Sztem a védelem jobb szélét kell erősíteni majd elsősorban, mert Besicet nincs az az isten, hogy egy jó vb-je után megtartsuk, Jovanovic pedig bár nem egy labdazsonglőr, de nagyon hasznos játékos volt. Paks ellen is rengeteg labdát szerzett, kár, hogy elmegy, mindig nagy küzdő volt. A távozók közül őt sajnálom a leginkább.
Mondanám még Jennert, de az ő fegyelmezetlensége nem igazán fér bele nálam, úgyhogy nem bánom hogy megy meg legalább több idő juthat majd a Holman-Ugrai kettősnek, a fejlődésük érdekében fontos lenne nekik, hogy játszanak.
Laczkót sajnálnám még talán ha megy, mert sztem jó alternatívája lehetne Bönignek, de ha jön Bosnjak akkor nem fog hiányozni sztem.
Ha Pavlovic és Besic is megy, akkor pedig még kell 1-2 középső védő is, mert egyszem Mateos nyilván kevés lenne. Ha jól hallottam Rafe Wolfe jött szóba, aki itt és jobb szélen is tud játszani. Volt már nálunk, talán nem lenne rossz, de kell még rajta kívül játékos.
Középpályán örülnék Gerának, mert tudom, hogy már nem ő fogja itt megváltani a világot, de alkalomadtán tehermentesíthetné Leonardot. Főleg, ahányszor lerúgják mindig benne van nála a sérülés lehetősége és nélküle elég nehéz meccseink voltak. Kell, hogy legyen egy minőségi váltótársa. (Ionescu sztem nem az)
Ezenkívül védekező középpályást is hoznék még ide.
A támadószekcióval kapcsolatos tervek pedig tetszenek. A Futács-Radó-Kink-Hajovic sor nem tűnik rossznak.