Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára.VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 3., kedd 7:56
Dehogynem. 6-os villamoson szükségem volt már erre a technikára.VanillaSky írta:a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok.
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2014. június 3., kedd 2:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 2., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 2., hétfő 22:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 2., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 21:46
nem az a baj hogy olvasol és nem az, hogy írsz róla, hanem hogy olyanoknak írsz erről, akik ezeket nem akarják tudni.Nika91127 írta: Bocs,hogy el mertem olvasni a könyvet és véletlenül a tudtodra hoztam valamit...Micsoda bűn,hogy olvasom...mert egyetem mellett szabadidőmben nem leiszom magam a sárga földig,hanem kiolvasok évente 10-15 könyvet a sok tankönyv mellett...
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 2., hétfő 21:34
A Nika alapján biztos voltam az XX-ben kollégaNika91127 írta:A "kolleginának" XY-kromoszómái vannak...torjack írta:semmi másnál bazzeg, semmi másnál nincs ekkora cirkusz mint ennél a kurva got-nál![]()
a kollegina elbaszta, tudtára lett hozva, elismerte, elnézést kért. lépjetek tovább.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 21:30
A "kolleginának" XY-kromoszómái vannak...torjack írta:semmi másnál bazzeg, semmi másnál nincs ekkora cirkusz mint ennél a kurva got-nál![]()
a kollegina elbaszta, tudtára lett hozva, elismerte, elnézést kért. lépjetek tovább.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 2., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 21:15
Oké,akkor korlátolt vagyok...Ha te így látod,és ismeretlenül ezzel bélyegzel meg,hát gratferni írta: ehhez nem kell Szabályzat, ez szimplán egy totál ésszerű dolog és csak olyanok csinálják, akik pöppet korlátoltak...
ennél mi lehet még egyértelműbb dolog? az hogy levegőt kell venned?![]()
erre nincs magyarázat... mintha fociban felkapnád a földről a labdát kézzel és a 16osról bedobnád a fickába....![]()
Filmeknél se spoilerezel, ez egy kicsit sarkítva egy az egybe ugyanaz, csak te a könyvből tudod előre a dolgokat, míg ebben az esetben te már megnézted a filmet, míg a másik nem... de a lényeg ugyanaz, hogy olyan dolgot hozol a másik tudtára, amit a másik még nem tud és pöppet rombolja a sorozat/film élményét...
pl a GoTnél jártam így, amikor (erős spoiler, 3. évad végi)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robb meghalt... aztán valaki leírta a rész után, hogy utána a könyvben a testére rátúzték a farkasa fejét és így mutogatták... aztán írtam neki, hogy nem kéne a könyvből spoilerezni, erre az volt a válasz, hogy úgyse lesz benne a sorozatban.... és persze ,hogy benne volt és pöppet rombolta a sorozat élményét, hogy tudtam erről és semennyire nem döbbentett meg... de ez csak 1 példa a sok közül...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 21:09
ehhez nem kell Szabályzat, ez szimplán egy totál ésszerű dolog és csak olyanok csinálják, akik pöppet korlátoltak...Nika91127 írta:
Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom...![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 2., hétfő 20:27
+1, a szabály nem ismerése nem mentesít semmi alól. Van egy szép hosszú retek unalmas szabályzat, nem kell fejből tudni, de érdemes elolvasni aztán nem lesz (ami, ha jól tudom "kötelező" a bereggelés után) felháborodás, miután lelőttétek az egyik legérdekesebb szálat a sorozatból.h3x0r írta:Van 3 topik is:Nika91127 írta:Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom...![]()
- Sorozatok, TV műsorok
- Mozi, filmek
- Könyvek
Szerintem egyertelmu, hogy az 1000 oldalas konyv tartalmanak a konyvek topikban van a helye, mig annak az 50 perces sorozatnak ebben a topikban.
Mondjuk nincs sok ertelme tovabb vitatkozni rola
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 20:25
Van 3 topik is:Nika91127 írta:Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom...![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 2., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 20:08
Persze,sőt téged is töröljenek,mert a modik színét használod...Higuain írta:
Én nyugodtan olvasgatom a spoilereket mivel olvastam a könyvet, de ez elég komoly spoiler azoknak akiknek nem, legaláűbb írnád alá hogy könyves spoiler vagy valami.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akik nem olvasták a könyveket azt javaslom ne olvassanak bele a kommentbe
Moderátorok meg töröljék a kommentet és azt is akinél idézve van.
(bocs a pirosért tudom az a modik színe csak feltűnően akartam ne olvassa el senki)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 19:48
h3x0r írta:Ha mar irtal rola, akkor en is gyorsan meglestem. Nekem nagyon bejott, hangulatos sorozat, a poenok jok voltak, 1-2 nagyon utott (gondolom pont azok amiknel sokan csak neztek hogy "mivan?"kelemen.istvan írta:Megnéztem a Szilicium Völgy pilotját.
Elsőre egy erős 7est kap tőlem. Picit hasonlít a bigbangre,még a kezdetekről, de nincs benne jó csaj egyenlőre.![]()
A humora kellemes volt nekem, megmosolyogtatott. Volt benne pár olyan poén/utalás amikor éreztem,hogy biztos van olyan aki ezen nevet,csak én nem értem,főleg az applikciós poénoknál volt ez így...
A színészeket szerintem jól válogatták.
Szerintem egy próbát mindenképp megér!
imdb), raadasul erdekel is a sorsuk meg ennek az egesz "eletformanak" a mukodese.
Azt mondtad hogy egyelore (igy siman "n" nelkul) nincs benne egy jo csaj se, pedig ott van Peter Gregory aszisztense. (nekem legalabbis bejon).
A HTML-es polon szakadtam (en is beszerzek egy ilyet)
Ilyet is szivesen vennek Lidl-ben vagy valahol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bit Soup. It's like alphabet soup but it's ones and zeros instead of the letters.
Mint ahogy a Steve-es poen is nagyon jo volt (nincs benne nagy spoiler, de azert csak berakom ele)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- When I sold my company, Aviato, I wanted to give back. That’s why I started this place, to do something big. To make a difference. You know, like Steve.
- Uh, Jobs or Wozniak? Steve Jobs or Steve…
- Oh, I heard you.
- Which one?
- Jobs.
- I mean, Jobs was a poser. He didn’t even write code.
- You just disappeared up your own asshole.
Jo kis resz volt, sok lehetoseget es jo poenokat latok benne, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Ja es igen, HBO-s sorozat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 2., hétfő 19:37
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem