what the fuck?

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit szétcsapta magát a srác

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 2., hétfő 19:37
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 2., hétfő 19:11
Jogos legközelebb megy a jelentés.Realista24 írta:Van olyan gomb hogy hozzászólás jelentése, hasznalni kell, nem háborogni. Honnan a gyíkombol tudjam mi a nem odavaló ha nem nézem? Ez neked szolt Higuain
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 18:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Februarban toltotte a 18-at, szoval...szilamer írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor nektek is bejön Sansa? A barátnőm szerint csúnyaEgyébként csak 17 éves, nem hiszem, hogy fogjuk nagyon látni a részleteket
Nem csak a neten, a valo eletben is.realmadridfan írta:A neten a GoT-olvasók az egyik legidegesítőbb fantábor. Valamiért többnek érzik magukat, hogy ők fantasy-t olvasnak, hihetetlen..
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 18:51
egy moderátor nem lehet itt 0-24ben meg ötlete se lehet, hogy mi spoiler meg mi nem, főleg ha a sorozatot se néziAmúgy a moderátorok nincsenek fent? Mert ki lehetne azokat a hozzászólásokat törölni ne olvassa el senki véletlenül
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. június 2., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 17:41
jaja, de az már fel sem tűnt, mert épp abba futottam bele 2 hete, amikor könyves dolgokról dumáltak és nem bírtam megállni és ezt pont elcsíptem belőleNa azt nem vettem észre se már pedig írtam volna akkor azt is, de ferni nikkának is gratulálj ő is benyomott egy kurva nagy spoilert.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 2., hétfő 17:39
Na azt nem vettem észre se már pedig írtam volna akkor azt is, de ferni nikkának is gratulálj ő is benyomott egy kurva nagy spoilert.ferni írta:Sorozatok, TV műsorok TOPIK
nem könyvek, nem....
a faszomért nem lehet felfogni bazzeg, hogy NE ÍRJATOK SEMMIT A KÖNYVBŐL....
az ilyeneket tenném ki 1 hónapra, hogy tanulgassák addig, hogy mi is az a spoiler és hogy más szórakozását bassza szét.... felháborító bakker, hogy ennyire korlátolt emberek vannak itt...
nekem már az is sok, amikor Könyvről elkezdenek itt beszélni (külön kiemelve), de ok, azt még megértem... elfogadom és az én hibám ha beleolvasok....
de ez, hogy egy ilyen fontos dolgot leír vki bazzeg az felháborító...
gratulálok peti_madrid, ez igen, szép munka volt....![]()
és most bújjál el messzire szépen....
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 2., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 2., hétfő 16:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen,ez elég komikus volt,nem tudom a könyvben is így volt e, de én azt vártam,hogy amikor összeesett a hegy,valahogy magával rántja,és beleáll a kardja Oberynbe...egyszer úgy mielőtt összeesett közel is került hozzá. Szóval így vicces volt...Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tetszett a vége a résznek, hirtelen haldoklásból feltámad valaki, aztán szarrá veri a másikat??? Arya volt a legnagyobb, illetve Sansa és Baelish részei.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 2., hétfő 16:49
szép volt a könyv szpojler, gratulálok!!!! most már tényleg ott tartunk, hogy semmit se lehet elolvasni ebbe a szaros topikba, mert pár ember képtelen megérteni, hogy tüntesse fel, hogy KÖNYVBŐL szpojlerez vagy sem.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5x néztem vissza az utolsó jelenetsort, de még mindig nem hiszem el, pedig már 2 cigit elszívamreeed_ati írta:GOT:
Nem tudtam tovább várni, muszáj volt megnéznem.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hát ez már megint mi volt áá, csak ülök és bambulok ki a fejemből. Vagy 5x vissza néztem az uccsó jelenetet, akkor sem akartam hinni a szememnek. Holott előtte írtam, hogy az előzményeket ismerve már számolok ilyen végkimenetellel is, de ez így akkor is nagyot ütött na. Milyen egy halál volt ez megint..., mikor potyogtak a fogai, akkor már tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, meg utána az a szemkinyomás/roppantás kombó.
Kár érte, mert nagyon jó karakter volt, persze pont emiatt üt akkorát, hogy megint egy kedvelt karaktert szednek ki.
Az a kötsög Hegy meg gondolom túléli azt a pár karcolást, most még jobban utálom.
Amúgy szerintem nem fogja túlélni a Hegy, mert amikor beleállította a lándzsát, akkor köpte a vérét rendesen szóval szerintem átszúrta a szívét vagy a tüdejét Oberyn. Meg úgy tudom, hogy Tyrion még az ötödik könyvben is életben van, szóval szerintem valami olyan lehet a vége, hogy meghal a Hegy is, és döntetlen miatt Tyrion életben maradhat, csak felzavarják a Falra vagy valami hasonló.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 2., hétfő 16:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 16:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor mit mondassz errol: Dany-Sansa-Missandei-Margaery + h3x0rGT37 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy Dany-Sansa-Missandei hármas mindent vinne.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 2., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 2., hétfő 15:45
én azt nem értem, hogy oké hogy nincsen fütyireeed_ati írta:Lehet, hogy ő is egy koncsítáá, csak megborotválkozott.szerintem a suncijára gondolt![]()
Akkor viszont összeillene a szürke féreggel, ő úgyis harcképtelen.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 2., hétfő 15:41
Lehet, hogy ő is egy koncsítáá, csak megborotválkozott.szerintem a suncijára gondolt
Nagyon adom, én nem olvastam a könyvet és semmi szükségem nem volt erre az infóra.de ez elég komoly spoiler azoknak akiknek nem, legaláűbb írnád alá hogy könyves spoiler vagy valami.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 2., hétfő 15:37
Én nyugodtan olvasgatom a spoilereket mivel olvastam a könyvet, de ez elég komoly spoiler azoknak akiknek nem, legaláűbb írnád alá hogy könyves spoiler vagy valami.Nika91127 írta: GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen,meg lett mérgezve a Hegy. Így ha túl is éli a csatát,meg fog purcanni. Én sajnáltam,hogy meghalt Oberyn,de hát...kicsit túl ellazázta a végét a csatának. Rég végezhetett volna vele. És igen,Tyrion túléli,sőt...még egy Lannistert is túl fog élni...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 2., hétfő 15:16
BizonyáááámTheBull6 írta:
szerintem a suncijára gondolt
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 2., hétfő 14:56
szerintem a suncijára gondolth3x0r írta:GOTDe, mutattak szembol is. :Đpeti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt sajnáltam, hogy nem mutatták szemből Missandeit, ettől függetlenül lehet visszatekerem este lefekvés előtt arra a jelenetre a mai részt... If you know what I mean![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 14:54
De, mutattak szembol is. :Đpeti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt sajnáltam, hogy nem mutatták szemből Missandeit, ettől függetlenül lehet visszatekerem este lefekvés előtt arra a jelenetre a mai részt... If you know what I mean![]()
![]()
azt en is hianyoltamTheBull6 írta:szerintem a suncijára gondolt
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem