Toti írta:most tényleg egy 32 éves lambert kell oda?
Pool nevelés, angol, és csatár, ami kell Suarez/sturridge mellé. sztem nem fog panaszkodni ha nem játssza végig az idényt, bőven jó lesz tehermentesítőnek egy vélhetően 50+ meccses idényre (idén csak 43 meccsük volt). és így ez a hármas megvan előre. Sterling, Coutinho és még jön egy ide is (Alexis?, Lallana?).
viszont ha akarnak valamit kp-ra is vesznek valakit/valakiket, mert Allen, Gerrard, Leiva, Henderson nem lesz valami acélos egy BL-el tarkított idényben.
BBeno írta:Mundo Deportivo has reported that Chelsea will look to Barcelona midfielder Cesc Fabregas to replace Frank Lampard.
- EXCLUSIVE: Fabregas seen visiting a cafe only just away from Stamford Bridge.
- Skybeten előlépett elsőszámú esélyessé a Chelsea Fabregas leigazolásában
- BREAKING NEWS: Cesc Fabregas has agreed terms with Chelsea. [El Confidential]
Lukaku:
"Még mindig van egy 2 éves szerződésem Anglia legnagyobb klubjával, ami a Chelsea. Még mindig remélem, hogy ott játszhatok majd. Nagyszerű edzőjük van."
"Jó lenne előbb tisztázni a helyzetem, de erre nem fog sor kerülni, így már 100%-osan a vébére koncentrálok."
VB után megtárgyalják, főleg ha jól teljesít akkor tuti marad. de szerintem amúgy is.
Villa már elhagyta az Atleticot, Costa is megy sztem. Torres+pénz = Costa. Lukaku marad a Chelseaben, Eto'o elmegy, Ba esetleg 3.nak maradhat ha akar (korábban mondta hogy maradna).