Raúl írta:Azért pár embernél tele lett a gatya, az lejön a kommentekből
Tipikus buta madridista felfogás......mindig ez megy, amikor igazol valakit a barca akkor itt felvágják az ereiket,de szerintem főleg a butuska kisgyerekek.
Amikor leigazolták songot itt megvesztek sokan, nem tudtam velük bírni, megbolondultak, holott egy középszerű ember. Amikor vitték alexist akkor itt fejreálltak, és könyörögtek az eutanázián jópáran, mert alexis majd bogót köt a védőink lábára.......láttuk.
Amikor vitték fabregast akkor itt jópáran a hasukba szurkodtak kötőtűket, mert így 10 évre a barca leszámol velünk........láttuk.
Most meg a tarajos......istenem, néha tényleg meg kell magamat kérdeznem, jó nekem hogy madridista lettem?

ráadásul a Barcelona taktikája nem az egyéniségeknek kedvez.
Viszont vannak akik látják is a focit, nem csak ülnek és mereven nézik a tv-t, hallgatják a fogalmatlan,tudatlan ósdi kommentátorokat, akik divatból beszélnek és annyi hülyeséggel traktálnak, hogy egy jobb érzésű focihoz értő alak helyettük is elnézést kér.
Arbeloa vs neymar? Háát , meleg a pite és nem neymarnak...

Egyébként majd érdemes lesz nézni a madridistát(semlegeseknek pl), mert lesz itt olyan cirkusz, hogy csak na, annyira köpködés lesz .......... annyira megy majd a butítás a vezetőség felé, meg mindenre.