OFF
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: OFF
Ha jól emlékszem korábban már volt szó Izland szépségéről...
- 23 indok, amiért el kell látogatnod Izlandra
- Izland úttalan útjain
- 23 indok, amiért el kell látogatnod Izlandra
- Izland úttalan útjain
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kedves egészségedreCsabi írta:ja az jó féle.szőlőpáleszt
tavaly fél liter után
pofára estem tőle
a
betonra...

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lemondott a spanyol kiraly
Egy reszlet:A lap azt írja: a 76 éves király egészségének hanyatlása miatt már régóta fontolgatta, hogy átadja a trónt örökösének, a 46 éves Fülöp hercegnek. A király a döntést éppen azután hozta meg, hogy élete „visszatért a normális kerékvágásba” több műtét, lábadozási időszak és számos vizsgálat után.
Ismet minden a normalis, BL-t nyertunk, stb
Egy reszlet:A lap azt írja: a 76 éves király egészségének hanyatlása miatt már régóta fontolgatta, hogy átadja a trónt örökösének, a 46 éves Fülöp hercegnek. A király a döntést éppen azután hozta meg, hogy élete „visszatért a normális kerékvágásba” több műtét, lábadozási időszak és számos vizsgálat után.
Ismet minden a normalis, BL-t nyertunk, stb

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogy kerülsz Te képbe? Nem ertem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát Réj, azt hittem lefordulok a székről. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem rád gondolt R24.
Nem rád gondolt R24.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha esetleg rám gondoltál, akkor már tegnap d.u. megtörtént.Realista24 írta:Állítom hamarosan megkeres privát üzenetben.BlancoMark írta:Srácok!
Az előző fórumra írt egy srác M@dridista néven, nagy Vissza a jövőbe rajongó volt. Esetleg nem tud valaki valami elérhetőséggel szolgálni nekem?![]()
Aki érti, az érti
minő véletlen ebből is van excelem

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Ez nem csak a budapesti éjszakára igaz.Sierra írta:Látom téma volt a budapesti éjszaka... hát én nagyon durván kiábrándultam belőle az utóbbi időben. Egyre több a köpedék az utcán, a kötekedő, alkoholista, nagyszájú fiatal, magyar, cigány vagy külföldi, lényegtelen, mindegyikből van elég. De mondjuk ez tényleg a belvárosra igaz csak.
Amikor én voltam ilyen 18-20 éves egészen más volt a helyzet. Sokkal kulturáltabb volt minden, de hát változnak az idők.
Én most pesterzsébetre járok dolgozni, hát ott is vannak érdekes dolgok.
Látom téma volt a budapesti éjszaka... hát én nagyon durván kiábrándultam belőle az utóbbi időben. Egyre több a köpedék az utcán, a kötekedő, alkoholista, nagyszájú fiatal, magyar, cigány vagy külföldi, lényegtelen, mindegyikből van elég. De mondjuk ez tényleg a belvárosra igaz csak.
Amikor én voltam ilyen 18-20 éves egészen más volt a helyzet. Sokkal kulturáltabb volt minden, de hát változnak az idők.

- peti_madrid
Keresztapám 55%-os madárberkenye vagy kökénypálesza
az metilből van baszki 
Viszont ha már finom pálesz, akkor háziorvosomék főztek tavalyelőtt szőlőpáleszt, na az szenzációsan finom volt.

Viszont ha már finom pálesz, akkor háziorvosomék főztek tavalyelőtt szőlőpáleszt, na az szenzációsan finom volt.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mangó pálinka, általában indiai éttermekben lehet kapni.GT37 írta:Ahhoz még nem volt szerencsém, viszont az osztrák feketecseresznye-, illetve diópálinka egyelőre mindent visz nálam.___Samy___ írta:ha már pálinka
nem tudom ki ivott már valaha narancspálinkát, de én még életemben nem ittam ilyen jót
a legfinomabb pia a világon
na az odabasz.

Hát én már ittam olyat, amiből 15.000 HUF fél liter és nem jött be(Árpád pálinka). Viszont! Van nekik egy isteni finom pálinkájuk, jóval olcsóbb, ez a dupla körte.
Friss és aszalt gyümölcsön is érlelik a pálinkát és egyszerűen olyan finom, hogy az valami hihetetlen. Egyáltalán nem kaparja a torkod, nagyon lágy és könnyen csúszik.
Mondjuk nekem bejön a Magna Cum Laude mák pálesza is.

Friss és aszalt gyümölcsön is érlelik a pálinkát és egyszerűen olyan finom, hogy az valami hihetetlen. Egyáltalán nem kaparja a torkod, nagyon lágy és könnyen csúszik.

Mondjuk nekem bejön a Magna Cum Laude mák pálesza is.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
mondjuk elég húzós az ára, én ismerőstől vettem 5 ezerért egy litert
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ahhoz még nem volt szerencsém, viszont az osztrák feketecseresznye-, illetve diópálinka egyelőre mindent visz nálam.___Samy___ írta:ha már pálinka
nem tudom ki ivott már valaha narancspálinkát, de én még életemben nem ittam ilyen jót

- ___Samy___
ha már pálinkaImádja a pálinkát

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- peti_madrid
Le merem fogadni, hogy azt a sablont hallottad, amiről beszélsz'shutterisland írta:mintha már arra is meglenne a betanult sablon nekik, hogy ha valaki számonkéri őket, hogy ez csak szemfényvesztés.![]()