VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
hát ez a mai portugál kezdő nem valami acélos..CR nélkül mindegy is igazából. hollandokat, meg olaszokat meglesem kicsit
Nem illik.
- ateeemadrid
én tisztelem vdbt, ez idáig oké, de csak azért mert sok mindent ért már el, és a klub legendája, hadd lehessen már kritizálni, főleg ha teljesen jogos a kritika. túlzásokba mondjuk nem kell esni, de én tartom, hogy továbbra is a sértődöttsége miatt csinál ilyen hülyeségeket. lopez, carvajal és isco is azért maradtak ki a keretből.
de felhozhatom példának cruyffot is, ő is egy legenda, de a nyilatkozataiból kiderül, hogy mekkora egy féreg.
attól, hogy valaki sokat elért már, még ugyanúgy megkaphatja a jogos kritikát.
de felhozhatom példának cruyffot is, ő is egy legenda, de a nyilatkozataiból kiderül, hogy mekkora egy féreg.
attól, hogy valaki sokat elért már, még ugyanúgy megkaphatja a jogos kritikát.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de várj.Gascoigne írta:Függetlenül attól, hogy egyetértetek-e a keretválogatási elveivel (például én sem), a hangvétel, amit megengedtek magatoknak, és a jelzők, amikkel illetitek a klub egyik élő legendáját, minősíthetetlenek.
Több, mint fél évszázad a klub szolgálatában (ezt fel tudjátok egyáltalán fogni?), játékosként 5 bajnoki cím, edzőként 2 Bl, 2 bajnokság, 1 európai szuperkupa, 1 világkupa, négy idényből négy BL elődöntő, ebből kettő arany, és elérte mindezt a modernkori futball leglátványosabb játékával. Szövetségi kapitányként pedig két világtorna, két arany. Talán egy kicsivel több tiszteletet érdemel.
szted ezt ezek az egyének tudják?

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Teljes mértékben egyetértek Gascoigne-al.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Függetlenül attól, hogy egyetértetek-e a keretválogatási elveivel (például én sem), a hangvétel, amit megengedtek magatoknak, és a jelzők, amikkel illetitek a klub egyik élő legendáját, minősíthetetlenek.
Több, mint fél évszázad a klub szolgálatában (ezt fel tudjátok egyáltalán fogni?), játékosként 5 bajnoki cím, edzőként 2 Bl, 2 bajnokság, 1 európai szuperkupa, 1 világkupa, négy idényből négy BL elődöntő, ebből kettő arany, és elérte mindezt a modernkori futball leglátványosabb játékával. Szövetségi kapitányként pedig két világtorna, két arany. Talán egy kicsivel több tiszteletet érdemel.
Mexikó nagyon gyenge az utóbbi időben. Majdnen lemaradtak a VBről
Meglepő lenn, ha nem brazil, horvát lenne a továbbjutó
Meglepő lenn, ha nem brazil, horvát lenne a továbbjutó
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem néztem a mai Horvát-Malit, de egy ilyesmi kezdőt simán eltudnék nekik képzelni:http://www.footballuser.com/1007055/Croatia . Talán kicsit támadó felfogású lenne, de annyi baj legyen! Szimpatikus nekem ez az A csoport, mert komoly harcok fognak ott folyni a továbbjutó helyekért, főleg a 2.-ért. Nagy összeget nem mernék tenni a Brazil-Horvát továbbjutásra, mert hiába, hogy a papírforma ezt mondatja velem, Mexikó mindig veszélyes és én azért Kamerunt sem írnám le.
Annyira vernek mindenkit, hogy az olaszokat is csak büntetőkkel ejtették ki
- ateeemadrid
ja, mert a brazilok lemosták őket. és ezek a brazilok a vbn is ott lesznek.Másodikok lettek, csak úgy mondom!
konf. kupa döntő? nem beszélve arról, hogy ennél azért jóval meggyőzőbb is volt a játékuk.azóta is mindenkit vernek
és ha van 1 jó keret, akkor már nem is érdemes annak minőségén fejleszteni? én meg ezt nem értem.mert a keret jó.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
a Konföderációs kupa mit bizonyított? Másodikok lettek, csak úgy mondom!ferni írta:hogyne lenne oka... az EB óta totálisan megbukott a tikitaka és ott volt a Konföderációs kupa is bizonyítéknak, hogy valami nem okés már.... de ragaszkodjon a sablonhoz... ha Costa vagy Ramos (vagy ha Iniesta megtalálja rég elveszett formáját) nem húzzák ki őket a szarból hatalmas nagy égés lesz nekik a VB.Prométheusz írta:
az Öregnek van egy kész csapata, nagyon sok oka nincs, hogy változtasson rajta.
és a legrosszabb az egészben, hogy meg is vannak az emberei a változtatáshoz és mégse... minimálisan se nyúl bele semennyire....
az EB óta megbukott a tiki taka

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- ateeemadrid
az nem elég jó ok, hogy minőségben fejlődhetne a csapat?az Öregnek van egy kész csapata, nagyon sok oka nincs, hogy változtasson rajta.

mondd már meg mi értelme kivinni olyan szerencsétleneket, mint reina vagy torres.
meg szerinted miért preferálna akárki egy azpilicuetat carvajallal szemben? vagy nem nézett real meccset egész szezonban, vagy teljesen elvesztette a józan eszét, vagy még mindig megvan sértődve. egyik sem sokkal jobb a másiknál.
jaja, Piqué, Busquets, Xavi, Pedro, Costa. imádnivaló mind.Sok a szerethető játékos a spanyoloknál.

hogyne lenne oka... az EB óta totálisan megbukott a tikitaka és ott volt a Konföderációs kupa is bizonyítéknak, hogy valami nem okés már.... de ragaszkodjon a sablonhoz... ha Costa vagy Ramos (vagy ha Iniesta megtalálja rég elveszett formáját) nem húzzák ki őket a szarból hatalmas nagy égés lesz nekik a VB.Prométheusz írta:
és a legrosszabb az egészben, hogy meg is vannak az emberei a változtatáshoz és mégse... minimálisan se nyúl bele semennyire....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. május 31., szombat 18:29-kor.
- Prométheusz
1. mert mit kellett volna tenniük? ezerrel égni egy ilyen meccsen?realistahuni írta:Én örülök, eggyel több emberünk pihen.
Ez a vdb egy kibaszott nagy bohóc, vigye csak Costát, hátha megint 8 perc után felül az első londonba tartó gépre.![]()
Nem nyernek ezek semmit, nyugi van. Az este is olyant szenvedtek hazai pályán egy semmi Bolívia ellen, hogy öröm volt nézni.
2. pont annyit játszottak, amit a felkészülés ezen szakaszában kell.
3. pont ugyanígy dugják el a lasztit a vébén is
4. és ráadásul a Mi, meg az Atleti játékosai nem is voltak..
viva Espana
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
azért itt sok embernek jókora üldözési mániája van.ateeemadrid írta:tipikus sértődött vénember. kihagyja európa egyik? legjobb jobbhátvjédét, csak mert realos. nevetséges.![]()
meg ugye nyilván isco sincs még csak a keretben sem, de pedro a fasza bajsza miatt ott van.
szerencsétlen torresről már nem is beszélve.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Simunicról tudok, hogy nem mehet vb-re, mert 10 meccsre eltiltották valami náci dolog miatt.
Mandzukicnak talán 1 meccset kell kihagynia a piros lap miatt, kár hogy pont a brazilok ellen.
Mandzukicnak talán 1 meccset kell kihagynia a piros lap miatt, kár hogy pont a brazilok ellen.

Kovac egyenlőre rejtély. Nem lehet tudni milyen edző. A pótselejtezők előtt nevezték ki nulla edzői tapasztalattalrealistahuni írta:Az edzővel valóban lehetnek bajok sajnos. Egyszer is a kétcsatáros játék az nem pálya. Aztán nem merte nyomatni egyszerre a Modric-Rakitic-Kovacic kp-t, egy Mali ellen 2-0-nál, barátságoson. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna és a horvát fanok is szerintem.
Mandzukic 1 meccset kapott
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az edzővel valóban lehetnek bajok sajnos. Egyszer is a kétcsatáros játék az nem pálya. Aztán nem merte nyomatni egyszerre a Modric-Rakitic-Kovacic kp-t, egy Mali ellen 2-0-nál, barátságoson. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna és a horvát fanok is szerintem.
Amúgy Modric lehet sokat ünnepelt, mert egyszerű labdákat ad el ma.
Egyikből szöglet lett, majd gól, 2-1.
Amúgy Modric lehet sokat ünnepelt, mert egyszerű labdákat ad el ma.

Azt a török válogatottat, de utáltam. Egy semmi, gyenge csapat voltak folyamatos szerencsével. A horvátok sokkal jobbak voltak nálukrealistahuni írta:2008-ban is majdnem ott volt az elődöntő, aztán törökök a 120+2-ben kapartak egyet. Egyébként a csoportban 3ból 3at nyertek, köztük a németeket is ütték. Elődöntőben szintén velük mehettek volna.
Ha a horvátok úgy fognak játszani, mint 2 éve, akkor szépen menetelhetnek
Csak az a gond velük, higy Bilic távozása után elég rosszul alakultak a dolgaik
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó középcsapatokban nem lesz hiány a tornán, ha a maguk kategóriájában nézzük, a középcsapatok magukhoz képest sokkal jobbak, mint a topcsapatok, ha értitek mire gondolok.
Nem illik.