Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rafael23
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2014. június 3., kedd 2:37

GoT 4x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel mind a ketten meghaltak,ezert szerintem még húzni fogják egy kicsit ezt a szálat, de a következő a 9. rész és hát eddig talán azok voltak a leg-leg-legek (Ned Stark halála,fekete víz-öbölbeli csata,red wedding,Tyrion halála :hmmm: :/ )

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 23:50

GOT spoiler 4x5-ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki nagyon poenos kedveben van :D

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. június 2., hétfő 22:24

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos számomra nem volt meghökkentő a rész, mert a metrón egy félkegyelmű vadbarom 2-3 hete ellőte a kispajtásainak, a fülemet meg nem foghattam be, bár a gyereket ha utolérem lehet ma nem innét posztolok. :mrgreen: Kisujj-Sansa kettős kezd összeállni, a sorozat legjobb nője címre is erősen hajaz már a Stark lány, Missandei mellett. Szerencsétlenségemre valószínűleg még a következő rész tartalmát is ismerem így arról majd jövő héten.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 2., hétfő 22:14

Ha legközelebb belefutok vagy én, vagy valaki más olyan könyves spoilerbe a GoT-tal kapcsolatban (Nikát elkerültem, peti_madridot már nem sikerült, hála a spoileres írás közepére biggyesztett könyves utalásnak), ami nincs rohadtul elkülönítve a sorozattal kapcsolatos spoilertől, akkor az illetőt kivágom, méghozzá elég hosszú időre. Engem nem érdekel, ha ezzel a moderátori státuszomat veszélyeztetem, de mondhatni életem egyik legkirályabb sorozata eddig ez, és nem akarok róla semmit megtudni idő előtt, a topikot viszont szeretném olvasni.

Köszönöm a megértést.

GoT, mostani rész:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baszódj meg Martin, de komolyan. Öljél még meg mindenkit ebben az évadban, akit egy kicsit is csípek...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 2., hétfő 22:09

Le kéne fejezni mindenkit a pics*ba, aztán Realista24 Snowból végre lehetne simán Realista24 Moderátor. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 21:46

Nika91127 írta: Bocs,hogy el mertem olvasni a könyvet és véletlenül a tudtodra hoztam valamit...Micsoda bűn,hogy olvasom...mert egyetem mellett szabadidőmben nem leiszom magam a sárga földig,hanem kiolvasok évente 10-15 könyvet a sok tankönyv mellett... :/
nem az a baj hogy olvasol és nem az, hogy írsz róla, hanem hogy olyanoknak írsz erről, akik ezeket nem akarják tudni.

az időt már nem tudjuk visszatekerni, át lett rágva, remélhetőleg nem fog ez előfordulni többet senki másnál se :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 2., hétfő 21:34

Nika91127 írta:
torjack írta:semmi másnál bazzeg, semmi másnál nincs ekkora cirkusz mint ennél a kurva got-nál :lol:
a kollegina elbaszta, tudtára lett hozva, elismerte, elnézést kért. lépjetek tovább.
A "kolleginának" XY-kromoszómái vannak... :roll:
A Nika alapján biztos voltam az XX-ben kolléga :D Többet nem jövök :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 21:30

torjack írta:semmi másnál bazzeg, semmi másnál nincs ekkora cirkusz mint ennél a kurva got-nál :lol:
a kollegina elbaszta, tudtára lett hozva, elismerte, elnézést kért. lépjetek tovább.
A "kolleginának" XY-kromoszómái vannak... :roll:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 2., hétfő 21:17

semmi másnál bazzeg, semmi másnál nincs ekkora cirkusz mint ennél a kurva got-nál :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 21:16

ELÉG.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 21:15

ferni írta: ehhez nem kell Szabályzat, ez szimplán egy totál ésszerű dolog és csak olyanok csinálják, akik pöppet korlátoltak...
ennél mi lehet még egyértelműbb dolog? az hogy levegőt kell venned? :lol:
erre nincs magyarázat... mintha fociban felkapnád a földről a labdát kézzel és a 16osról bedobnád a fickába.... :lol:
Filmeknél se spoilerezel, ez egy kicsit sarkítva egy az egybe ugyanaz, csak te a könyvből tudod előre a dolgokat, míg ebben az esetben te már megnézted a filmet, míg a másik nem... de a lényeg ugyanaz, hogy olyan dolgot hozol a másik tudtára, amit a másik még nem tud és pöppet rombolja a sorozat/film élményét...

pl a GoTnél jártam így, amikor (erős spoiler, 3. évad végi)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robb meghalt... aztán valaki leírta a rész után, hogy utána a könyvben a testére rátúzték a farkasa fejét és így mutogatták... aztán írtam neki, hogy nem kéne a könyvből spoilerezni, erre az volt a válasz, hogy úgyse lesz benne a sorozatban.... és persze ,hogy benne volt és pöppet rombolta a sorozat élményét, hogy tudtam erről és semennyire nem döbbentett meg... de ez csak 1 példa a sok közül...
Oké,akkor korlátolt vagyok...Ha te így látod,és ismeretlenül ezzel bélyegzel meg,hát grat :lol: :kivagyhe:
Látom nem tudsz leakadni a témáról. Oké,ott volt a komment,eltűnt,kész,mindenki happy. Bocs,hogy el mertem olvasni a könyvet és véletlenül a tudtodra hoztam valamit...Micsoda bűn,hogy olvasom...mert egyetem mellett szabadidőmben nem leiszom magam a sárga földig,hanem kiolvasok évente 10-15 könyvet a sok tankönyv mellett... :/

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 21:09

Nika91127 írta:

Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom... :salute:
ehhez nem kell Szabályzat, ez szimplán egy totál ésszerű dolog és csak olyanok csinálják, akik pöppet korlátoltak...
ennél mi lehet még egyértelműbb dolog? az hogy levegőt kell venned? :lol:
erre nincs magyarázat... mintha fociban felkapnád a földről a labdát kézzel és a 16osról bedobnád a fickába.... :lol:
Filmeknél se spoilerezel, ez egy kicsit sarkítva egy az egybe ugyanaz, csak te a könyvből tudod előre a dolgokat, míg ebben az esetben te már megnézted a filmet, míg a másik nem... de a lényeg ugyanaz, hogy olyan dolgot hozol a másik tudtára, amit a másik még nem tud és pöppet rombolja a sorozat/film élményét...

pl a GoTnél jártam így, amikor (erős spoiler, 3. évad végi)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robb meghalt... aztán valaki leírta a rész után, hogy utána a könyvben a testére rátúzték a farkasa fejét és így mutogatták... aztán írtam neki, hogy nem kéne a könyvből spoilerezni, erre az volt a válasz, hogy úgyse lesz benne a sorozatban.... és persze ,hogy benne volt és pöppet rombolta a sorozat élményét, hogy tudtam erről és semennyire nem döbbentett meg... de ez csak 1 példa a sok közül...

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 20:31

[quote="h3x0r"
Van 3 topik is:
- Sorozatok, TV műsorok
- Mozi, filmek
- Könyvek

Szerintem egyertelmu, hogy az 1000 oldalas konyv tartalmanak a konyvek topikban van a helye, mig annak az 50 perces sorozatnak ebben a topikban.
Mondjuk nincs sok ertelme tovabb vitatkozni rola :smile:[/quote]

Hibáztam,elismertem,bocsánat :salute: Többet nem fog előfordulni :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 2., hétfő 20:27

h3x0r írta:
Nika91127 írta:Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom... :salute:
Van 3 topik is:
- Sorozatok, TV műsorok
- Mozi, filmek
- Könyvek

Szerintem egyertelmu, hogy az 1000 oldalas konyv tartalmanak a konyvek topikban van a helye, mig annak az 50 perces sorozatnak ebben a topikban.
Mondjuk nincs sok ertelme tovabb vitatkozni rola :smile:
+1, a szabály nem ismerése nem mentesít semmi alól. Van egy szép hosszú retek unalmas szabályzat, nem kell fejből tudni, de érdemes elolvasni aztán nem lesz (ami, ha jól tudom "kötelező" a bereggelés után) felháborodás, miután lelőttétek az egyik legérdekesebb szálat a sorozatból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 20:25

Nika91127 írta:Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom... :salute:
Van 3 topik is:
- Sorozatok, TV műsorok
- Mozi, filmek
- Könyvek

Mondjuk nincs sok ertelme tovabb vitatkozni rola :smile:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 2., hétfő 20:15

GoT-ról még valami.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég rossz jel ebben a sorozatban nagy harcosnak lenni,mindet méltatlan halál éri...
Robert-vadkan.
Drogo-fertőzés.
Robb-orvtámadás. (bár ő nem akkora harcos,de nem vesztett csatát)
Oberyn-agyonnyeri a párbajt, de Martin papa kinyírja inkább,indokolatlanul.

Véreb is eléggé vakargatja azt a harapást, nem gondolom,hogy véletlen beszélnek róla mindig,sajnos... :/
Már várom,hogy Szürke Férget és mondjuk Daario Naharis hogy iktatják ki majd...ha persze meg kell halniuk egyszer.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. június 2., hétfő 20:08

Higuain írta:
Én nyugodtan olvasgatom a spoilereket mivel olvastam a könyvet, de ez elég komoly spoiler azoknak akiknek nem, legaláűbb írnád alá hogy könyves spoiler vagy valami.

:banplz: :banplz: :banplz: :banplz: :banplz:

Akik nem olvasták a könyveket azt javaslom ne olvassanak bele a kommentbe

Moderátorok meg töröljék a kommentet és azt is akinél idézve van.

(bocs a pirosért tudom az a modik színe csak feltűnően akartam ne olvassa el senki)
Persze,sőt téged is töröljenek,mert a modik színét használod... :roll:

Bocs a spoilerért,nem tudtam,hogy itt olyan szabály van,hogy fel kell tüntetni,hogy KÖNYV-ből van...Ha ki lenne írva,akkor biztosan használtam volna. Így szerintem a "nem tudás" ezesetben mentség,mert a spoil az spoil,nincs leírva,h könyvből nem lehet,de ezekután majd odaírom... :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Missandei-szürkeféreg szál amúgy valami filmes szülemény? Valahogy nem rémlik...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 19:48

Silicon Valley evadzaro

Egesz jo volt ez a 8 resz, jovore jon a masodik evad.
Aki valamilyen formaban az IT vilagaban jartas, annak mindenkepp ajanlom. Igaz, hogy geekekrol szol, de nem big bang theory stilusban. Ezt irtam rola korabban:
h3x0r írta:
kelemen.istvan írta:Megnéztem a Szilicium Völgy pilotját.
Elsőre egy erős 7est kap tőlem. Picit hasonlít a bigbangre,még a kezdetekről, de nincs benne jó csaj egyenlőre. :mrgreen:
A humora kellemes volt nekem, megmosolyogtatott. Volt benne pár olyan poén/utalás amikor éreztem,hogy biztos van olyan aki ezen nevet,csak én nem értem,főleg az applikciós poénoknál volt ez így...
A színészeket szerintem jól válogatták.
Szerintem egy próbát mindenképp megér!

imdb
Ha mar irtal rola, akkor en is gyorsan meglestem. Nekem nagyon bejott, hangulatos sorozat, a poenok jok voltak, 1-2 nagyon utott (gondolom pont azok amiknel sokan csak neztek hogy "mivan?" :D ), raadasul erdekel is a sorsuk meg ennek az egesz "eletformanak" a mukodese.
Azt mondtad hogy egyelore (igy siman "n" nelkul :mrgreen: ) nincs benne egy jo csaj se, pedig ott van Peter Gregory aszisztense. (nekem legalabbis bejon).

A HTML-es polon szakadtam (en is beszerzek egy ilyet :D)

Ilyet is szivesen vennek Lidl-ben vagy valahol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bit Soup. It's like alphabet soup but it's ones and zeros instead of the letters.

Mint ahogy a Steve-es poen is nagyon jo volt (nincs benne nagy spoiler, de azert csak berakom ele)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- When I sold my company, Aviato, I wanted to give back. That’s why I started this place, to do something big. To make a difference. You know, like Steve.
- Uh, Jobs or Wozniak? Steve Jobs or Steve…
- Oh, I heard you.
- Which one?
- Jobs.
- I mean, Jobs was a poser. He didn’t even write code.
- You just disappeared up your own asshole.

Jo kis resz volt, sok lehetoseget es jo poenokat latok benne, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole. Ja es igen, HBO-s sorozat.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 2., hétfő 19:37

GoT:

what the fuck? :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit szétcsapta magát a srác :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 2., hétfő 19:11

Realista24 írta:Van olyan gomb hogy hozzászólás jelentése, hasznalni kell, nem háborogni. Honnan a gyíkombol tudjam mi a nem odavaló ha nem nézem? Ez neked szolt Higuain
Jogos legközelebb megy a jelentés.

Ha már GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baromi jól volt megcsinálva a rész, nekem a Sansás szál tetszett a legjobban
INNENTŐL KÖNYVES ÉS SOROZATOS IS(CSAK KÖNYV OLVASÓKNAK NEM AJÁNLOM)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyrészt gondolkodom hogy a sorozatot abbahagyom hiszen már a Night Kinges résszel bespoilereztek nekünk egy hatalmasat a hatodik könyvből, de a Sansa szál meg komoly bepillantást kezdd engedni kisujj terveibe amit ugye könyv alapján nem tudunk. A mostani Sansás változtatás is sokat sejtet a 6. könyvből

hrx0r

nem tudom ilyen érdekel-e de csak a sorozat könyv történések összehasonlítását tartalmazza ( a hsz-d végére való reagálásként) azért spoilerbe rakom ha valaki nem akarja ne olvassa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt olyan rész már a sorozatban ami a könyvekben a hatodikban derül ki és úgy tűnik lesz is. :mrgreen: szóval a könyvesek is szívtak már egy picit
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Vissza: