Már vártam ezeket..accel írta:már megy a szokásos parasztvakítás

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 26., vasárnap 16:42
Már vártam ezeket..accel írta:már megy a szokásos parasztvakítás
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 26., vasárnap 16:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 16:29
A Marca azt írja:de r24, Te ugyis naprakész van mindenől, leirhatnád honnan a rákból jön ki pontosan ez az 54 millio..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 16:27
Egy új jacht; a Barca könyvelésében (amit nyilvánosságra hoztak) egy meg nem nevezett "jövőbeli" befektetésként elkülönített tétel és persze Neymar is csak Rosell két szép szeméért gondolta meg magát egyik pillanatról a másikra, felrúgva a megállapodást a Real Madriddal! De mind1 is; a lényegen semmit nem változtat, szépen le kell sz@rni és innentől kezdve csak és kizárólag magunkkal foglalkozni!Semmi bizonyíték nincs arról,hogy a Barca fizetett volna Neymar apucinak.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 26., vasárnap 16:25
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 26., vasárnap 16:21
milyen kenőpénz? van erről bármi hivatalos? vagy ez csak a Ti fantazmagóriátok, hogy bizonygassátok mennyire nem érte meg? az meg hogy maradaék 45% 23 millió, én sehol semmi hivatalosat nem olvastam, bár ez biztos az én tudatlanságom h nem beszélek portugálul meg spanyolul és nem olvastam végig az összes létező online hírportált...Fenomen írta:Mennyibe is került a Neymar transzfer?
Ugye a játékjogának 55%-a ért 28 milliót, a maradék 45% ér kb. 23-at. Ez eddig olyan 51 millió, plusz jön még a kenőpénz (olyan 10-15 millió), meg két barátságos meccs, aminek a bevétele a Santos-é. Ez lehet olyan 3 millió euró.
Kb. akkor 70 millió euró körül fizettek a katalánok ilyen-olyan okokból.
Most meg Rossel is kifizet olyan 22 milkát a bajnokságért.
Még nincs június, de már költöttek 90 millió körül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 16:20
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 26., vasárnap 16:13
Kb. 50-55 lehet a teljes ára.Ezt a kenőpénz dolgot meg szerintem felejtsétek el...Semmi bizonyíték nincs arról,hogy a Barca fizetett volna Neymar apucinak.A 2 barátságos meccs árát pedig nem a Barca fizeti szóval nem is a csapat pénzéből megy le.Fenomen írta:Mennyibe is került a Neymar transzfer?
Ugye a játékjogának 55%-a ért 28 milliót, a maradék 45% ér kb. 23-at. Ez eddig olyan 51 millió, plusz jön még a kenőpénz (olyan 10-15 millió), meg két barátságos meccs, aminek a bevétele a Santos-é. Ez lehet olyan 3 millió euró.
Kb. akkor 70 millió euró körül fizettek a katalánok ilyen-olyan okokból.
Most meg Rossel is kifizet olyan 22 milkát a bajnokságért.
Még nincs június, de már költöttek 90 millió körül.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 26., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 15:56
Majd fekete fehérben sem másolnak, nem para. :Đígy azért nem jön olyan gyorsan vissza az ára, mint nálunk a nagy költségű igazolásoknál.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 26., vasárnap 15:52
meglepő.PEEtör írta:100%.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 15:42
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 26., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 26., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 26., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 26., vasárnap 14:22
Ment a sipítozás, ez igaz. Csak nem mindegy, hogy miért. Fabregas esetében nem az volt a baj, hogy a Barca erősödni fog vele, mert az a csapat akkor a csúcson volt, és mivel minden posztra (ahol Cesc játszani képes) volt jobb/ugyanolyan jó emberük, ezért nem erősödtek lényegesen. Ami Fabregasnál az igazi gond volt az az, hogy Fabregas pont azokon a posztokon jó, amiből nálunk hiány van. Mi komolyan erősödtünk volna, ha Fabregas hozzánk jön, és összességében ő is jobban járt volna: alapkezdő; rohanósabb, direktebb futball, karmesteri pálca az ő kezében lett volna...Tipikus buta madridista felfogás......mindig ez megy, amikor igazol valakit a barca akkor itt felvágják az ereiket,de szerintem főleg a butuska kisgyerekek.
Könnyebb védőként jól teljesíteni egy világklasszis támadó ellen, mint fordítva. Alexist nem láttuk a spanyol bajnokságban, nem láttuk ilyen magas szinten focizni, azonban Varane már 2 éve ilyen magas szinten játszik, és a jelenlegi legjobbat vette le többször is a pályáról.Az egyik írásodba nagyon jól megfogalmaztad, hogy egy szuper tehetség nem jelent semmit, lásd Alexis. A másikban meg kiindulsz abból, hogy Varane-nak volt pár jó meccse tavasszal.
Marcelot szopatták már jó páran. Példának okáért ilyen Navasok is. Marcelo magasabban helyezkedik, mint a védelmi vonalunk, sokkal nehezebb szerepkört ölt be, mint egy mezei bhv, sokszor nem ér vissza, többet fut fel-le, a meccs végén meg a frissen bejövő vagy a védekezésben nem elfáradt szélső támadó már fizikai előnyben van...nekem egy bizonyos szuperkupa meccs jutott eszembe. marcelot úgy szopatta, h már nekem fájt...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 26., vasárnap 14:21
Ronaldinho-hoz hasonlítani cselezésben vkit jelenleg felesleg. Utánozhatatlan volt. :-)A szememben Neymar soká lesz Ronaldinho aki szerintem oda vissza megnyalatná még a tarajost mint cselekben mint lövőtechnikában...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 26., vasárnap 14:11
fringsquad írta:nekem egy bizonyos szuperkupa meccs jutott eszembe. marcelot úgy szopatta, h már nekem fájt...R.M.C.F írta:Amikor vitték alexist akkor itt fejreálltak, és könyörögtek az eutanázián jópáran, mert alexis majd bogót köt a védőink lábára.......láttuk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 26., vasárnap 14:02
érdekesség, hogy azt hiszem, dinho is 21 évesen jött európába, mint most neymar, és 22 évesen már vébét nyert, jövőre ott a lehetőség otthon a braziloknak.A szememben Neymar soká lesz Ronaldinho aki szerintem oda vissza megnyalatná még a tarajost mint cselekben mint lövőtechnikában...
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 26., vasárnap 13:54
nekem egy bizonyos szuperkupa meccs jutott eszembe. marcelot úgy szopatta, h már nekem fájt...R.M.C.F írta:Amikor vitték alexist akkor itt fejreálltak, és könyörögtek az eutanázián jópáran, mert alexis majd bogót köt a védőink lábára.......láttuk.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem