Nem, de szerintem nem is szánják többre, aztán annak csak örülünk, ha majd mégis meglep minket valamivel.madridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.!

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 15:09
Nem, de szerintem nem is szánják többre, aztán annak csak örülünk, ha majd mégis meglep minket valamivel.madridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.!
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 26., vasárnap 15:08
én látok. technikás, jól lép be a támadásokba. ha nem is egy Vidal, de szerintem meg állja a helyét.Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???![]()
ez viszont igaz, Jesé helyzetét is tisztázni kell. jövőre meg minnél többet nyomatni.mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesésemmi extrát nem nyújtott a brazil, de azért 6 milláért vegyük meg. Hát nem tudom, remélem rám cáfol, de eddig kevés szerintem amit nyújtott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 26., vasárnap 15:07
mondjuk vicc, hogy Casemiro előbb kap szerződést, mint Jesémadridronie írta:Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.![]()
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 15:04
Valaki egyébként lát benne valamit egy kiegészítő ember szerepén kívül???Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Előbb adjon le minimum 3-5 kilót a jóllakott óvódás, aztán esetleg van miről beszélni!!! ....Én örülni fogok neki.
Egyelőre semennyire, csak elég sanszos (mondjuk úgy akkor féligEz mennyire hivatalos?
A hírek szerint mindenképp az első csapathoz!És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 14:58
Ez mennyire hivatalos? És talán ami fontosabb, hogy melyik csapatunkhoz igazoljuk végül?Los Blancos írta:Elvileg az első igazolásunk Casemiro 6M.
Én örülni fogok neki. kell mellé Verratti/Gündogan és akkor a középpálya rendben lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 26., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2013. május 26., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 26., vasárnap 14:48
Viszik CRt Suarezért?Realista24 írta:Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 14:43
Van jobb is. Ugyanaz az újság hozta le, hogy ugyanaz a négy játékos közül választhat a Tottenham és a Liverpool isAha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 26., vasárnap 14:41
Van már játékosunk akit még nem hoztak szóba senkivel?Realista24 írta:A Daily star keményen tolja. Benzemát és DiMaríát adnának Suarezért.![]()
De Higut és Lópezt is vihetik, ha az kell.
Ezt tényleg komolyan megírta valamelyik újság?Aha...hihető.....meg modric és pepe mehet kondogbiáért nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 26., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: szabazs » 2013. május 26., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 26., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. május 26., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 14:10
Ez esetben itt lenne az ideje első lépésként minimum egy 4-5 kilótól nagyon gyorsan megszabadulni a jóllakott óvodásnak!El Real Madrid ficha a Casemiro
Na az lesz akkor nagyon sovány, már csak az eltérő stílusuk miatt is!Eddig szerintem aki tényleg napirenden volt az Casemiro, aki jönni fog kiegészítő embernek, illetve talán Kondogbia, de róla is elhalkultak a pletykák, illetve elképzelhető, hogy Ők egymás alternatívái.
HozzászólásSzerző: Berti » 2013. május 26., vasárnap 14:05
Hát én eddig nemtudtam sokmindent a gyerekről, de megnéztem ezt és pár videót, ami után nyiltan állíthatom, hogy nemkell ide! Full bizonytalan játék, rövid, eladott labdák, pattan előtte a labda össze-vissza, illetve ami ebbe a videóba is van, hogy 3-an maradtak kapussal +1 védővel, ő meg elbaltázza.Galacticos írta:..
FFW Scouting Report: Geoffrey Kondogbia ..
nézzétek végig a videót, még négy perces sincs, megéri megnézni.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 26., vasárnap 14:03
Másik madridista oldalon simán levörösördögözi a Liverpoolt a cikkíró sporttársAncelottinak sem lenne ellenére, hogy Liverpoolból Madridba költözzön a csatár, aki egy korábbi nyilatkozatában utalt arra, hogy bár 2016-ig köti szerződés a Vörös Ördögökhöz, benne van a pakliban a váltás.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem