VB - 2014
Re: VB - 2014
Olasz keret
Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (PSG – francia), Mattia Perin (Genoa).
Védők: Ignazio Abate (Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Torino), Mattia De Sciglio (Milan), Gabriel Paletta (Parma)
Középpályások: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma) Claudio Marchisio (Juventus), Thiago Motta (PSG – francia), Marco Parolo (Parma), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Verratti (PSG – francia)
Támadók: Mario Balotelli (Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli)
Rossi kimaradását nagyon sajnálom. Kár azért a sérülésért
Ez a Paletta mit keres ott? Ennyire tetszik Prandellinek a frizurája?
Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (PSG – francia), Mattia Perin (Genoa).
Védők: Ignazio Abate (Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Torino), Mattia De Sciglio (Milan), Gabriel Paletta (Parma)
Középpályások: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma) Claudio Marchisio (Juventus), Thiago Motta (PSG – francia), Marco Parolo (Parma), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Verratti (PSG – francia)
Támadók: Mario Balotelli (Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli)
Rossi kimaradását nagyon sajnálom. Kár azért a sérülésért
Ez a Paletta mit keres ott? Ennyire tetszik Prandellinek a frizurája?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. június 1., vasárnap 21:26-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt most miből?ziro4vr írta:löw barátom, nagyot fogsz bukni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Eto'o komoly hajat lövetett magának.
Amúgy az utolsó 5 percet láttam, de sokkal jobb ez a meccs, mint a Belgáké...

Amúgy az utolsó 5 percet láttam, de sokkal jobb ez a meccs, mint a Belgáké...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
löw barátom, nagyot fogsz bukni
a belga kapitány remélem csak witsel van buytennel
a belga kapitány remélem csak witsel van buytennel
Nem illik.
Rohadt gyenge egy meccs ez a Svéd Belga. Remélem a VB miatt ekkora a visszafogottság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Digi1-en Svédország-Belgium.Érdekes kis meccs lehet még belőle,eddig inkább a belgák próbálkoznak támadni. Vannak számomra mindkét csapatban szimpatikus játékosok, a VB-n remélem mutatnak majd valamit a belgák.A svédekért is kár,hogy nem lesznek ott Ibra megérdemelte volna.
Egyébként kövezzetek meg,de ha eligazolna Khedira(amiben nagyon reménykedek) és Casemiro is,akkor Dembelé-t is szívesen elnézegetném nálunk,bár padozni nem hiszem,hogy jönne. Meg amúgy is még egy üzlet a Spurs-szel.
Közben mire ezt leírom Lukaku rúgott egy kisebb gólt.
Egyébként kövezzetek meg,de ha eligazolna Khedira(amiben nagyon reménykedek) és Casemiro is,akkor Dembelé-t is szívesen elnézegetném nálunk,bár padozni nem hiszem,hogy jönne. Meg amúgy is még egy üzlet a Spurs-szel.

Közben mire ezt leírom Lukaku rúgott egy kisebb gólt.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Itt mindenki összeállíthatja a szerinte legerősebb spanyol kezdőcsapatot:
http://www.as.com/encuesta/seria-once-i ... na/em-350/
Érdekes, hogy Xavit és Xabit ilyen sokan betették, Fabregas viszont meglepően kevés szavazatot kapott.
http://www.as.com/encuesta/seria-once-i ... na/em-350/
Érdekes, hogy Xavit és Xabit ilyen sokan betették, Fabregas viszont meglepően kevés szavazatot kapott.
És sokkal szebb kivitelezéssel.nmate írta:Calvente 3 éve u21-es EB meccsen megcsinálta ezt, olaszok ellen :Đ

K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Calvente 3 éve u21-es EB meccsen megcsinálta ezt, olaszok ellen :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lehet a ruszki VB-n már nem egy Fredet kell nézegetni
Legalábbis remélem.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ki tudja, a román trollfoci egyik adminja lehet lidl részvényes.
:Đ

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, ezek vannak, kicsit érthetetlen, hogy mondjuk holland, francia vagy portugál miért nincsen.
főleg annak tetejében, hogy mint írtam, oda volt hajigálva néhány román is.
főleg annak tetejében, hogy mint írtam, oda volt hajigálva néhány román is.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs... ahogy francia se volt, pedig vettem volna...Kerlon írta: Ezek-e? Portugál nincs?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ezek-e? Portugál nincs?'shutterisland írta:linkeltem korábban, hogy lehet olcsóért lidl-ben vébés szurkolói mezeket venni.
na voltam is, vettem egy spanyolt, egy argentint, és végül egy németet is, kell a teremfocira a világos felső.
piacos minőség, de hát 1800 forintért simán megéri, mert nem néznek ki rosszul.
szóval szerintem megéri.
amin viszont sokalltam, hogy az angol,olasz,német,argentin,spanyol,brazil mezeken kívül volt még néhány darab ROMÁN vébés mez is.![]()
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
linkeltem korábban, hogy lehet olcsóért lidl-ben vébés szurkolói mezeket venni.
na voltam is, vettem egy spanyolt, egy argentint, és végül egy németet is, kell a teremfocira a világos felső.
szóval szerintem megéri.
amin viszont sokalltam, hogy az angol,olasz,német,argentin,spanyol,brazil mezeken kívül volt még néhány darab ROMÁN vébés mez is.
szóval szerintem megéri.
amin viszont sokalltam, hogy az angol,olasz,német,argentin,spanyol,brazil mezeken kívül volt még néhány darab ROMÁN vébés mez is.

adja valami vagy neten nézitek?
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Imádom a brazil aranygenerációkat, annyira jókhehe írta:viszont több szakíró is elmondta, hogy ez a brazil generáció megint arany, lássuk lássuk

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots