Remélem Agüerót megcsípik egy 60 milláért, aminek az árát Cescből és Alexisből fedezik.
Csak így tovább!! Vamos!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 22:00
Real szurkolokent orom nezni amit a Barca csinal Xavi posztjan.GT37 írta:Én sem igazán értem, hogy miért akarjuk eladni. Évek óta azon megy a vita, hogy ki lehet majd Xavi utódja, az új karmester. Hát nem kell túl messzire menni Barcelonától, hogy megtaláljuk az illetőt, sőt. Itt van az orrunk előtt, és Cesc Fabregasnak hívják.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 2., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 2., hétfő 18:43
Realista24 írta:....hogy Higu a Barcaba igazoltucsoki írta:Ezért kellett éveken át terrorizálni a médiában, személyesen Fabregas-t, hogy az Arsenal nem az otthona ? Ezért kellett Barca mezt húzni rá a spanyol válogatott ünneplésén??
Persze, várjuk ki a végét, lehet nem igaz, de ha mégis, akkor nekem "a 2014-es év legszánalmasabb története a labdarúgásban" cím győztese nem más mint...
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. június 2., hétfő 18:39
realbeckham írta:Persze, hiszen más lesz az egész átigazolás struktúrájacsababarca írta:Persze más,ha valaki beajánl valami őrült, 60 milliós összeget...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 2., hétfő 18:25
....hogy Higu a Barcaba igazoltucsoki írta:Ezért kellett éveken át terrorizálni a médiában, személyesen Fabregas-t, hogy az Arsenal nem az otthona ? Ezért kellett Barca mezt húzni rá a spanyol válogatott ünneplésén??
Persze, várjuk ki a végét, lehet nem igaz, de ha mégis, akkor nekem "a 2014-es év legszánalmasabb története a labdarúgásban" cím győztese nem más mint...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 2., hétfő 18:25
Tökéletesen egyetértek. Én sem igazán értem, hogy miért akarjuk eladni. Évek óta azon megy a vita, hogy ki lehet majd Xavi utódja, az új karmester. Hát nem kell túl messzire menni Barcelonától, hogy megtaláljuk az illetőt, sőt. Itt van az orrunk előtt, és Cesc Fabregasnak hívják. Vele pontatlanabb a játékunk, mint Xavival, nem ad 100-110 pontos passzt meccsenként, viszont sokkal direktebb, célratörőbb, gólorientáltabb (létezik ilyen szó?), mint az öreg, és a kapu előtt is nagyobb arányban hoz jó döntéseket, akár előkészítésről van szó, akár befejezésről. Sok olyan meccs volt idén, hogy amelyen szenvedtünk a Xavi-Busquets-Iniesta hármassal, nem annyira tudtuk feltörni az ellenfél védelmét, aztán bejött Cesc, és pár perc múlva sikerült is belőnünk az egyenlítést/győzelmet jelentő gólt. Láthatóan gördülékenyebben játszottunk vele.Matt009 írta:Lehet, hogy picit elfogult vagyok Cesc irányába, mert még az Arsenalban játszva nagy kedvencem volt, de szerintem súlyos hiba lenne a Barca részéről megválni Cesctől még egy 60 milliós ajánlat esetén is. Egyfelől, mert szerintem Fabregas baromi jó játékos, sokkal jobb, mint amilyen teljesítményt lehozott az elmúlt két évben egy olyan Barcában, amelyik nem respektálta őt eléggé, és egy olyan felállásban, ami nem fekszik neki igazán. Ő egy direkt futballista, sosem lesz jó a labdatoszogatásban.
Másfelől meg, ha elmegy, akkor kit visznek a helyére? Gündogant? Aki egy éve sérült, és tök lutri, hogy mi lesz vele? Rajta kívül mást nem nagyon lehet annál a 60 millánál olcsóbban megszerezni. Ráadásul Cesc azért ennyire felkapott két pocsék szezon után, mert jelenleg a posztján nincs 10 db értelmes labdarúgó az elitben. Akárki is szerzi meg nagy boltot csinál vele, talán még 60 milláért is. Pogba/Kroos után egyébként nekem ő lenne a 3. jelöltem a Real kp-jára.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 2., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 2., hétfő 17:17
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. június 2., hétfő 17:00
Persze, hiszen más lesz az egész átigazolás struktúrájacsababarca írta:Persze más,ha valaki beajánl valami őrült, 60 milliós összeget...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 2., hétfő 16:54
Mi,szurkolók nem is adnánk el. Legalábbis elég nagy százalékban azt akarjuk,hogy maradjon,szerintem. EB-n legalábbis egyöntetűen ez a helyzet.wZoLee7 írta:hát igen...eléggé elvoltak csöppenve a barcások (tisztelet a kivételnek) hogy Fabre hazatér...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 2., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 2., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 2., hétfő 16:12
mehet a padra a 47 éves xavi mögékredenc írta:úgy tűnik nemtubatibi írta:Fabregas megegyezett egy angol klubbal - Mundo Deportivo
Remélem nem egy Pogba megy a helyére, mert akkor nagyon morcos leszek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 2., hétfő 16:07
Azt külön megnézem mi lesz belőle egy szezon kihagyás után... Bár majd jönnek a szörpök és kitudjakredenc írta:úgy tűnik nemtubatibi írta:Fabregas megegyezett egy angol klubbal - Mundo Deportivo
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 2., hétfő 13:09
úgy tűnik nemtubatibi írta:Fabregas megegyezett egy angol klubbal - Mundo Deportivo
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 2., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 2., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 1., vasárnap 23:21
ja, ilyenkor van az, hogy a barca elviszi 24+3+4+2 misiért, ahol semmi sem az, aminek látszikPress írta:A Roma ma azt mondta, hogy 61 millióért bárki viheti.GT37 írta:Viszont Benatiával kapcsolatban eléggé elcsendesedtek a pletykák, pedig szívesen látnám a csapatban.
HozzászólásSzerző: Press » 2014. június 1., vasárnap 23:18
A Roma ma azt mondta, hogy 61 millióért bárki viheti.GT37 írta:Viszont Benatiával kapcsolatban eléggé elcsendesedtek a pletykák, pedig szívesen látnám a csapatban.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem