fészbukRemy írta:Hogy mi?MorataMartin írta:Kenneth Otigba a Bernabeuban tartózkodik!Oké, egész jól tolja a hollandoknál, de
Amúgy ilyenkor kéretik valami forrást is megjelölni.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 31., szombat 23:49
fészbukRemy írta:Hogy mi?MorataMartin írta:Kenneth Otigba a Bernabeuban tartózkodik!Oké, egész jól tolja a hollandoknál, de
Amúgy ilyenkor kéretik valami forrást is megjelölni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 31., szombat 23:24
Hogy mi?MorataMartin írta:Kenneth Otigba a Bernabeuban tartózkodik!
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 31., szombat 23:23
Megnézi, hogy néz ki egy BL serleg.MorataMartin írta:Kenneth Otigba a Bernabeuban tartózkodik!
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 31., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 15:16
RealRaúl77 írta:Kicsit meredek lesz, amit írok, de hogy Nacho-nak is több lehetőség jusson, és ha esetleg távozna Arbeloa is és Coentrao is távozna, megkockáztatnám azt, hogy egy hasonló szélső hátvédet hoznék, aki mindkét oldalon bevethető. Nem mondom, hogy konkrétan őt, mert nem igazán ismerem. Így ő is, és Nacho is tudna mindkét oldalon játszani. A spanyolnak középen sok idő nem jutna, de én örülnék neki, ha minél többet kapna. Viszont hátrány, hogy csak 7 ember, és egy nagyobb sérüléshullám esetén, akár még bajban is lehetünk..Róbertó írta:Ha igazak a hírek, akkor jó kerettel indulunk a következő szezonban is. De Sciglio érkezésével a hátsó rész kész is lenne, még akkor is , ha Coentrao távozna. Univerzális védő, mind két oldalon tökéletesen megállja a helyét. Jó választás.
Bocs a dupláért.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 31., szombat 15:11
Kicsit meredek lesz, amit írok, de hogy Nacho-nak is több lehetőség jusson, és ha esetleg távozna Arbeloa is és Coentrao is távozna, megkockáztatnám azt, hogy egy hasonló szélső hátvédet hoznék, aki mindkét oldalon bevethető. Nem mondom, hogy konkrétan őt, mert nem igazán ismerem. Így ő is, és Nacho is tudna mindkét oldalon játszani. A spanyolnak középen sok idő nem jutna, de én örülnék neki, ha minél többet kapna. Viszont hátrány, hogy csak 7 ember, és egy nagyobb sérüléshullám esetén, akár még bajban is lehetünk..Róbertó írta:Ha igazak a hírek, akkor jó kerettel indulunk a következő szezonban is. De Sciglio érkezésével a hátsó rész kész is lenne, még akkor is , ha Coentrao távozna. Univerzális védő, mind két oldalon tökéletesen megállja a helyét. Jó választás.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 31., szombat 15:04
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 31., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 13:35
Én karmesternekKerlon írta:Amúgy nem rossz az a francia keret, ha nem lesznek belső lázadások, akár még meglepetést okozhatnak. Zidanet oda is kineveztem volna valami segítőnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 31., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 31., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 13:22
Realista24 írta:A következő szezon nem lesz egyszerű, én nem eszközölnék nagy változásokat.
Jön a vb, aztán már augusztus 12-én nekünk kezdődik a szezon, jön a szuperkupa és a bajnokság. A kezdőbe én csak Pogbát hoznám, nem lesz idő összeszokni, taktikát elsajátítani, stb..
Az első meccsek után szerintem itt olyan anyázás lesz, hogy iszonyat, pedig jobb, ha erre készülünk. A spanyol és portugál válogatott esélyes arra, hogy a négyig menjen, és ha odáig jutnak, akkor már van bronz meccs is, az pedig július 12, döntő 13. Onnantól kezdve van 1 hónap a startig, közben megjárják az USA túrát is...és igen, Bale lehet a kulcs az első meccseken. Nincs VB szereplése, tökéletes előszezont hozhat, illetve lehet szurkolni, hogy mindenki hamar kiessen, a franciákban mindig lehet bízni
Hopp, friss hír, Carvajal kimaradt a 23-as keretből. Ő lesz a másik nyerő ember.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. május 31., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 13:16
KAG írta:Igazából számomra teljesen mindegy, hogy Case avagy Khedira marad, de az egyiket itt kell tartani.
Casemiro:
+Talán jobban tűrné a padot
+Kevesebb a fizetés
+Jobb passzjáték
Khedira:
+
+ Menő a séró
+ Minden csapatban kell egy troll
+ Teherbírás (ami sajnos kb semmit sem ér)
+ Taktikailag fegyelmezett
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 31., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 31., szombat 13:14
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem