és nyerni a Murcia ellen elég nehézkes lesz....
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 7., szombat 19:21
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 7., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 7., szombat 18:33
nagyon nehéz lesz... remélem úgy alakulnak a dolgok, ahogy annak kell és bennmarad a CastillaMorataMartin írta:Hajrá Castilla!
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 31., szombat 21:17
Jaen- Alaves lesz,ott X kell és akkor ki is kaphat a Castilla, mert mindkettőnél jobb az egymás ellenije.Acho írta:A többi eredményben lehet bízni, ha azok jól alakulnak, ég vereséggel is bent lehet maradni, persze nagy mák kéne. meglátjuk, tragédia tényleg nincs, ha kiesnek, de azért örülnék, ha sikerülne kivívni a bennmaradást.
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 31., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 31., szombat 20:57
Murcia-ban aligha szereznek pontot a fiatalok, borítékolható a kiesés. Ezért egyébként nem hiszem hogy szomorkodni kellene, az igazi felnőtt tehetségeket felhoztuk a Castilla-ból, ha pedig lesznek még, akkor hamarosan, 1-2 éven belül visszajutnak.Acho írta:Nyertek végül 2-1-re, de nem lesz könnyű az utolsó fordulóban, idegenben, a Murcia ellen :S
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 31., szombat 20:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 31., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 27., kedd 18:47
Lehet nem számít semmit sem, de én úgy tudom, hogy akit az idény kezdetekor a nagycsapat keretébe jelölnek meg, az már nem mehet vissza. talán van kettős megjelölés is?! Viszont (Isco, illarra alapból lehetetlen lett volna.) a Morata, Nacho és Jesé trió egyértelműen fel lettek hozva a nagycsapathoz, így ők nem mehettek vissza (ahogy Casemiro sem). Ha jól tudom Angliában és Olaszországban van erre példa, hogy a reserve vagy U csapatokban lehet a sérült játékosoknak újra erőre kapniuk. de Magyarországon tutira van össze-vissza átjárás (anno a Honvéd B pont így maradt bent, hogy a fele kezdőt visszaküldték a B csapathoz, de a Győr, Debrecen, Vidi triónál is volt nagy átjárás amikor még a B csapatok lehettek a második ligában - azaz 12-13-ban).Santi írta:Mondjuk igen biztos van valami ilyesmi szabály rá, mert akkor a mellőzött vagy sérülésből éppen felépülő játékosait állandóan leküldözné a Real-Barca kettős, hogy játékba jöjjenek, kicsit unfair lenne ott a többi csapattal szemben.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 26., hétfő 16:53
Nekem sem rémlik ilyen jellegű "visszajárás" barcelonai oldalról, úgyhogy kell lennie valami szabályozásnak erre vonatkozólag.RealRaúl77 írta:Úgy tudom, hogy a nagycsapatban lévő bizonyos meccsszámmal a hátuk mögött nem mehetnek vissza. Sőt ha jobban belegondolok ez úgy van, hogy alapból Castillásnak (vagy alsóbb csapattagnak) kell lenni, csak akkor jöhet fel a nagycsapatba minden további nélkül, viszont a fenti meccsszám után már nem játszat tovább a Castillában. A visszafele átjárás csak így nem hiszem, hogy engedett lenne.
De javítsatok ki, ha tévedek, ez csak egy halvány emlék.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. május 26., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 26., hétfő 15:00
En is igy emlekszem.RealRaúl77 írta:Úgy tudom, hogy a nagycsapatban lévő bizonyos meccsszámmal a hátuk mögött nem mehetnek vissza. Sőt ha jobban belegondolok ez úgy van, hogy alapból Castillásnak (vagy alsóbb csapattagnak) kell lenni, csak akkor jöhet fel a nagycsapatba minden további nélkül, viszont a fenti meccsszám után már nem játszat tovább a Castillában. A visszafele átjárás csak így nem hiszem, hogy engedett lenne.
De javítsatok ki, ha tévedek, ez csak egy halvány emlék.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 26., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. május 26., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 18., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 18., vasárnap 20:55
Csak megjárnák a Racing által kitaposott ösvényt.Remy írta:Nem azért írtam, hanem hogy durva, hogy könnyedén mehetnek a 3. ligába, holott azért egy Mallorácról van szó.csabi* írta:inkább a mallorca mint a castilla
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 18., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 20:44
Nem azért írtam, hanem hogy durva, hogy könnyedén mehetnek a 3. ligába, holott azért egy Mallorácról van szó.csabi* írta:inkább a mallorca mint a castilla
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 18., vasárnap 20:44
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem