Ti ezt vállaljátok? Megteszitek? Lesztek ekkora emberek?
Realista, Zsombor, Mystic, nem tudom még kik szokták védeni.. ha visszaolvasok biztos belesek még pár névbe.
1. Ha már ennyire belemegyünk ebbe a ki mekkora ember témába, akkor a tisztelet első jele, hogy az illető nevét nem basszuk el.
2. Innentől kezdve komolytalan ez a "megkövetem - megköveted" dolog.
3. Túllihegitek ezt a 10 meccs/1 gól témát. Amikor a naptári év elején ő volt a legeredményesebb játékosunk, az valahogy elfelejtődik. Nem, nem azt mondom, hogy olyankor ódákat kell zengeni róla, hanem azt, hogy legyen már meg a következetesség bennetek, kritizálókban. Realista és én is szidtuk már nem egy alkalommal Benzemát, de ezt valahogy sosem hozzátok fel, csak azt, hogy mi vagyunk a szívtelen Karim-fan moderátorok, amit én személy szerint elutasítok, mert ebben a topikban nem szoktam moderálni senkit. Realista már más kérdés.
4. Nem a kritikával van a baj, hanem a tálalással. Gondolok itt például a "le kéne venni a szemüveget" dologra, mintha a Te véleményed szent és sérthetetlen lenne, a többiek meg, akik nem értenek ezzel egyet, azok hülyeségeket írogatnak.
5. Felőlem eladhatjuk Benzemát, nem azzal van a baj, én nézem annak a csapatnak a meccseit is majd, ahova szerződik. Engem az zavar, hogy álomvilágban élnek páran. Idejönne Suarez vagy Falcao, aztán Cé meglőné évente az 50 gólját, mellé jönne 40 a csatártól, plusz Bale is javul, szóval bevállal ő is 30 találatot. Ez már 120 gól minimum, a többiekről nem is beszéltünk. Nonszensz. Ha már támadót akarunk venni, akkor olyasmi kaliberben kell gondolkodni, aki elfogadja, hogy ő csak a 3. számú opció a támadásoknál. Én ezt sokkal inkább látom mondjuk Agüeróban, mint Falcaóban, de legfőképp Suarezben. Illetve csatárt akkor vegyünk, ha:
-megoldottuk a középpályát.
-letisztáztuk a kapuskérdést.
-elrendeztük a szélsőhátvédek sorsát.
-megoldottuk Cé és Bale pihentetését, amíg Jesé harcképtelen.
-megoldottuk a cserecsatár kérdését.
Ez itt személyes utálat pár fórumozótól, semmi más. Egy duplázós szezon után, ahol minden arról szólt, hogy a BL-ben is megdöntöttünk mindenféle gólrekordot, ahol 5!!! gólt vertünk a címvédőnek, ahol 4!!! gólt szereztünk a döntőben, ott egész egyszerűen vicces, hogy az egyesek legnagyobb problémája, hogy ismét 60-80-100 milliókat költsünk egy csatárra ahelyett, hogy mondjuk összeraknánk a középpályát. Ugyanis személy szerint arról álmodok, hogy jövőre mondjuk úgy rúgjunk 5 gólt a Bayern Münchennek, hogy stabil a középpálya, és nem kell feladnunk a saját játékunkat, hogy alkalmazkodjunk hozzájuk. Legalábbis ne ilyen mértékben.
Mert nem az a probléma elsősorban, hogy hány gólt lő. A góljai számával én elégedett vagyok, de szerintem Peti is. A probléma abban van, hogy nem tud egyenletesen jól teljesíteni, és azon az évi 1-2 meccsen, amikor nincs CR vagy Bale, vagy épp nekik nem megy, akkor ő hozzon le egy olyan teljesítményt, amivel átlöki a csapatot a holtponton
erről van szó.[/quote]
Július közepétől azon vannak a srácok, hogy begyakorolják, megismerjék, tökéletesítsék az összhangot, érezzék egymás mozdulatait, gondolatait, erre azt várjátok el, hogy amikor 1-2 (!!!) meccsen a 60-ból egyedül marad Benzema, akkor szarjon le mindent, és váltson át olyan szerepkörre és üzemmódba, ami gyakorlatilag idegen neki.