Ezt kéretik kifejteni, ugyanis van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem sikerült értelmezned a hozzászólásomat. Hogy a fenébe hasonlítasz össze egy olyan játékost, aki alá egy egész csapat játszik egy olyannal, akinek olyan feladatai vannak, hogy 90 percig emberfogással védekezzen Pirlón, megtartsa a labdákat és kiszolgálja a csapat gólzsákját?
hányszor fejtsem még ki?
Benzema sokszor nagy munkát végez a mezőnyben, sok passzal tömi társait, de teljesen elfogy a kapu előtt, amikor nem Bl rangadó van,akkor is teljesen elfárad mire a kapu elé ér a támadás. (Pl egy Valladolid, vagy Getafe eleln sem bízhat benne az ember, ha nincs mellette egy jó formában lévő Cr vagy Bale..) Sokat passzol, de keveset ütközik, nem eléggé agresszív és lassú is. Sőt, néha technikai hiányosságai is vannak.... Ettől függetlenül egyébként én jó játékosnak tartom, de vannak nála sokkal jobbak.
És én úgy vélem, hogy a passzjátéka helyettesíthető, kellő gyorsasággal és agresszióval. (ezt már leírtam párszor.)
És egyébként Suarez, vagy Falcao illetve Agüeronak is komoly mezőnymunkája van, nem csak elől várják a lasztit. Sok labdát szereznek. Nem véletlen az a jópár Suarez gólpassz, meg az a jópár szerzett laszti.
Aztán, Benzema a francia csapatba ki helyett védekezik? Meg mik ezek az 1000 perces góltalanságok? Mik ezek a 15 meccs/ 1 gól -féle átlagok. Erre most mit lehet írni? És ezeken a meccseken általában baromira el is tűnt. (Sokszor még a passzolás sem ment... sajnos..) Hát Morata, vagy Sergio is több gól vert az adott időszakban.. De ha a Juventusszal kezdtük (ugye Pirlo) ott is kifütyülte a publikum. Üres kapura felé rúgta a lasztit az ötösön belülről.
Suarez (vagy Falcao) is kiszolgálják a társakat, ők is szereznek labdát, de gyorsabbak, és jobbak a kapu előtt, ja meg technikásabbak is.
Most mit akarsz mit írjak neked még?
Benzema többet védekezik, de ezzel együtt baromira veszélytelen. de amikor meg nem kell neki védekezni annyit akkor is sokszor becsődöl. Sőt, van, hogy ez a védekezés sem megy neki igazán. Ezeket a feladatokat szerintem Suarezék is megoldanák. Azért nem vkp ő

Ők is visszajönnek a középpályáig.. (ezt is kifejtettem már párszor.)
A teherbírása sem a legjobb. Könnyen fárad. sokszor kiesik. Morális problémákkal is küzd minden évben...
Suarez meg Falcao meg egy állat aki az elejétől a végig megy és megtesz mindent a csapatért (ha kell kézzel hárít a saját gólvonalán...)
Amellett, hogy egy jó játékos Benzema rengeteg probléma is van vele.
És ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy jövőre is lesz ilyen 10 meccs/1 gólos átlaga (vagy max 2 gól) ugyanis szokása az ilyesmi...
Ez a srác egy 5 éve egy géniusznak volt bejelentve, hát ez nem jött ki belőle.
Ez nem feltétlenül baj, meg lehet őt kritizálni, páran meg is teszik, de attól még nem barmok.