Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Sulic nem jatszhat a bronzmeccsen..azt hiszem az lehet a sanszunk, hogy a barca belekakil a meccsbe
Nem illik.
- ziro4vr
ki gondolta volna ezt a döntőt...de megérdemelte a flensburg, ahogyan a barca is a vereséget
holnap Sterbik ellen sok jót nem jósolok..
holnap Sterbik ellen sok jót nem jósolok..
Nem illik.
Nem olyan biztos. A Flensburg jobban akarta volna a bronzot. Rádásul ez a hosszabbítás nekünk nagy előnyt jelent majd
Hatalmas meccs volt!
Hatalmas meccs volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. május 31., szombat 20:09-kor.
ez kemény lesz a bronzért. viszont a Flensburg innen remélem behuzza.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ilyen meccset! Elképesztő!
Ennek így a Kiel lesz az igazi nyertese
Ennek így a Kiel lesz az igazi nyertese
Jó ez a Flensburg. Nem lesz ez olyan sima, mint sokan gondoltuk
- ziro4vr
barcelona hányinger amit művel, ugyanakkor őket nem hinném, hogy meg tudnánk verni a bronzért
Nem illik.
- ziro4vr
Igazából sok hibát nem tudok felhozni én sem, Chema-Ruesga bizalom túlzott különbsége, illetve 5+1es védekezés hanyagolása. Kicsit több taktikai variációt, húzást, fineszt várnék tőle, mikor megérkezett, mintha ezekből több lett volna, bár lehet csak a megfelelő formációk, taktikai elemek keresése miattwxyz írta:Nem hiszem. Én úgy látom Ortega a maxot hozza ki a csapatból. Közel sem olyan jó a játékos anyag, mint sokan gondolják
De az is lehet tévedek
Nem illik.
Közben meg elkezdődött a másik elődöntő. Kinek szurkoljak?
Barcelona ellenszenves
Német döntőt meg nem akarok
Barcelona ellenszenves
Német döntőt meg nem akarok
Nem hiszem. Én úgy látom Ortega a maxot hozza ki a csapatból. Közel sem olyan jó a játékos anyag, mint sokan gondolják
De az is lehet tévedek
De az is lehet tévedek
- ziro4vr
Ami még eszembe jutott..van egy sejtésem, jövőre ki fog derülni szerintem, hogy Ortega Joachim Löw-szindróma-e...
én még a megítélését is ide venném Zeitz-nek, jó, ha van egy rosszfiú a csapatban, de Sulic, meg ő, lehet kicsit sok együtt
én még a megítélését is ide venném Zeitz-nek, jó, ha van egy rosszfiú a csapatban, de Sulic, meg ő, lehet kicsit sok együtt
Nem illik.
Jó lesz ő Nagy Laci mögé. Kielben ő a legjobb a posztján. Vujin jobb lövő, de másban veri
Egyedül a kora miatt vannak fenntartásaim vele kapcsolatban
Egyedül a kora miatt vannak fenntartásaim vele kapcsolatban
- ziro4vr
Nem is baj, kissé koros talán az idei csapat.
Zeitz kapcsán vannak bennem kérdőjelek, nekem ő kilóg kicsit.
Zeitz kapcsán vannak bennem kérdőjelek, nekem ő kilóg kicsit.
Nem illik.
És azt lefelejtettem, hogy már új irány van Veszprémben. Legfőképpen fiatal feltörekvő játékosokat akarnak hozni
Ezt az érkezők és a pletykáltak mutatják is
Marguc, Lékai, Palmarsson, Pevnov, Nillson mind ilyen
Ezt az érkezők és a pletykáltak mutatják is
Marguc, Lékai, Palmarsson, Pevnov, Nillson mind ilyen
- ziro4vr
Plusz a SEHA liga is vonzó, hogy több éles meccs lesz a szezonban.csababarca írta: De általában azért olyan játékosok jöttek mostanában akik túl vannak már a pályájuk csúcsán, Chema is ilyen, Ilic is, de Nagy is ilyen volt pl.
De, a továbbiakban az ilyen szereplések sokat segíthetnek, szívesebben jön hozzánk bárki, ha látják a potenciált az FF-re, márpedig az mostmár megvan.
Nem úgy fogalmaznék, hogy túl vannak pályájuk csúcsán, hanem inkább nem ők a legfőbb húzóerők, vagy elsőszámú támadók, itt viszont azok lehetnek.
Nem illik.
Szépen összefoglaltad a Vp helyzetét ziro! Minden benne van
Ha sikerül Palmarsson megszerezni és hozni egy jó beállóst, akkor már komoly esélyes lesz a VP. Csak ne a hamburgi beállós jöjjön.
Ha sikerül Palmarsson megszerezni és hozni egy jó beállóst, akkor már komoly esélyes lesz a VP. Csak ne a hamburgi beállós jöjjön.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ferencváros írta:Kemény három spanyol van a keretbeozil91 írta:
kell még 2-3 spanyol, aztán nem lesz itt gond
![]()
Honnan a picsából hozzunk játékosokat, ha nem a világbajnoktól? Vagy mozdítsunk meg világklasszisokat a PSG-ből, a Barcából? Ahol annyit keresnek, hogy elkölteni nem tudják, vagy éppen minden évben nyernek valamit.
Azért annyit szólnék,hogy Ugaldén kívül egyik sem alapember már régóta a válogatottnak. Chema az volt x évvel ezelőtt,de már régóta nem az,Ruesga meg ha ott van éppen,akkor ül a padon végig.
Szóval amit alattam ziro4vr írt,azt teljesen adom, szóról szóra, akit írt két név,na egy olyan kéne még, aztán nagyjából meg is lennénk. Szóval spanyol és spanyol között is van különbség,a nagy aktuális sztárok nem igazán jönnek veszprémbe egyelőre. Marguc csoda hogy minket választott pl, jó lenne ha Palmarsson követné a példáját.
De általában azért olyan játékosok jöttek mostanában akik túl vannak már a pályájuk csúcsán, Chema is ilyen, Ilic is, de Nagy is ilyen volt pl.
De, a továbbiakban az ilyen szereplések sokat segíthetnek, szívesebben jön hozzánk bárki, ha látják a potenciált az FF-re, márpedig az mostmár megvan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Na szóval, most hogy kirakták a bohócot, nézzük a dolgokat:
Kapuban, szélen erősödni fog a csapat
Átlövőben a két világklasszis mögé erősíteni kell, Jamalinak több bizalmat kell adni, nem tudom milyen állapotban volt ma, szerintem játékra alkalmatlanban, de jövőre ha felépül, játszatni kell többet, ha csak lő akkor csak lő, az megy neki. Az, hogy az elöl-hátul kulcsember Nagy Lacinak nincs cseréje idén az nagy hiba volt, jövőre jön Zeitz, ami jó, ugyanakkor két ilyen játékos egy csapatban, mint a német és Sulic, hát nem segíti a csapat megítélését. Beállóban kell az erősítés, Vilovski szimpatikus, de ez kevés. Irányítóban Chemanak megköszönném az eddigieket, de már nem beszámítható sajnos, túlságosan kiszámíthatatlan, és itt látom az egyik fő gondot, hogy a támadójáték szervezése szinte teljesen rajta áll, márpedig nem mondható róla, hogy egy kiegyensúlyozott játékos. Lékai, Ruesga, jó játékosok, de a kettőt együtt is odaadnám egy olyan multifunkciós, mentálisan is klasszis belső emberért mint Palmarson vagy Canellas.
Kapuban, szélen erősödni fog a csapat
Átlövőben a két világklasszis mögé erősíteni kell, Jamalinak több bizalmat kell adni, nem tudom milyen állapotban volt ma, szerintem játékra alkalmatlanban, de jövőre ha felépül, játszatni kell többet, ha csak lő akkor csak lő, az megy neki. Az, hogy az elöl-hátul kulcsember Nagy Lacinak nincs cseréje idén az nagy hiba volt, jövőre jön Zeitz, ami jó, ugyanakkor két ilyen játékos egy csapatban, mint a német és Sulic, hát nem segíti a csapat megítélését. Beállóban kell az erősítés, Vilovski szimpatikus, de ez kevés. Irányítóban Chemanak megköszönném az eddigieket, de már nem beszámítható sajnos, túlságosan kiszámíthatatlan, és itt látom az egyik fő gondot, hogy a támadójáték szervezése szinte teljesen rajta áll, márpedig nem mondható róla, hogy egy kiegyensúlyozott játékos. Lékai, Ruesga, jó játékosok, de a kettőt együtt is odaadnám egy olyan multifunkciós, mentálisan is klasszis belső emberért mint Palmarson vagy Canellas.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Kemény három spanyol van a keretbeozil91 írta:
kell még 2-3 spanyol, aztán nem lesz itt gond

Honnan a picsából hozzunk játékosokat, ha nem a világbajnoktól? Vagy mozdítsunk meg világklasszisokat a PSG-ből, a Barcából? Ahol annyit keresnek, hogy elkölteni nem tudják, vagy éppen minden évben nyernek valamit.