Premier League

Foci a Real Madridon túl...
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. június 3., kedd 19:13

ziro4vr írta:Én úgy hallottam, Holtby játéka is bejön Pochettinonak, vele is számolna jövőre.

Szerintem kissé sok a hasonló, jó, de semmi extra képességű játékos, akiket random módon lehet pakolgatni, de velük az 5. hely környéke a maximum.
Ezt nagyon jól mondod. Kicsit több meccsket eldöntő klasszis kéne a Spursbe. Jó nyilván nem Messik, de gondolom érted mire célzok.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 19:07

Én úgy hallottam, Holtby játéka is bejön Pochettinonak, vele is számolna jövőre.

Szerintem kissé sok a hasonló, jó, de semmi extra képességű játékos, akiket random módon lehet pakolgatni, de velük az 5. hely környéke a maximum.
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 3., kedd 19:02

Kerlon írta:Lamela max abból a szempontból, hogy a félszezont kihagyta, amúgy az 12 meccs 1 gól 4 gólpassz annyira nem vészes. Jövőre még sokat érhet nekik, ha beillesztik rendesen a csapatba.
Én is így látom, ha végre felépült, akkor egy hosszú előszezon, egy alapos felkészülés után alapemberként számolnék vele jövőre Pochettino helyében. Lamela-Eriksen-Lallana... Ez lenne nálam a tökéletes hármas a csatár mögé, ha 4-2-3-1-et fogunk játszani. Csak hát Lallanát nem lesz könnyű elhozni. :-(

Soldado tényleg nagy flop volt, ő mehet az Atléticóba, ha valóban vinni akarják, Chadli nekem csalódás volt, de kiegészítő embernek maradhat, Paulinhóval komolyan számolnék jövőre is, Chiriches és Capoue dettó, remélhetőleg utóbbi kettőnek több szerencséje lesz azokkal a fránya sérülésekkel.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 3., kedd 18:57

Lamela max abból a szempontból, hogy a félszezont kihagyta, amúgy az 12 meccs 1 gól 4 gólpassz annyira nem vészes. Jövőre még sokat érhet nekik, ha beillesztik rendesen a csapatba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 3., kedd 18:53

Lamela, Soldado nagy befürdés volt, pláne ekkora összegekért.
Nem illik.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 3., kedd 18:27

Yaya Touré 13-14
Ő és Suarez nagyon kimagaslottak gólokban és teljesítményben is!

Spurs: Bale árából ezt vették
és ezek a játékosok ÍGY teljesítettek

Lampard rekordok B-)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 3., kedd 14:31

Townsend és a FIFA :lol:

Az év Spurs-gólja a szurkolók szavazatai alapján:
Sigurdsson vs Hull :salute:

Amúgy a hírek szerint Gylfi távozhat, Pochettino nem számol vele, Holtby játékát viszont kedveli, és sokat is fogja játszatni a németet.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 2., hétfő 22:29

BBeno írta:eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet.
Villa lehet, de egy CHELSEA-LEGENDA nem fog SOHA átmenni egy citybe! SOHA!
a Chelsea történelmének legtöbb gólt szerző játékosa, középpályásként!

Lampard nyilatkozata:

Kód:

"Amikor 13 évvel ezelőtt megérkeztem ehhez a fantasztikus klubhoz, még nem gondoltam volna, hogy ennyi nagyszerű élményben lesz részem, és ennyi sikert fogok elérni. Az életem része lett ez a klub, amiért nagyon sok embernek kell köszönetet mondanom. Először Ken Bates, aki nagyot kockáztatott azzal, hogy leigazolt engem fiatalként, így nélküle el sem kezdődhetett volna ez a történet. Roman Abramovics, aki megmentette a klubunkat, és új szintre emelt minket. A szenvedélye, hogy világszintre emelje a klubot átragadt mindenkire. Az edzők és menedzserek, akik tanítottak engem, amíg itt voltam. Mindegyikőjüktől nagyon sokat tanultam. A csapattársak, akik mellett szerencsésnek éreztem magam, hogy együtt játszhatunk sokáig. Nem csak a futballtudásuk, hanem az emberi kapcsolatok is. Külön meg szeretném köszönni a háttérmunkásoknak, akik nem sokat kaptak a dicsőségből, de nélkülük ez ugyanúgy nem jöhetett volna létre."

"A klub tovább fog menni, és Chelsea-sként tudom, hogy a játékosok képességei alapján olyan sikereket fognak elérni, amiket mi is elértünk korábban. Végül pedig a legfontosabb: a Chelsea szurkolók. Hiszem, hogy ők a legjobb drukkerek a Földön. Attól a perctől kezdve támogattatok, ahogy ideértem. Nem csak a pályán, hanem nehéz pillanatokban a pályán kívül is. Ezt sosem fogom elfelejteni. Büszke vagyok rá, hogy annyi emléket megoszthatok veletek. Bolton, Amszterdam, München, és a lista folytatódik. Én, és mi csapatként sosem értük volna el ezeket nélkületek. Bármi is legyen a következő kihívás számomra, mindig közöttetek leszek, és a Chelsea ott lesz velem, az otthonomban. Remélem hamarosan találkozunk, hogy búcsút mondhassak nektek. Most azonban köszönöm az emlékeket, és folytassátok a történelem írását." - Frank Lampard.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 2., hétfő 21:47

így van ahogy Bbeno mondja, az UEFA felülvizsgálja ezeket a szerződéseket és felbecsüli ezeknek az értékét és aztán megnézik, hogy a szerződésben lévő összeg és a becsült érték mennyire van összhangban.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 2., hétfő 21:39

Nekem az jutott eszembe hogyha egy fantom céget hoznak létre amelyik szponzori szerződéseket csinál a csapattal, hogy ne a sejk tolja bele a pénzt hanem bevételként legyen elkönyvelve, akkor mit csinálnának?
azt már most is megoldották. a citynek ugyanis az ETIHAD a főszponzora és találd ki hogy ki kezében van az ETIHAD :lol: :lol: és hiába támogatják a cityt évente több tízmillió euróval (lehet százat is eléri) az UEFA csak annak töredékét számolja bele az FFP-be.

tehát ezért is gondoltam hogy a City lényegében vagy ingyen igazolna a NYC-től vagy több évre kölcsön kapják a játékosokat és akkor még a fizujukat is a NYC állná, na az lenne a pofátlanság :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. június 2., hétfő 21:36

BBeno írta:eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet. (nem mintha erősítés lenne, de az elv ebből indul) mivan akkor ha a NY City horribilis pénzekért vásárol embereket és kölcsönbe elpasszolja őket a citynek mondjuk 1 évre aztán INGYEN átigazolnak a Citybe azok az emberek. vagy csak simán ahogy leigazolja őket a NYCity már másnak bemutatják őket a Cityben mint ingyen jött igazolások... ebbe hogy szólhat bele a FIFA/UEFA ?
Azért ez mindenkinek elég egyértelmű lenne ha ilyet csinálnának és szerintem ilyenkor külön meg lehetne büntetni őket, a FIFA/UEFA számára nem olyan fontos, hogy a szabályaikban a kiskapukat kihasználókat ne büntessék meg.

Nekem az jutott eszembe hogyha egy fantom céget hoznak létre amelyik szponzori szerződéseket csinál a csapattal, hogy ne a sejk tolja bele a pénzt hanem bevételként legyen elkönyvelve, akkor mit csinálnának?
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. június 2., hétfő 21:34

BBeno írta: ebbe hogy szólhat bele a FIFA/UEFA ?
Úgy ahogy akar :lol:
Azért nehogy azt hidd hogy hátradőlve tapsolnának hogy "ez igen, szépen kijátszottátok a rendszerünket".

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 2., hétfő 21:25

eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet. (nem mintha erősítés lenne, de az elv ebből indul) mivan akkor ha a NY City horribilis pénzekért vásárol embereket és kölcsönbe elpasszolja őket a citynek mondjuk 1 évre aztán INGYEN átigazolnak a Citybe azok az emberek. vagy csak simán ahogy leigazolja őket a NYCity már másnak bemutatják őket a Cityben mint ingyen jött igazolások... ebbe hogy szólhat bele a FIFA/UEFA ?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 2., hétfő 21:17

Lampard távozik Londonból. Fabregas meg érkezik?
Nem illik.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. június 2., hétfő 18:12

Lukaku
Már a Wolfsburg is érdeklődik iránta és 30 millió eurót fizetnének érte.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. június 2., hétfő 15:55

ezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.

most tényleg egy 32 éves lambert kell oda?
azokután, h másodikok lettek és bl-ben nyomulhatnak jövőre?
ez megint ilyen downing, carroll érzés.. az is jól sült el.
még a végén eladják suarezt aztán megint küzdhetnek a 4. helyért.
Attól, hogy 32 éves, nagyon jó back-up lesz. 4 millió font volt, igazi liverpool drukker. Hihetetlen élete van neki, igazi hollywood-i. 05 éves korában elküldték a liverpoolból, 20 éves koráig egy céklagyárban dolgozott napi 20 fontért, utána ívelt fel a karrierje, és most hazatérhetett. Nem mellesleg

Lambert scored more league goals than: RvP, Robben, Volland, Benteke, Ribery, Gotze, Negredo, Welbeck, Neymar, Eto'o
&
Lambert got more league assists than: Ozil, Silva, Yaya, Ronaldo, Eriksen, Gotze, Iniesta, Hazard, Nasri, Robben, Isco and Modric.

és a Pl-ben 4en vannak, akik +10 gól és +10 assist felett voltak a szezonban. Suarez, Gerrard, Lambert meg még valaki.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 2., hétfő 15:22

Toti írta:ezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.

Nem hasonlitanam ahhoz. Iden nem teljesitett rosszul,ahogy tavaly se,tud csatart es csatar mogott os jatszani. 4 millioba kerult csak,annyiert szerintem okes. Downingek joval dragabbak voltak. Es a padra hoztak,nem Suarez potlasara.
Ennyiert szerintem meg ha 32 eves is,okes. De majd meglatjuk
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 2., hétfő 14:43

Toti írta:most tényleg egy 32 éves lambert kell oda?
Pool nevelés, angol, és csatár, ami kell Suarez/sturridge mellé. sztem nem fog panaszkodni ha nem játssza végig az idényt, bőven jó lesz tehermentesítőnek egy vélhetően 50+ meccses idényre (idén csak 43 meccsük volt). és így ez a hármas megvan előre. Sterling, Coutinho és még jön egy ide is (Alexis?, Lallana?).
viszont ha akarnak valamit kp-ra is vesznek valakit/valakiket, mert Allen, Gerrard, Leiva, Henderson nem lesz valami acélos egy BL-el tarkított idényben.
BBeno írta:Mundo Deportivo has reported that Chelsea will look to Barcelona midfielder Cesc Fabregas to replace Frank Lampard.
- EXCLUSIVE: Fabregas seen visiting a cafe only just away from Stamford Bridge.
- Skybeten előlépett elsőszámú esélyessé a Chelsea Fabregas leigazolásában
- BREAKING NEWS: Cesc Fabregas has agreed terms with Chelsea. [El Confidential]

Lukaku:
"Még mindig van egy 2 éves szerződésem Anglia legnagyobb klubjával, ami a Chelsea. Még mindig remélem, hogy ott játszhatok majd. Nagyszerű edzőjük van."
"Jó lenne előbb tisztázni a helyzetem, de erre nem fog sor kerülni, így már 100%-osan a vébére koncentrálok."

VB után megtárgyalják, főleg ha jól teljesít akkor tuti marad. de szerintem amúgy is.
Villa már elhagyta az Atleticot, Costa is megy sztem. Torres+pénz = Costa. Lukaku marad a Chelseaben, Eto'o elmegy, Ba esetleg 3.nak maradhat ha akar (korábban mondta hogy maradna).

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 2., hétfő 14:36

ezen a liverpoolon is befosok.
mindig ezt csinálják.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 2., hétfő 14:15

KAG írta: Sajnos Gündogan szerintem megy a süllyesztőbe :/ De remélem, hogy rám cáfol, mert szimpatikus játékos.
nagy kár lenne érte

fabregast meg elkúrta a barca, ha thiago még ott lenne érteném az eladását, de így..
Nem illik.

Vissza: