Bár szerintem olyan csapatot fog keresni inkább ahol kezdő lehet, úgyhogy calma, mert nem fog itt játszani.
VB - 2014
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: VB - 2014
Csabi ha látta meg tud erősíteni, tényleg abszolút korrekten játszott, az egy dolog, hogy fejben nála is gondok vannak, viszont megvannak a képességei.
Bár szerintem olyan csapatot fog keresni inkább ahol kezdő lehet, úgyhogy calma, mert nem fog itt játszani.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azzal csak az ellen erősödnerealistahuni írta:Viszont Nani nem volt rossz annak ellenére, hogy a MU-nál még keretben sem volt gyakran.
Nem lehetne ingyé' elkukázni onnan? Míg Jesé felépűl jó lenne egy gyors szélső csere.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
könyörgöm csak azt ne!realistahuni írta:Viszont Nani nem volt rossz annak ellenére, hogy a MU-nál még keretben sem volt gyakran.
Nem lehetne ingyé' elkukázni onnan? Míg Jesé felépűl jó lenne egy gyors szélső csere.
Nem illik.
-
Géci
Hát ha kiesik Montolívó, kétlem, hogy nagy kő esik le a kapitány szívéről.
- realistahuni
Viszont Nani nem volt rossz annak ellenére, hogy a MU-nál még keretben sem volt gyakran.
- ziro4vr
hát nekem már az összeállításoknál is gyanús volt, hogy indokína-nepál színvonal leszCsabi írta:ez a portugál-görög olyan élvezetes volt, hogy a szemem majd kifolyt mire végignéztem.
komolyan arra jók ezek, hogy sérülések miatt lehessen szűkíteni a döntésképtelen kapitányoknak
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a portugál-görög olyan élvezetes volt, hogy a szemem majd kifolyt mire végignéztem.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meanwhile a brazilok a homokban tengóznak odahaza, vki meg már a második meccsét játszotta mostCsabi írta:jók ezek a bari meccsek. montolivo után a mexikó luis montes is offolta magát a vb-ről.

- realmadridfan
Jó, hát nézd meg a sorsolásukat akkor és most. az egypontos franciák, dél-afrika, mexikó csoport. 16között korea, éppenhogy a végén nyernek, 8között ghána, mindenki tudja mi volt. jöttek a hollandok mint első valamirevaló csapat és helyretették őket, a vége 4. hely. Azért be lehet látni, hogy mákjuk volt elég rendesen 4 éve, amellett, hogy jók is voltak.András93 írta:És? Az előző világbajnokságra is pórselejtezőn jutottak ki, ott meg tudjuk mi lett. Itt már semmit nem számít, hogy ki hogyan jutott ki.realmadridfan írta:Miért? A keret borzalmasan orrnehéz, hátrébb tele közepes játékosokkal, ez az Uruguay pótselejtezőre kényszerült..
Egyébként én sem érzem, hogy pl. negyeddöntőig mennek, már a csoportból sem lesz könnyű továbbjutni, de nem bánnám, szimpatikusak.
Idén bár a 16 között megint könnyűt kaphatnak, de a realitás az, hogy nem jutnak el odáig, szerintem.
Előbb már Verratti is húzta a lábát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. május 31., szombat 22:21-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jók ezek a bari meccsek. montolivo után a mexikó luis montes is offolta magát a vb-ről.
-
Géci
Én is az olaszokat nézem. Ebból a Verratti gyerekből meg egy Modric 2.0 lesz kb...ziro4vr írta:olaszok mennek háttérzajként, de barátságos meccsen nehéz őket behatárolni szerintem..majd ha tét lesz..balotelli nem hiányzik nekem mondjuk
- ziro4vr
olaszok mennek háttérzajként, de barátságos meccsen nehéz őket behatárolni szerintem..majd ha tét lesz..balotelli nem hiányzik nekem mondjuk
Nem illik.
Immobile olyan közepes teljesítménytnyújt. Jól helyezkedik, sokszor megjátszható, de amikor labda került hozzá mindig jött valami hiba. A meccs elején nagy helyzetbe került, de elrontotta egy rossz átvétellel
Egyébként jó csatárnak tűnik. Hülye a Juventus, ha őt elengedik és hozzák a helyére Moratat
Ziro4vr, ha azért hagyod a holland meccset, hogy nézd az olaszt, akkor felesleges. Inkább nézzed tovább a hollandokat és szurkolj Kuyt pályára lépésének. Az is izgalmasabb ennél.
Bár mondjuk Paletta frizurája és teljesítménye egy élmény. Vetekszik Kuyttel
Egyébként jó csatárnak tűnik. Hülye a Juventus, ha őt elengedik és hozzák a helyére Moratat
Ziro4vr, ha azért hagyod a holland meccset, hogy nézd az olaszt, akkor felesleges. Inkább nézzed tovább a hollandokat és szurkolj Kuyt pályára lépésének. Az is izgalmasabb ennél.
Bár mondjuk Paletta frizurája és teljesítménye egy élmény. Vetekszik Kuyttel
- ziro4vr
azon a meccsen legalább volt valami vb hangulat, a többit jutyubból kellett pótolnom 4 éve
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Asamoah Gyanrealistahuni írta: Vannak szép labdakihozatalok ghánánál, de helyzeteket nem tudnak kialakítani. Ez messze van a 2010-es csapattól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
messideco írta:Álljon össze az RVp - Hunter csatárduó a második félidőre
Ez a Martins Indi nagyon meg lesz szopatva ám a vb-n .
Vannak szép labdakihozatalok ghánánál, de helyzeteket nem tudnak kialakítani. Ez messze van a 2010-es csapattól.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Immobile hogy játszik egyébként? Nem néztem eddig a meccset, de a második félidőbe lehet, hogy belelesek, Insigne érdekelne főleg, remélhetőleg becserélik majd.
Erre én is kíváncsi leszek, jó lenne, ha - a teljesség igénye nélkül - Thiagóval, Iscóval, Jesével, Kokéval már komolyabban számolnának a továbbiakban.ziro4vr írta:az lesz érdekes, miféle újáépítéshez kezd a vb után.
- ziro4vr
na jó, a holland meccsből ennyi elég volt..szóljatok ha a vadállat, a bestia kuyt beáll, akkor visszakapcsolok
Nem illik.
Ez józiro4vr írta:egy a fodrász ivánéval
De komolyan, hogy néz ez ki. Neymar kakadu haja semmi ez mellett. Valaki kapja már el és turja le azt a valamit a fejéről