiképpen sem. Ha Moratákért jön közel 30 millás ajánlat, akkor ez a minimum.
DM, Modric, Vidal/Pogba, Illarra, Isco, Xabi, Khedira. Kell/lehet ennél jobb és sokoldalúbb középre?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 3., kedd 11:15
Már csak egy jó Gravesen kellene, hogy teljes legyen a paletta.Realista24 írta:Én továbbra is tartom, hogy Khediránál jobb kiegészítő embert, padra nem találnánk, így én nem küldeném el mindenáron. 35 milla fölött már igen, de alatta semmiképpen sem. Ha Moratákért jön közel 30 millás ajánlat, akkor ez a minimum.RealRaúl77 írta:Akkor ahogy ezekből lejön, kp-ra csak egy érkező lesz, és jövőre megint Khedira lesz a betonkezdő..
na jó, ez utóbbi csak vicc, de nem szeretném, hogy a rémálom valóra váljon..
DM, Modric, Vidal/Pogba, Illarra, Isco, Xabi, Khedira. Kell/lehet ennél jobb és sokoldalúbb középre?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 11:06
Nekem az Illarra Xabi duó szúrja a szemem. Egy ugyanazon poszt, és mindkettő padon.. Vagy csak én érzem úgy, hogy ez nem a legmegfelelőbb?Realista24 írta:
Én továbbra is tartom, hogy Khediránál jobb kiegészítő embert, padra nem találnánk, így én nem küldeném el mindenáron. 35 milla fölött már igen, de alatta semmiképpen sem. Ha Moratákért jön közel 30 millás ajánlat, akkor ez a minimum.
Én, ha lehetőség meglenne Khedirát is passzolnám, illetve nem véglegesen, de Illarrát is. Ezért kéne egy második.chronic írta:Minek kellene több érkező a kp-ra? Vidal kell vagy Pogba.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 10:58
Igen Karimra gondoltam. Csak annyira a fejemben volt Pogba hogy véletlenül őt írtam.Realista24 írta:és Karim akarod mondaniVarane és Pogba elkezdte a "háborút" Pogbáért. Mindkét játékos szeretné meggyőzni Pogba-t hogy igazoljon Madridba és öltözzön ő is fehér mezbe.![]()
Amugy volt is egy cikk miszerint előszerződése van az Atleticoval és Perezék ezért nem nagyon érdeklődnek felé. De az utobbi napokban ismét előkerült a neve. A legfőbb érv mellette a viszonylag alacsonyabb vételár. (szemben a Vidal Pogba vonulathoz képest) Ellenérv viszont hogy azon a poszton már van három hasonló játékosunk is Modric, Di Maria és Isco személyében és a vezetőség is inkább Alonso helyettesét keresi illetve olyasvalakit aki védekezésében is magasan tud teljesíteni. Plusz ehhez még szerintem nyugodtan hozzá vehetjük hogy Perez az elnök és szerintem nem érné be idén nyáron ha csak full átlag játékosokat hoznánk.hehe írta:a buzikat már tavaly eladtuk, nem kéne megint üvegházhatást generálniÉn azt olvastam, hogy Rakiticot kilőtték, mert egyrészt szinte biztos, hogy az Atmába megy, másrészt nem illik bele a koncepcióba.![]()
mondjuk a tegnapi mezbemutató után már bizonytalan vagyok
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 3., kedd 10:55
Minek kellene több érkező a kp-ra? Vidal kell vagy Pogba. Válasszanak melyiket adják. Ennyi. Vidalt könnyebben adnák szerintem, de az meg patriótáskodik.RealRaúl77 írta:Akkor ahogy ezekből lejön, kp-ra csak egy érkező lesz, és jövőre megint Khedira lesz a betonkezdő..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 10:53
Én továbbra is tartom, hogy Khediránál jobb kiegészítő embert, padra nem találnánk, így én nem küldeném el mindenáron. 35 milla fölött már igen, de alatta semmiképpen sem. Ha Moratákért jön közel 30 millás ajánlat, akkor ez a minimum.RealRaúl77 írta:Akkor ahogy ezekből lejön, kp-ra csak egy érkező lesz, és jövőre megint Khedira lesz a betonkezdő..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 3., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 3., kedd 10:50
a buzikat már tavaly eladtuk, nem kéne megint üvegházhatást generálniÉn azt olvastam, hogy Rakiticot kilőtték, mert egyrészt szinte biztos, hogy az Atmába megy, másrészt nem illik bele a koncepcióba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 3., kedd 10:48
és Karim akarod mondaniVarane és Pogba elkezdte a "háborút" Pogbáért. Mindkét játékos szeretné meggyőzni Pogba-t hogy igazoljon Madridba és öltözzön ő is fehér mezbe.
Én azt olvastam, hogy Rakiticot kilőtték, mert egyrészt szinte biztos, hogy az Atmába megy, másrészt nem illik bele a koncepcióba.Ismét lehoztak egy cikket miszerint Carlo-nak és Pereznek 3 ember van a listán. Pogba, Vidal és Rakitic . De egyelőre még nem tudják hogy pontosan kit kellene leigazolni....
HozzászólásSzerző: sander » 2014. június 3., kedd 10:46
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem